Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Murzyn w mafii xd

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

jak bedzie mozna isc na pakernie to biore z miejsca

Opublikowano

Polygon 9/10. 

Opublikowano

NEO :banderas: w końcu się uwolnię od tego bonera na którym nie mam w co grać :obama:

Opublikowano

Mocno dziś wieje wiatr.

Opublikowano

PS4 NOE moze mocno namieszac.

Opublikowano

Blachy po premierze Neo-Geo : "60 klatek to dla rozwielitek, 120 minimum".

Edytowane przez Tankietka

Opublikowano

No no już widzę te 60 klatek.

Opublikowano

Jesli neo nie bedzie napierdalac jak odrzutowiec, to pozbede sie mojego ps4 z przyjemnoscia i wezme nowszy model.

Opublikowano

Gdzieś już można składać preordery?

Opublikowano

Nie będzie. Sony zależy żeby gracze grali w komfortowych warunkach. CzteryGraczy przecież :)))))))

Opublikowano

Eurogamer ponoć ma dostęp do dokumentów i potwierdza

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-sonys-plan-for-playstation-4k-neo-revealed

Devikity rozesłane, ciekawe czy po E3 będzie (pipi)burza czy ludzie pobiegną po nowe plejki.

Pobiegną, fanek, yeti i shen już rozwarte zwieracze w gotowość. Jeśli zwierzęta posiadające zwykłą ps4 dostaną możliwość ulepszenia to spoko.

No no no kolejna afera teraz maciomaniakiem, kiedyś shen i fgaro alterkonta, ten pokemonon co niby kupił XO i pisał opinie, kacpersims, co kolejne? yeti nie buduje domu tylko karmik dla ptaków a figarowi gier z mario nie kupuje dziewczyna tylko chłopak?  :obama:

Opublikowano

Co łączy te wszystkie osoby? Wszystkie są klapami. :reggie: 

Opublikowano

Kacperek już nigdzie nie pisze? Złamałem go? Lmao.

Opublikowano

Jak Blood FUCKING Borne będzie w 60fps to biere NOE day one.

Opublikowano

Konsola na EONy

Opublikowano

Zajrzałem z ciekawości na PPE na te wypociny Macia i to był zły pomysł ale tekst idealnie się wpasowuje w poziom tego zabawnego portalu. Oczywiście wisienką na torcie są komentarze pokemonów pod tekstem XD

Serio podziwiam tą garstkę normalnych ludzi,która zapewne też odwiedza ten cyrk zwany PPE.

Opublikowano

Kacperek już nigdzie nie pisze? Złamałem go? Lmao.

Ja mysle ze wreszcie do niego dotarl zart z GOLDem

A PS4 Nioh chetnie kupie pod warunkiem ze te zmiany w dzialaniu i wygladzie gier beda faktycznie jakies znaczace, wczesniej trzeba tylko bedzie znalezc frajera na moj obecny odrzutowiec 4.

Opublikowano

Nieźle Was sony wyruchało w tyłek

Pogram na konsoli bez martwienia się o karty graficzne, mówili 

Yeti już szykuje portfel na październik, nie będzie w tym roku opału na zimę. A już w marcu 2017 PS4 Neo+

Opublikowano

No to teraz są plotki o ulepszonym xone do kompletu. Wg mnie obie konsole to prawda.

Opublikowano

Oj na tegorocznym e3 moge się serio wkorwić jeśli padnie zapowiedź xbox 1.5.

No chyba że będzie opcja wymiany starego xo za dopłatą max 500-600 zł to poprosze. Jak nie to tyram magnetowid do padniecia i ide po pc bo na uj mi konsole z 2-3 letnim cyklem życia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.