Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Najpóźniej w 2018r zobaczymy nowego xboxa co i w sumie dobrze bo One to im tak wyszedł średnio :reggie:

Opublikowano

Raczej najszybciej - wątpliwe żeby tak szybko zatłukli XOne chociaż z drugiej strony patrząc na ilość zapowiedzi może być trochę inaczej niż myślę.

Opublikowano

Jeżeli ma być BC w standardzie to nie widzę problemu, a niby dzięki bebechom pctowym i uwp ma tak być.

Opublikowano

To tylko trzymać kciuki żeby nie wyskoczyli z Xbox 1,5

Opublikowano

EDIT:

Może nie wyraziłem się jasno w tamtym poście. Jakby to MS, a nie Sony wyskoczyło z mocniejszą wersją konsoli jako pierwsze to klapy dostałyby takiej sraćzki, że głowa mała, zaraz byłoby o niszczeniu branży, analowaniu itp ale jak Sony ruchadło zapodaje to już tylko same plusy.

Czyli ten co wyskoczy pierwszy z takim pomysłem to ruchanko itp a drugi już ok no bo przecież gonić trzeba?

Niby dlaczego ok ? Kto tak powiedział ?

Opublikowano

MS ma chyba w planach jakąś konsole co sam możesz sobie wymienić bebechy ale nie bardzo mi się podoba takie rozwiązanie, już bym chyba bardziej wolał Xbox One Neo. Najlepiej by bylo mieć najmocniejszą konsole jakąś się da za 400-500 dolcow na max 5 lat albo jakieś dwie wersje - podstawowa która się poci przy 1080/900p ale jakoś tam daje radę i wersje premium za większą kasę ale i z większymi możliwościami.

Pozyjemy zobaczymy ale na pewno rynek konsol juz nie będzie taki jak kiedyś.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

EDIT:

Może nie wyraziłem się jasno w tamtym poście. Jakby to MS, a nie Sony wyskoczyło z mocniejszą wersją konsoli jako pierwsze to klapy dostałyby takiej sraćzki, że głowa mała, zaraz byłoby o niszczeniu branży, analowaniu itp ale jak Sony ruchadło zapodaje to już tylko same plusy.

Czyli ten co wyskoczy pierwszy z takim pomysłem to ruchanko itp a drugi już ok no bo przecież gonić trzeba?

Niby dlaczego ok ? Kto tak powiedział ?

Boty mające (pipi)zkę o plotki na temat PS4 Neo?

A tak serio to każdy bardziej ogarnięty orangutan powinien mieć tą konsolę w (pipi)e ale pewnie i tak każdy po nią poleci do sklepu day one albo w drugim rzucie  :teehee:

MS ma chyba w planach jakąś konsole co sam możesz sobie wymienić bebechy ale nie bardzo mi się podoba takie rozwiązanie, już bym chyba bardziej wolał Xbox One Neo. Najlepiej by bylo mieć najmocniejszą konsole jakąś się da za 400-500 dolcow na max 5 lat albo jakieś dwie wersje - podstawowa która się poci przy 1080/900p ale jakoś tam daje radę i wersje premium za większą kasę ale i z większymi możliwościami.

Imo będą kombinować z jakimiś przystawkami pewnie. Ale mam nadzieję że się opamiętają i nie będą gonić Sony tylko rozpoczynać nową generację. Pewnie się mylę :(

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

MS raczej nie zrobi tego co Sony bo jesli tego nie planowali, to nagle z buta takiej rewizji sobie nie wyciagna, a jak maja troche oleju w glowie, to wiedza, ze walka o sprzedaz jest i tak juz przegrana. Bardziej bym sie spodziewal na E3 jakiegos bardzo taniego slima.

Opublikowano

Ale jak jednak zapowiedzą to trochę jarango co Don? :pawel:

Opublikowano

Klapy maja taki zaciesz ztego ps neo a i tak będą grać w remaster remastera Last of Us i GOW Kolekcja remaster,na deser zagryzajac remasterem remastera Uncharted 1,2,3 i remasterem Unchatrted 4.

