Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

QB > wszystkie exy z PS4 (nie licząc Bloodborna, ale nie przepadam za tą serią) xD 

Chyba czas znowu sprzedać PS4. Kupiłem drugi raz bo była okazja i nie gram na tym wcale. Zalicze anczarted 4 w 6H i co ? Guufno. Jak będzie PS4K i chociaż 3 exy warte uwagi to się znowu zakupi.

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 992,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

po odjęciu wszystkich ocen poniżej 8 wychodzi mocne 87 PRZEBRZYDŁY KLAPIE 

Opublikowano

wyebane mam na oceny, uncharted 2 96% a gra jest balasem

juz od samego poczatku qb widac,ze mamy do czynienia z wyjatkowym tytulem

Opublikowano

77 xD nawet bym na to nie napluł bo szkoda śliny.

Opublikowano

Dokładnie, a jakby tam wrzucić oceny z forumka to już w ogóle 90%. Odpalam już PS4 i zaczynam grać w metacritic, przekozak, mówię wam. Chyba jednak nie sprzedaje szrota :pawel: 

Opublikowano

jaki jest sens hejtować anczartet#4, jednocześnie deklarując że skończy się go jak każdą dotychczasową część? kijem bym nawet nie ruszył takiego rewizjordera, nawet za darmo

Opublikowano

Wypadałoby wiedzieć o czym się pisze. No ale wiadomo, klapy nie ogarniają takiej podstawowej rzeczy. Metacritic i 1080p much important.

Opublikowano

do tego wystarczą pierwsze 2-3h singla :reggie:

rozumiem:

- uskuteczniać przygryw w temacie Wojny Konsol w wieku +25 lat

- śmiać się, lub fapować do suchych cyferek bez czytania recek

- spamować miljon gifów

- spamować xD do bezbecznych postów

- obrzucać gównem w wirze zażartych dyskusji o kawałek krzemu

ale grać, lub co gorsza kończyć gierki dla dzieci???

ja prdl, no szanujmy się

Opublikowano

do tego wystarczą pierwsze 2-3h singla 

No to już połowa gry, skoro tyle czasu się męczyłem to już można by ukończyć  :reggie:

Opublikowano

No to już połowa gry, skoro tyle czasu się męczyłem to już można by ukończyć  :reggie:

Mówisz, że jesteś w połowie tego crapa od remedy, to co następne na taczerze, girsy 3 w hd na koniec roku? :yao:

Opublikowano

Jeszcze forza pewnie. I tak co rok aż xbox nie umrze.

Opublikowano

Mówię, że anczarted to guufno dla ameb plejstejszonowych, których jara graficzka i recki rurkowców zza oceanu.  No jaśniej już się nie da  :klapek:

Opublikowano

No to już połowa gry, skoro tyle czasu się męczyłem to już można by ukończyć   :reggie:

Mówisz, że jesteś w połowie tego crapa od remedy, to co następne na taczerze, girsy 3 w hd na koniec roku?  :yao:

suteq po połowie gry pisal że coś między 7 a 8. ciekawe czy za kolejne 3h podwyższy do 9 na napisach końcowych  :obama:

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Quantum Break top gier w jakie gralem i niezla beka ze klapki w najblizszej perspektywie najbardziej jaraja sie Uncharted i Drejkiem z kolejna porcja serowych tekstow.

Opublikowano

No to już połowa gry, skoro tyle czasu się męczyłem to już można by ukończyć   :reggie:

Mówisz, że jesteś w połowie tego crapa od remedy, to co następne na taczerze, girsy 3 w hd na koniec roku?  :yao:

suteq po połowie gry pisal że coś między 7 a 8. ciekawe czy za kolejne 3h podwyższy do 9 na napisach końcowych  :obama:

Po 4 akcie (na 5) podtrzymuję ocenę. Takie 7.5 na razie, może dociągnie do 8. Zobaczymy.

A ta akcja na statku, tyle hajpu było od niektórych, a to nic specjalnego. :yao: 

Opublikowano

Top gier :obama: tylko xboty mogą takie brednie pisać.

Opublikowano

Sama prawda. QB miecie.

Opublikowano

No ja też nie rozumiem podjarki akcją na statku. Miałem wrażenie, że gram w plejstejszonowego exa. Na szczęście nie była to długa sekwencja.

No ale cała reszta  :banderas:

Dobra nakręciłem się tym gadaniem o Quantumie. Odpalam i robie dalej calaka :)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

to 7+ od sutka na pewno za 720p :<

Opublikowano

Jakby wywalić wszystkie oceny Ordera poniżej 10, to byłby grą na 10. Co to za myślenie lol
Opublikowano

http://www.metacritic.com/game/playstation-3/uncharted-2-among-thieves

http://www.metacritic.com/game/playstation-3/uncharted-3-drakes-deception

Żeby taczer dostał w swojej historii chociaż jedno takie guwno, ale zapomniałem, tam same mesjasze.

3HWHqGH.jpg

xDDDDDDDDDDD

Pięknie się czyta to zakłamywanie rzeczywistości i wmawiania sobie, że zielone szambo to perfumeria. Zresztą nic innego wam nie pozostało, jak tylko zielony matriks.

Także Ins, dobrej zabawy przy... no właśnie nie wiem przy czym, bo nic na to guwno przez kilka miesięcy nie wyjdzie. Dobra, ide grać w DSIII, bo za tydzień Ratchet, ze średnią o której partacze z remedy mogą pomarzyć, pod koniec kwietnia Alienation, a 10.05 kolejny eks na PS4 ze średnią powyżej 90. Takie rzeczy tylko w Królestwo Niebieskim, bo konkurencja to...

:xboss:XBOX - WYŻSZY POZIOM PRZECIĘTNOŚCI :xboss:

no i do ogrania wszytsko na laptopie :kaz:

Opublikowano

Jakby wywalić wszystkie oceny Ordera poniżej 10, to byłby grą na 10. Co to za myślenie lol

a nie wiem, pewnie znów jakiś klapers to wymyślił.

Opublikowano

do tego wystarczą pierwsze 2-3h singla :reggie:

rozumiem:

- uskuteczniać przygryw w temacie Wojny Konsol w wieku +25 lat

- śmiać się, lub fapować do suchych cyferek bez czytania recek

- spamować miljon gifów

- spamować xD do bezbecznych postów

- obrzucać gównem w wirze zażartych dyskusji o kawałek krzemu

ale grać, lub co gorsza kończyć gierki dla dzieci???

ja prdl, no szanujmy się

tak jest, (pipi)ać graczy :lapka:

Opublikowano

Quantum Break top gier w jakie gralem i niezla beka ze klapki w najblizszej perspektywie najbardziej jaraja sie Uncharted i Drejkiem z kolejna porcja serowych tekstow.

77% vs 96%

Najlepsza gra w jaką grałem vs przeciętniak z serowymi tekstami.

Hahhaha, jakie tu odpierdala się ćpania. :dynia:

A wiecie co będzie najlepsze, jak już pojawią się oceny U4, to dopiero będzie masakrowanie bociarów. Zostaną tylko ci na największej dawce mocarza, jak pierwsza papuga microsoftu Don, Ins czy Mazzeo. Sony znów przekupiło recenzentów, QB top 5 gier w jakie grałem, najlepsze 77% w historii.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.