Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

2016 rok a Drake ma nadal animacje jak jakiś dałn

2:11 xdDDD

To z ps3?   :dynia:

Obczaiłem kilka screenów i gameplayów w lepszej jakości i nawet ładne to ucnh3.1 900p ale szału nie ma, o kolejna gierka na 2-3 wieczory i do żyda   :)

Szczerze to nie wygląda aż tak źle...ale nie aż tak aby trzymać się za jaja i myśleć o Kermicie....

ups....

Edytowane przez Salwador

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ładny wysyp Xboxów na pchlim :kaz:

Opublikowano

Dwie konsole to "wysyp"?

to ktoś kiedys włączył uncharted dla multi?

To chyba nie widziałeś co pisali jak była beta :P Można było jajo znieść.

Opublikowano

Co ty gadasz, donatan wie lepiej, bo oglądał filmiki.

Jednocześnie coś plumkał do klapów, że beka z nich bo patrzą na 77 metacritic QB, a to przecież gra petarda!!!

Opublikowano

graficznie miazdzy na 13" laptopie samsunga

az boje sie pomyslec co bedzie na 50" BRAVII :obama:

Opublikowano

Biedne boty, jeszcze nie widzą jaki masakrator graficzny nadchodzi, ja już widziałem już grałem  :fsg:  :fsg:

Opublikowano

wow!jestem w szoku, któryś z adminów usuną połowę postów z tej strony!Ale już się nie martw Kyo. Mam dla Ciebie sweet focie którą najprawdopodobniej także usuniesz  ^_^ 

lol1.jpg

Nie dość że klapy łykają nawet nie pół produkty za pełną cenę z metą 3/10 (SF5) to w dodatku mają w d.pie grywalność gry. Bo ilość pikseli na ekranie jest dla nich najważniejsza. Jaki z tego wniosek?

Klapy niszczą gaming....

lolll.jpg

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

uuu kogoś zapiekło więc daje jeszcze raz   :)

Mam nadzieje, że grafa jest aż tak dobra, że przechodząc któryś tam raz np. ten etap to będziemy nadal ją podziwiać. Grywalności tam za wiele nie ma a napędem jej jest grafa.

z tematu unch3.1 900p czyli dla sonybociarni liczy się tylko grafa a nie gameplay xD

Opublikowano

Kurczę pieczone Salwador, nie masakruj nas tak bo chyba uciekniemy z forumka. :/

Opublikowano

uuu kogoś zapiekło więc daje jeszcze raz   :)

Mam nadzieje, że grafa jest aż tak dobra, że przechodząc któryś tam raz np. ten etap to będziemy nadal ją podziwiać. Grywalności tam za wiele nie ma a napędem jej jest grafa.

z tematu unch3.1 900p czyli dla sonybociarni liczy się tylko grafa a nie gameplay xD

Jak to kogo?Kyo się Ciebie zapytał o nick osoby która to napisała. Gdy sam znalazł był w szoku na widok "Kyokushinmanwięc wykasował połowę postów. Widać że klapy to nawet tagi mają podobne. Jedna wielka wspólna wspaniała rodzina.

Zaraz YETI z blok ekipy wpadnie i pozamiata  :popcorn:

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

wow!jestem w szoku, któryś z adminów usuną połowę postów z tej strony!Ale już się nie martw Kyo. Mam dla Ciebie sweet focie którą najprawdopodobniej także usuniesz  ^_^ 

lol1.jpg

Nie dość że klapy łykają nawet nie pół produkty za pełną cenę z metą 3/10 (SF5) to w dodatku mają w d.pie grywalność gry. Bo ilość pikseli na ekranie jest dla nich najważniejsza. Jaki z tego wniosek?

Klapy niszczą gaming....

lolll.jpg

Po co mam coś usuwać skoro w temacie u U4 cały czas jest ten post? Weź może czasem pomyśl zanim coś napiszesz bo znowu walniesz jakiś debilizm na miarę tego z Ratchet and Clank xD

P.S. Mój post też ktoś usunął...

Opublikowano

Po co mam coś usuwać skoro w temacie u U4 cały czas jest ten post? Weź może czasem pomyśl zanim coś napiszesz bo znowu walniesz jakiś debilizm na miarę tego z Ratchet and Clank xD

Spokojnie już Kyo, weź pigułkę... :empathy3:

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

Nie muszę, w przeciwieństwie do ciebie mam głęboko wy(pipi)ane na CW :D I taki ze mnie klap jak z Yetiego bot.

Opublikowano

Kyo weź go zbanuj dla dobra ludzkości. 

Opublikowano

Nie muszę, w przeciwieństwie do ciebie mam głęboko wy(pipi)ane na CW :D I taki ze mnie klap jak z Yetiego bot.

Gdybyś tak naprawdę miał wy(pipi)ane to byś tego oficjalnie nie pisał  :good: Musisz zwiększyć chyba dawkę pigułek  ;)

A tak swoją drogą to YETI jest chyba botem skoro non stop się powtarza i pisze ciągle to samo...

Opublikowano

kiedy bot z botem się gryzie to wiedz że grafa w unch3.1 nie jest ładniejsza niż życie.

Opublikowano

Kyo jak zaorany, trzeba dopisać do listy ofiar salwadora.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Kyo weź go zbanuj dla dobra ludzkości. 

:whyyy: tylko nie banujcie mnie.......jak ja teraz przejdę na niebieską stronę szamba? :( Co ja będę robił z życiem? :(

Opublikowano

Możesz z nim skończyć.

Opublikowano

Kyo jak zaorany, trzeba dopisać do listy ofiar salwadora.

A no widzisz hafen..Gdybyś jednak siedział dalej przy XO a nawet przy jakiejkolwiek innej konsoli niż ps4 to może byś dalej był normalny  :/ Ale od kiedy grasz na PS4 zmieniłeś się już w easye... :rose:

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

:rofl2: ohh, jakie oburzenie u klapów, bardzo widać że mocno zapiekło...

Możesz z nim skończyć.

Otrzymałeś już oficjalne pozwolenie od przewodniczącego klapa na zbanowanie mnie więc... :good2:

Edytowane przez Salwador

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.