Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Kolejna gra na PS4 w której to nie gameplay jest głównym tematem rozmów, a grafika. A jak już zejdzie się na ten pierwszy aspekt to... Za dużo strzelania, za mało skakania, no ale grafika jak Pixar. Zagrajcie sobie w Sunseta to zobaczycie co to piękna oprawa z genialnym gameplayem. Insomniac jak mógł pójść do przodu to tylko na XBOX.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Właśnie skończyłem The Journey :yao:

A mysza siedem pisze prawdę ale zaraz jakiś klap na bank wyskoczy ze to jest podróbka infamous xD

Edytowane przez kubson

Opublikowano

sunset to chyba jedyna true konsolowa gierka na tej zyebanej generacji

Opublikowano

sunset to ta gra którą połowa botów ukończyla gdy była dostępna za darmo prze 24h?

Opublikowano

no ale o co ta spina? ta gra tak wygląda do tego chodzi w 30fpsach i jest remakiem gierki z ps2 a niebieskie podludzie się tym podniecają lol

No pograłem też trochę i jezu jakby nowy Marian w stylu Galaxy tak by wygladał to bym się zlał w gacie

najgorszy rodzaj klapa

9 edycja cw, 2016 rok a ten nadal grzebie w normalnych tematach po kontent do cw xD

Opublikowano

Kto niby ją wtedy ukończył z botów pawcio? Wymieniaj. 

Opublikowano

chorzy biedni ludzie na głowe, którzy nie odróżniają tematów jak ten zsyp a rzeczywistość (*)

weż jeszcze mnie wyje.b ze znajomych na psnie bo obrażam playstation :pawel:

Opublikowano

Kto niby ją wtedy ukończył z botów pawcio? Wymieniaj. 

Twoja stara :pawel: skąd mam wiedzieć, tak sobie napisałem xD

Czyli samozaoranie. To chyba nowe hobby u klapów. :rotfl: 

Opublikowano

No i 900p :reggie:

Takie 900p to ja rozumiem.

No i ten gameplay. Gra roku 2014, pozdrawiam :obama:

AviKcpx.jpg

Opublikowano

Takie 6/10 mogę dać. Ratchet pewnie podobny poziom. 

Opublikowano

Sutek po co kupiłeś xboxa? Sunset nie, quantum nie, halo nie (?).

To po co?

Opublikowano

bezkitu xd a teraz będzie pożyczał dla uncharted :pawel: ukryty klap oesu

Opublikowano

Boty piszące, że Ratchet słaba grafika  :lol: :lol: :lol:

Opublikowano

To po co?

bo 50zl tańsze od ps4

Opublikowano

https://www.xboxgamertag.com/search/DruciaQPL/

wystawiasz 6/10 gierce, ktora ograles na youtube?

Jak już szukasz to chociaż używaj dobrej strony.

To po co?

Gdzie pisałem, że halo nie i quantum nie? 

Opublikowano

Miłością raczej quantuma nie dażysz. Halo nie bez powodu napisałem ze znakiem zapytania. Mogłem się pomylić.

Do czego zmierzam - nie sprawiasz wrażenia jakoś strasznie zajaranego exami na XO, więc nie rozumiem dlaczego nie kupiłeś ps4, konsoli gdzie 95% multiplatform wygląda lepiej to raz, a dwa, że wychodzi tam w maju gierka którą mocno chcesz ograć.

Opublikowano

Miłością raczej quantuma nie dażysz. Halo nie bez powodu napisałem ze znakiem zapytania. Mogłem się pomylić.

Do czego zmierzam - nie sprawiasz wrażenia jakoś strasznie zajaranego exami na XO, więc nie rozumiem dlaczego nie kupiłeś ps4, konsoli gdzie 95% multiplatform wygląda lepiej to raz, a dwa, że wychodzi tam w maju gierka którą mocno chcesz ograć.

Pisałem to chyba kilka razy, poszukaj sobie, nie chce mi się kolejny raz. Ja nie yeti. 

Opublikowano

Ok lecę.

xd

Opublikowano

Boty piszące, że Ratchet słaba grafika  :lol: :lol: :lol:

Tak ryje zryte, że nawet jak myślą o gameplayu to piszą grafika.

Opublikowano

no ale o co ta spina? ta gra tak wygląda do tego chodzi w 30fpsach i jest remakiem gierki z ps2 a niebieskie podludzie się tym podniecają lol

No pograłem też trochę i jezu jakby nowy Marian w stylu Galaxy tak by wygladał to bym się zlał w gacie

najgorszy rodzaj klapa

9 edycja cw, 2016 rok a ten nadal grzebie w normalnych tematach po kontent do cw xD

sam niedawno wygrzebałeś mój post o watch dogs w wlasnie ukonczylem

najgorszy rodzaj potwierdzony  :daddy:

Opublikowano

Może i to nie on, ale jest tak samo żenujący i głupi. 

Pupka pęka, wklej jeszcze gif z pape na tę okoliczność , dopełni to idealnie twoje niziny mentalne mały karaluchu z neło+ xD

Edytowane przez Tankietka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.