No kurfa bomba jak dla mnie ale grafika i 1080p/60fps i tasowanie do gifów.

A zapomniałem przecież na psneo wyjdą megagry np Agent albo TLG i indyki z pc w 4k.

#analusrape4thefrajers

Opublikowano

Ale jak jednak zapowiedzą to trochę jarango co Don? :pawel:

Nie mierz mnie swoja klaperska miara. Tylko wy dajecie sie robic na kazdym kroku.

Opublikowano

Skoro cała masa odbiorców zaślepionych graficzką i cyferkami z wywieszonym jęzorem rozchyla poślady na samą plotę o PS4K, to co się dziwić, ze kutang będzie pakowany coraz głębiej. 

Opublikowano

Myślę, że ms przez to ps4neo po prostu zepnie pośladki i wypuści szybciej pełnoprawnego xboxa two 9gen tak na przełomie 2017/2018. Przynajmniej chciałbym aby nie poszli śladami sony i nie zrobili xboxa1,5.

Opublikowano

Hehehe, ratchet miał być taki super długi, a ludzie poprzechodzili w 2 dni. Beka, 7h i do żyda. :kaz: 

Opublikowano

Hehehe, ratchet miał być taki super długi, a ludzie poprzechodzili w 2 dni. Beka, 7h i do żyda. :kaz:

To samo można powiedzieć i Quantum fucking Break

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

Mocne słowa na kogoś z exami na 75% :kaz:

Opublikowano

To samo można powiedzieć i Quantum fucking Break

Nie mówię, że nie. 

Opublikowano

Dobrze szybko się przejdzie i sprzeda. To samo Uncharted i Doom w singlu i będzie czas na dokończenie BB z dodatkiem i rozpoczęcie Dark FUCKING Souls 3 :fsg:

Opublikowano

To dobrze. Pożyczę ps4, kupię racheta, przejdę w weeken i może stracę tylko na wysyłce :P

To samo się zrobi z u4 :D

Opublikowano

Co ja czytam. Jaranko ps4 Neo? Jesteście januszami, nie konsolowcami. Sony robi w chuya na potęgę. Owszem nadchodzące premiery exów i ciekawe multiplarformy jakoś pociągnęły tę generację, chociaż i nie jest i pewnie nie będzie tak dobra jak ostatnia. Ale kupowanie neo, bo lepsza graficzka ? Gamingowe prostytutki. 

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

Doom i u4 jeszcze będzie bronić się multiplayer, no ale jest sens kupować, skoro na ps4 Turbo edition, u4 będzie w 60 klatkach singiel?

Było jakieś info, że teraźniejsze gry będę w jakiś sposób lepiej śmigały?

No tak zapomniałem, wyjdzie remaster U4.. Hyhy

Opublikowano

Co ja czytam. Jaranko ps4 Neo? Jesteście januszami, nie konsolowcami. Sony robi w chuya na potęgę. Owszem nadchodzące premiery exów i ciekawe multiplarformy jakoś pociągnęły tę generację, chociaż i nie jest i pewnie nie będzie tak dobra jak ostatnia. Ale kupowanie neo, bo lepsza graficzka ? Gamingowe prostytutki.

Przecież jakość gier i problemy techniczne obu konsol to wiśnia na torcie w CW, więc jeżeli się okaże że wyjdzie Ps4 Turbo, a Ms dalej swoje, to będzie pogrom zielonego społeczeństwa. Chyba, że nadal będą posty o Ori, Forza itp.
Opublikowano

Nie wierzę że U4 będzie w 60fps na Noe i gra nie będzie broniła się czolganiem do totemu. To samo mowy Doom, beta pokazała że znowu Judasz a nie mesjasz : ((

Edytowane przez hav7n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.