Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Whatever.

Churro: When you make an assumption, you make an ass out of U and Mption, weddo!
Mao: Who the hell is Mption?

Mao: Just kidding! Why would I let you die that easily?
Aurum: What?
Mao: You thought I would allow a normal ending like that? I will keep you alive. I've decided to keep you as my guinea pig for my evil research!
Mao: *Huff* *Huff* Especially with that final form! You're a rare subject. It will worth my time fixing you up!
Mao: Let's see. Rockets for your knees, missiles for fingers, and shoot laser beams from your eyes!
Aurum: What? You're OKAY with ending like THAT? Where's your happily ever after?
Mao: Muhahahahahahaha! Have you forgotten? I'm a demon! Your common sense doesn't work on me! TO. MY. LAB!!!
Aurum: NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Saucy Mao: Aha! You like salt and pepper, don't you!? Warning! WARNING! Salt and pepper lover found!

"They say lions push their cubs off a cliff to test their worthiness. I just want to push you off a cliff"

"Putting salt and pepper on your eggs is just dirty, seriously, its like sexual harasment."

xD 

Disgeja <3
  • Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 993 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Przecież to jaszczur i goryl.

a to w takim razie wyglądają równie badass co Predator :pawel:

Opublikowano

żartowałem z ta flagą przecież asax :)). no ale tego tylko tam brakowało. nie wiem, czy to był murzyn czy kto, bo było to już kawałek czasu temu i nie będe przecież przeglądał filmików na yt żeby się przekonać że pewnie nie mam racji :reggie:. no ale ta scenka była sztywna jak nie wiem i nic tego nie zmieni :potter:

Opublikowano

Whatever.

Churro: When you make an assumption, you make an ass out of U and Mption, weddo!
Mao: Who the hell is Mption?

Mao: Just kidding! Why would I let you die that easily?
Aurum: What?
Mao: You thought I would allow a normal ending like that? I will keep you alive. I've decided to keep you as my guinea pig for my evil research!
Mao: *Huff* *Huff* Especially with that final form! You're a rare subject. It will worth my time fixing you up!
Mao: Let's see. Rockets for your knees, missiles for fingers, and shoot laser beams from your eyes!
Aurum: What? You're OKAY with ending like THAT? Where's your happily ever after?
Mao: Muhahahahahahaha! Have you forgotten? I'm a demon! Your common sense doesn't work on me! TO. MY. LAB!!!
Aurum: NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Saucy Mao: Aha! You like salt and pepper, don't you!? Warning! WARNING! Salt and pepper lover found!

"They say lions push their cubs off a cliff to test their worthiness. I just want to push you off a cliff"

"Putting salt and pepper on your eggs is just dirty, seriously, its like sexual harasment."

xD 

Disgeja <3

nie ma nic o pierdzeniu, co w tym śmiesznego?

Opublikowano

Wez nobody zagraj w to halo, bo 1 i 2 to swietne fpsy bez tego guwna co wprowadzil potem cod mw.

Nie zagra, bo to typowy klap z jednym sprzętem przez całą generację. :/

Opublikowano

@Asax

nie chodziło o to że coś obraziłeś (lulz). napisałeś że zabawne jest dissowanie patosu fabuły która nie ma żadnego drugiego dna, przy jednoczesnym akceptowaniu tego w serii, gdzie faktycznie jest ono tylko narzędziem/ częścią składową. 

@Copper

Mówiłem już to nie raz. Grałem w Halo 1-2 na pierwszym x-boxie. Singiel przez tą kolorową, plastikową tandetą, nie robił na mnie żadnego wrażenia, ale pvp na splicie wspominam bardzo positive (tak na 8/10). Sam się jarasz chińskimi bajkami, więc wiesz że gra celująca w formułę baśni (np. Dragon Quest VIII) ma prawo wyglądać jak... baśń dla dzieci. I tak samo analogicznie być powinno w przypadku shootera, celującego w "poważną" fabułę. Za spin off w uniwersum Starcrafta, oddałbym lewą nerkę Mroka, ale rzemieślnicy z 343I widocznie wolą męczyć bułę jednym i tym samym, zakładając że fani pierwowzoru zatrzymali się w rozwoju na grze dla amerykańskiej gimbazy. Kompletne marnotrawstwo potencjału. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Ej, ale wiecie, ze H5 to tak naprawdę H4.5, które by poszło na x360, a ty Mazzeo nic mi nie pisz o słabej psychice i sam sobie graj na tym guwnie rozmazanym.

Ps. Taka grafa jak w U4 i Horizon to będzie na Xbon one two.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

freestyle Soula najlepszym exem klapow na 2015r.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Skalbołnd ma potencjał

Opublikowano

za 100 lat na onie będzie na pewno. :obama:

Opublikowano

"Shenmue 3, Uncharted 4 i Horizon. Taką grafę na Onie zobaczysz pod koniec generacji."

Jak masz zamiar strzelać to polecam sprawdzić czy naładowałeś broń.

Nawet ci sekundę napisałem, ale rżnij głupa dalej jeśli chcesz :dafuq:

Opublikowano

za 100 lat na onie będzie na pewno. :obama:

D4KivV.gif

Edytowane przez Starh

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

KYLND4.gif

xD

Opublikowano

Podsumowanie xbona xDDDDDDD

Tym gifem można odpowiadać na każdy post botów. :kaz:

Opublikowano

Zrobiłeś zlepek dwóch różnych myśli. Ja mówię o jednym, Ty o drugim i jeszcze próbujesz mi coś udowodnić. Widzę, że dostana mocarza przyszła do Ciebie na czas.

A "ten gameplay na motorze, jak oni tam jadą", to wg ciebie czego dotyczy nieogarze? :oh_you:

Podsumowując

Nieuważnie słuchasz.

Opublikowano

KYLND4.gif

xD

Tym gifem można podsumować większość exów na ps4. xDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.