Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

2016 rok a Drake ma nadal animacje jak jakiś dałn

2:11 xdDDD

To z ps3?   :dynia:

Obczaiłem kilka screenów i gameplayów w lepszej jakości i nawet ładne to ucnh3.1 900p ale szału nie ma, o kolejna gierka na 2-3 wieczory i do żyda   :)

Szczerze to nie wygląda aż tak źle...ale nie aż tak aby trzymać się za jaja i myśleć o Kermicie....

ups....

Edytowane przez Salwador

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ładny wysyp Xboxów na pchlim :kaz:

Opublikowano

Dwie konsole to "wysyp"?

to ktoś kiedys włączył uncharted dla multi?

To chyba nie widziałeś co pisali jak była beta :P Można było jajo znieść.

Opublikowano

Co ty gadasz, donatan wie lepiej, bo oglądał filmiki.

Jednocześnie coś plumkał do klapów, że beka z nich bo patrzą na 77 metacritic QB, a to przecież gra petarda!!!

Opublikowano

graficznie miazdzy na 13" laptopie samsunga

az boje sie pomyslec co bedzie na 50" BRAVII :obama:

Opublikowano

Biedne boty, jeszcze nie widzą jaki masakrator graficzny nadchodzi, ja już widziałem już grałem  :fsg:  :fsg:

Opublikowano

wow!jestem w szoku, któryś z adminów usuną połowę postów z tej strony!Ale już się nie martw Kyo. Mam dla Ciebie sweet focie którą najprawdopodobniej także usuniesz  ^_^ 

lol1.jpg

Nie dość że klapy łykają nawet nie pół produkty za pełną cenę z metą 3/10 (SF5) to w dodatku mają w d.pie grywalność gry. Bo ilość pikseli na ekranie jest dla nich najważniejsza. Jaki z tego wniosek?

Klapy niszczą gaming....

lolll.jpg

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

uuu kogoś zapiekło więc daje jeszcze raz   :)

Mam nadzieje, że grafa jest aż tak dobra, że przechodząc któryś tam raz np. ten etap to będziemy nadal ją podziwiać. Grywalności tam za wiele nie ma a napędem jej jest grafa.

z tematu unch3.1 900p czyli dla sonybociarni liczy się tylko grafa a nie gameplay xD

Opublikowano

Kurczę pieczone Salwador, nie masakruj nas tak bo chyba uciekniemy z forumka. :/

Opublikowano

uuu kogoś zapiekło więc daje jeszcze raz   :)

Mam nadzieje, że grafa jest aż tak dobra, że przechodząc któryś tam raz np. ten etap to będziemy nadal ją podziwiać. Grywalności tam za wiele nie ma a napędem jej jest grafa.

z tematu unch3.1 900p czyli dla sonybociarni liczy się tylko grafa a nie gameplay xD

Jak to kogo?Kyo się Ciebie zapytał o nick osoby która to napisała. Gdy sam znalazł był w szoku na widok "Kyokushinmanwięc wykasował połowę postów. Widać że klapy to nawet tagi mają podobne. Jedna wielka wspólna wspaniała rodzina.

Zaraz YETI z blok ekipy wpadnie i pozamiata  :popcorn:

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

wow!jestem w szoku, któryś z adminów usuną połowę postów z tej strony!Ale już się nie martw Kyo. Mam dla Ciebie sweet focie którą najprawdopodobniej także usuniesz  ^_^ 

lol1.jpg

Nie dość że klapy łykają nawet nie pół produkty za pełną cenę z metą 3/10 (SF5) to w dodatku mają w d.pie grywalność gry. Bo ilość pikseli na ekranie jest dla nich najważniejsza. Jaki z tego wniosek?

Klapy niszczą gaming....

lolll.jpg

Po co mam coś usuwać skoro w temacie u U4 cały czas jest ten post? Weź może czasem pomyśl zanim coś napiszesz bo znowu walniesz jakiś debilizm na miarę tego z Ratchet and Clank xD

P.S. Mój post też ktoś usunął...

Opublikowano

Po co mam coś usuwać skoro w temacie u U4 cały czas jest ten post? Weź może czasem pomyśl zanim coś napiszesz bo znowu walniesz jakiś debilizm na miarę tego z Ratchet and Clank xD

Spokojnie już Kyo, weź pigułkę... :empathy3:

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

Nie muszę, w przeciwieństwie do ciebie mam głęboko wy(pipi)ane na CW :D I taki ze mnie klap jak z Yetiego bot.

Opublikowano

Kyo weź go zbanuj dla dobra ludzkości. 

Opublikowano

Nie muszę, w przeciwieństwie do ciebie mam głęboko wy(pipi)ane na CW :D I taki ze mnie klap jak z Yetiego bot.

Gdybyś tak naprawdę miał wy(pipi)ane to byś tego oficjalnie nie pisał  :good: Musisz zwiększyć chyba dawkę pigułek  ;)

A tak swoją drogą to YETI jest chyba botem skoro non stop się powtarza i pisze ciągle to samo...

Opublikowano

kiedy bot z botem się gryzie to wiedz że grafa w unch3.1 nie jest ładniejsza niż życie.

Opublikowano

Kyo jak zaorany, trzeba dopisać do listy ofiar salwadora.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Kyo weź go zbanuj dla dobra ludzkości. 

:whyyy: tylko nie banujcie mnie.......jak ja teraz przejdę na niebieską stronę szamba? :( Co ja będę robił z życiem? :(

Opublikowano

Możesz z nim skończyć.

Opublikowano

Kyo jak zaorany, trzeba dopisać do listy ofiar salwadora.

A no widzisz hafen..Gdybyś jednak siedział dalej przy XO a nawet przy jakiejkolwiek innej konsoli niż ps4 to może byś dalej był normalny  :/ Ale od kiedy grasz na PS4 zmieniłeś się już w easye... :rose:

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

:rofl2: ohh, jakie oburzenie u klapów, bardzo widać że mocno zapiekło...

Możesz z nim skończyć.

Otrzymałeś już oficjalne pozwolenie od przewodniczącego klapa na zbanowanie mnie więc... :good2:

Edytowane przez Salwador

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.