Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

W taki, że jeśli chodzi o gry $ory to data premiery na końcu trailera gówno znaczy.

Aha.

Gears of War 4 nie wyjdzie w przyszłym roku, bo Remedy robi gry 6 lat. Beka z Lionhead.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 993,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Widzę boli, że na ps4 to albo #thisiswaiting albo gry na 6-7. :banderas: 

Opublikowano

Odezwał się stulejarz gamingu. :rotfl:

Opublikowano

Aż tak źle nie ma,jest przecież jedna kozacka gra. A zwie się "Bloodborn".

Opublikowano

Taka kozacka ze kupilo ja 10% posiadaczy plastikowej zabawki.

Opublikowano

Xbox one musi być strasznym g.ównem skoro nawet amerykanie go nie chcą. W Europie jest 9 do 1, w Polsce mamy pewnie 20 do 1. Xbox One to ostatnia konsola microsyfu. Pseudokonsolowcy wrócą ze swoją ukochaną firmą spowrotem do PC.   Tymczasem PS4 ma już ponad 50% rynku konsol i z każdym dniem powiększa przewagę. Jeśli chodzi o sprzedaż to ta generacja zakończy się dominacja jak za czasów psx. Czyli Ps4 105 milionów, Xbox One 30 milionów, WiiU 15 milionów.

Opublikowano

Aż tak źle nie ma,jest przecież jedna kozacka gra. A zwie się "Bloodborn".

No tak i Drive "po patchach 9.5/10" Club. 

Opublikowano

Taka kozacka ze kupilo ja 10% posiadaczy plastikowej zabawki.

To i tak imo dobry wynik jak na Januszstation.

Opublikowano

Mnie by bardziej jarało to,że zaczną wychodzić na ten szrot jakieś sensowne kozackie gry, a nie to ile tych zabawek sprzedali.

Opublikowano

CD Projekt patrzy na was głodnych, przerażonych.

Opublikowano

Xbox one musi być strasznym g.ównem skoro nawet amerykanie go nie chcą. W Europie jest 9 do 1, w Polsce mamy pewnie 20 do 1. Xbox One to ostatnia konsola microsyfu. Pseudokonsolowcy wrócą ze swoją ukochaną firmą spowrotem do PC.   Tymczasem PS4 ma już ponad 50% rynku konsol i z każdym dniem powiększa przewagę. Jeśli chodzi o sprzedaż to ta generacja zakończy się dominacja jak za czasów psx. Czyli Ps4 105 milionów, Xbox One 30 milionów, WiiU 15 milionów.

jakiego dopalacza polecasz?

Opublikowano

W przyszlym miesiacu skladanka gier, ktorymi jaraja sie nawet nintendozboczki i remaster najlepszego multi poprzedniej generacji, miesiac pozniej najlepsze wyscigi, za dwa najlepszy fps i za trzy gra z najlepsza growa heroina.

Tak dobrze byc xbotem :fsg:

No i za miesiac gamescom oddany walkowerem przez sony, biedne klapiszcza :obama:

Opublikowano

Hahaha :dynia: Jaka biedna próba pozbierania się po backstabie od Soula :kaz:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Microsoft na Gamescom, czyli znów zapowiada się dobra beka i posty w stylu, "mogli poczekac z prezentacją", "myślałem, że to remaster". Dobrze, że Sony odpuszcza te targi, to nie bedzie przerywać tej beki w internecie. Niestety, na E3 popełnili ten błąd, beka została przerwana i zrzucali na swojej konferencji atomówkę za atomówką.

No nic, pośmiejemy się z microsyfu podczas Gamescom, a później na TGS, PGW i PS Experience kolejny pokaz nowej generacji i święto dla 90% graczy na świecie. :banderas:

Opublikowano

Ja pier.dole :dynia: CDR to musi miec juz ku.tasa obtartego od ruchania w dupe graczy i jaja wycisniete jak rodzyny. W styczniu zapowiedzieli day one patch na maj, mamy lipiec a te pacze nie przestaja wychodzic xDDD

9/10

Takie perełki na premierę dają w PS+ - a boty co, assasinka sprzed 3 lat?

Perelki :yao: Ta gra jest dostepna od 2009 roku, od 2011 w plusie a klapidła sie cieszo bo mysla, ze graja w jakas nowosc bo samochody pilke kopio xDD. No juz mi jest ich nawet zal. Dobrze, ze za free bo by w polsce 5 osob w to zagralo.

Opublikowano

Wchodzi do cw z myślą dzień jak co dzien, a tu taka petarda :obama:

Opublikowano

sonybociarnia musi mieć smutne życie z tym szrotem4 bez gier skoro znowu jakieś samochodziki walące w piłkę z PC to ich jedyna gra ostatnich miesięcy xD.

Gówno obesrane już wyrabia z tabelkami w menu czy to dalej to za dużo dla tego złoma i pali konsole?  ^^

Opublikowano

Co nie z PC boty ogrywają od ośmiu miesięcy?

Opublikowano

W przyszlym miesiacu skladanka gier, ktorymi jaraja sie nawet nintendozboczki i remaster najlepszego multi poprzedniej generacji, miesiac pozniej najlepsze wyscigi, za dwa najlepszy fps i za trzy gra z najlepsza growa heroina.

Tak dobrze byc xbotem :fsg:

No i za miesiac gamescom oddany walkowerem przez sony, biedne klapiszcza :obama:

$ony po zmiażdżeniu na E3 przez MS nie może się pozbierać, pewnie już w planach mają nowe pomysły na żebranie o kasę na pseudo exy   :D

gow1 remake

30 gier Rare

Fable

H5

TR

FM6

i pełno indyczków   :)  a na ps4:

Plują na was a wy się cieszycie

Opublikowano

pseudo exy

Zarzuca pseudo exy, po czym wymienia:

gow1 remake - X0, PC

30 gier Rare - porty staroci

Fable - X0, PC

TR - czasowy eks X0, X360

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.