Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

2499 

Opublikowano

ps3 kosztowalo 2999 i nie mialo zadnych gier na poczatku, a klapy i tak braly :reggie:

Ps4Nikogo też ich nie będzie mieć.

Opublikowano

kupić ps4 i grać w uncharted 4, alienation, ratchet and clank, bb czy czekać do grudnia na girsy 3,5 - no nie wiem :f

Opublikowano

kupić ps4 i grać w uncharted 4, alienation, ratchet and clank, bb czy czekać do grudnia na girsy 3,5 - no nie wiem :f

damagu controruru

Opublikowano

Zapytajcie hav7na

Opublikowano

Tego klapa?

Opublikowano

przynajmniej on teraz gra a xboty w cw :/

Edytowane przez kermit

Opublikowano

kermit jak od rana rozjezdza walcem swoich braci z lajwa :obama:

A tak w ogóle, to od dziś boty już mogą oficjalnie jarać się nowym Xboxem. AMD potwierdziło, że w tym roku wypuści trzy nowe APU do konsol. Proponuje nazwę kodową dla nowego Xboxa Trinity, bo PS4 znów zrobi z Xboxa swoją dzifke :kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ciekawe info:

AMD w trakcie konferencji poinformowało, że w drugim kwartale tego roku spodziewany wzrost w przychodach spodziewany jest głównie dzięki produkcji aż trzem nowym SoC (system-on-chip, czyli APU) modyfikowanym pod zamówienie producenta.

Produkcja jednego z chipów ma wejść w decydującą fazę w drugim kwartale tego roku, ale wszystkie pojawią się na rynku przed 2017 rokiem.

Mając na uwadze to, że w produkcji są 3 chipy, stawiać śmiało można na Nintendo NX, PS4 Neo i mocniejszego Xboksa One. Czeka nas interesujący rok.

http://www.pssite.com/news/49333/amd-do-inwestorow-3-nowe-chipy-dla-konsol-w-tym-roku.html

Nie zdziwiłbym sie, gdyby nowe PS4 pojawiło sie w sprzedaży już 1msc po E3

Opublikowano

Hej klapki! PCMR z tej strony. Chciałbym was uspokoić. Te pieczenie w sutkach, które czujecie od kilku tygodni to tylko Sony próbujące was wydoić z jeszcze większej kasy. Nie przejmujcie się tym, bo w tej generacji konsol i tak już do tego przywykliście. Dobra, wracam grać w Dark Souls 3 i Black Desert Online. Możecie bić się dalej.

Opublikowano

AMB potwierdziło, że w tym roku wypuści trzy nowe APU do konsol.

:obama:

Opublikowano

ps3 kosztowalo 2999 i nie mialo zadnych gier na poczatku, a klapy i tak braly :reggie:

Tyle to kosztowało PS2. Reszta się zgadza. 

Opublikowano

Hehehe, ratchet miał być taki super długi, a ludzie poprzechodzili w 2 dni. Beka, 7h i do żyda. :kaz:

W dwa dni, w jeden 6-7 W DRUGI 4-5, co daje według botów 7h :rotfl:

Ale lepiej od początku roku do pazdzierrnika dostać tylko Kłantum 77% 720p 7h brejk i zacieszać w CW. Nawet mi nie żal, tych przegrywów.

Opublikowano

Black Desert Online. 

20151015081951a0e86fap66djbkip.jpg

o matulu gra idealna dla komputerowych stulejarzy, którzy nigdy nie zaruchają 

Opublikowano

Jeti gra od początku roku w szajs z peceta, ale zaciesza kto i od kiedy w co gra XD

Opublikowano

maxresdefault.jpg

zomg lmao

Opublikowano

Tyle to kosztowało PS2. Reszta się zgadza. 

Starter Pack - Fat 60 GB, Resistance, Motorstorm i 2 pady - 2499zł. Pamiętam, sam kupiłem [*]

Edytowane przez XM.

Opublikowano

Cycki w tej grze faluja podczas biegania i skakania. Najlepsza gra ever

Opublikowano

maxresdefault.jpg

zomg lmao

Wygląda trochę jak te roboty, co tu jeden próbował je ruchać.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

No mówie 

PCMR = stuleja 

fani sony = stuleja jeszcze mocniejsza

Opublikowano

Bluber tylko na takie może sobie popatrzeć więc nie dziwne, że pierwsze co zrobił to poleciał szukać screenów kobiet w grach. Gra on w ogóle gry czy już mu PS4 wybuchło od nadmiaru kurzu?

Bluber = stuleja CW

Edytowane przez Kymel

Opublikowano

ahhahaha jaki dmg control, no no ty pewnie ruchasz same najlepsze dupeczki wiadomo

i klasyka

grasz ty w ogole gry czy dla beki tutaj siedzisz?

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.