Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

popłacz się

Codziennie płaczę ze śmiechu, widząc jak ładowani w anusa prosicie jeszcze o kolejnego kutanga w pysk.
Opublikowano

W końcu jakaś konkurencja dla demka Forzy 6 :obama:

Opublikowano

Gra od team Ico a ci (pipi)o o grafice. Widać że boty.

"Team Ico, gwarancja gównianej grafiki". Którzy devi mają jeszcze zwolnienia od grafiki na ps4? 

Opublikowano

wszyscy co robia multiplatformy na ps4 i x1

Opublikowano

Ico i Shadow of the Colossus tez miały gówniana grafike a w colosach to animacja cieła jak w slo-mo ale to i tak jedne z najlepszych gier w jakie grałem. Choc troche martwi ze juz sporo czasu nic nie pokazuja z Last Guardian.

Opublikowano

Team ICO udał się tylko SotC. ICO można zaorać, podobnie bedzie można zrobić z tym crapem TLG. Gra będaca milion lat w produkcji nie może być dobra, już trzecią generacje ją robią :kaz: 

Opublikowano

Ico i Shadow of the Colossus tez miały gówniana grafike a w colosach to animacja cieła jak w slo-mo ale to i tak jedne z najlepszych gier w jakie grałem. Choc troche martwi ze juz sporo czasu nic nie pokazuja z Last Guardian.

Ico miało gównianą grafikę jak na swoje czasy? Ja tam pamiętam spusty nad stroną wizualną.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

TLG to bedzie duke nukem forever gier przygodowych

Opublikowano

SotC może i miało nie małe problemy z rwącą animacją, ale jak na 2005 rok to grafika, animacja kolosów, głównego bohatera i konia, którego do dziś nikomu nie udało się pobic robiła, i to kór.va mocno. Szkoda, że wersja HD nie działa w 60 klacioszkach bo wtedy byłoby już idealnie.

Opublikowano

SOTC i słaba grafa?

wasze życie chyba jest słabe

Opublikowano

Wtedy grafa ryła beret, cała gra robiła bardzo dobre wrazenie. Faktycznie czasmi klatki spadały, ale top gier życia .

Opublikowano

W kolosach animacja konia do tej pory lepiej niż życie wygląda.

Opublikowano

Gra będaca milion lat w produkcji nie może być dobra, już trzecią generacje ją robią :kaz:

Im starsza tym lepsza jak wino :sir:

Opublikowano

Japońce nie potrafią w wina.

Opublikowano

Posty botów o ICO i SOTC idealnie pokazują kogo wychował microsyf, ludzi bez jakiegokolwiek gustu, ze zmielonymi mózgami na 1000 kawałków jak locust przez Mariusza Pudziana Fenixa. Na dokładkę jest jeszcze amerykański marines zamknięty w puszcze i cofanie czasu na zakrętach. Tak mamy komplet wyższego poziomu chvjowości, definicja xboxa i jego użytkowników.

Najlepsze będzie to jak TLG już wyjdzie, a boty zostaną kolejny raz wyruchani przez rzeczywistość, jak to będzie miało miejsce 10.05. Jak to było, remedy>nd, uncharted kapiszony i korytarzyk na 8h. Ale będzie rape na bociarach.

Opublikowano

powiedział człowiek jarający się alienation, kapiszonami w U4 i knackiem XD

grałeś Ty w ogóle w SOTC/ICO czy tylko oglądałeś screeny/trailery? Nikt tu nawet nie najeżdza na te dwa tytuły, oprócz tego, że chodziły jak (pipi) (SOTC na PS2) albo wyglądały średnio (ICO) :dynia:

no ale czego oczekiwac po klapku :gayos: 

Opublikowano

Już sie nie moge doczekać, rape fuckin' bociarach :fsg: 

Opublikowano

powiedział człowiek jarający się alienation, kapiszonami w U4 i knackiem XD

grałeś Ty w ogóle w SOTC/ICO czy tylko oglądałeś screeny/trailery? Nikt tu nawet nie najeżdza na te dwa tytuły, oprócz tego, że chodziły jak (pipi) (SOTC na PS2) albo wyglądały średnio (ICO) :dynia:

no ale czego oczekiwac po klapku :gayos:

yeti zamiast chodzić na lekcję polskiego i nauczyć się czytać ze zrozumieniem napier.dalał w gierki na playstation i wyrósł taki seba. Ile razy to jeszcze trzeba tłumaczyć? 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

nie słyszałem o tym, teraz zapamiętam.

Opublikowano

Kiedy Ty się uczyłeś czytać on już pustaki z budowy na dom wynosił.

Opublikowano

Ale już przestań Rayos, bo karkóweczki z grilla w majówke nie dostaniesz  :pipi:

Opublikowano

jak tam klapiarze nagle 720p smaczne? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.