Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

2015 heaven dalej nie wie co to sequel.

2015 a oni nadal nie wiedzą co to full hd, a taka grafika jak w U4 to może na Xbox one two :kaz:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 993 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Rocket League to ta giera co jest na ps3 od 6 lat, zmienili tylko tytul, wydali na ps4 i juz klapy jakie zajarane ze super ex.

Halo jest na Xboxie od 14 lat teraz tylko cyferke do tytułu dodadzą i już boty zajarane że super ex xD

A Ty już wiesz co to gra indie? 

Opublikowano

Bez zmian, xdno bez gier wyśmiewane i wyszydzane, bomby prawdy od Soula wczoraj odpalone.

Fajnie mieć takiego Exa jak Soul po swojej stronie. Szkoda tylko, że jest czasowy. Za chwilę flaga pod postacią Czezkiego powieje nieco inaczej to zacznie na nowo z kubotów szydzić.

Szydzić to będzie z xzłomu, jak znów wypije trzy butelki trunku prawdy, bo zakłamywać rzeczywistość, to potrafi tylko na trzeźwo.

Opublikowano

Rocket League to ta giera co jest na ps3 od 6 lat, zmienili tylko tytul, wydali na ps4 i juz klapy jakie zajarane ze super ex.

Halo jest na Xboxie od 14 lat teraz tylko cyferke do tytułu dodadzą i już boty zajarane że super ex xD

xD

w gusta nie integruje bo to nie CW wiec sie nie nabijam ale naglej forumkowej podjarki gra, ktora jest tym samym co wczesniejsza gra tego studia na ps3 z ladniejsza trawa, ktora przeszla bez echa i byla totalnym sredniakiem nudzacym sie po 5min w ktora nikt nie gral na forum, nie kumam

serio taka bieda, ze nie macie w co grac i jaracie sie gra, ktora od 4 lat mozna w sumie juz ogrywac na ps3?

w ktora nikt nie gral na forum,

Ja gralem. Nawet zrobilem 100% (wyzwania na 5 gwiazdek, jakies typy do mnie na psn pisaly jak to zrobilem bo trudne i zeby im cos podpowiedziec xD) ale nie moglbym powiedziec ze to dobry tutul. Nawet trofea byly spier.dolone i pisalem do tych leszczy zeby naprawili. No i naprawili... pol roku po tym jak sam odkrylem co nie gra z tymi trofami i jak to naprawic. Ogolnie typowy sredniak w ch.uj i zaluje, ze to zainstalowalem. Ale wtedy plus raczkowal i wrzucali takie wlasnie crapy. Oh wait...

Ahahahaha wszystkiego najlepszego z okazji 5. rocznicy kurVo :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia::s159:

319047856_dbf1ef3e92.jpg

PS Pus zatacza piekne kolo. Zaczynali od minisow, zeby potem przejsc do crapow, dobrych tytulow i znow zawracaja w strone crapiszczy. To cale rocket league, ktorym sie niektorzy jaraja to nic innego jak wypuszczony 4 lata temu do plusa Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars ( :obama: ) tego samego dewelopera. Tyle ze teraz z inna nazwa i na PS4. Boze jakie to ku.rwa jest zalosny lineup. Piata rocznica kwiiiiik xDDDDDDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jest zajawka na Halo, bo to miesiące najlepszego Multi fpsa na konsolach. Co Cię tu dziwi?

uKxm3rq.jpg

Nie jestem w tej grupie wiekowej żeby się jarać.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

ciekawe ile obrońców pedalstwa rzeczywiście zagra w te tytuły.

spoiler: nikt

w Guilty Gear chyba jeden Soban grał czy gurwa ktośtam i sprzedawał to potem z miesiąc xD

Opublikowano

To cale rocket league, ktorym sie niektorzy jaraja to nic innego jak wypuszczony 4 lata temu do plusa Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars ( :obama: ) tego samego dewelopera. Tyle ze teraz z inna nazwa i na PS4. Boze jakie to ku.rwa jest zalosny lineup. Piata rocznica kwiiiiik xDDDDDDD

dla observera taki sam ex jak halo 5

Opublikowano

ciekawe ile obrońców pedalstwa rzeczywiście zagra w te tytuły.

spoiler: nikt

w Guilty Gear chyba jeden Soban grał czy gurwa ktośtam i sprzedawał to potem z miesiąc xD

Czyli jak każdy klap: 'nie zagram, ale jaranko mam, a boty to cioty.'
Opublikowano

Jest zajawka na Halo, bo to miesiące najlepszego Multi fpsa na konsolach. Co Cię tu dziwi?

uKxm3rq.jpg

Nie jestem w tej grupie wiekowej żeby się jarać.

tumblr_mbjttg8dFn1qhxf4oo1_1280.jpg

Opublikowano

ciekawe ile obrońców pedalstwa 

Ja

:pawel:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ja w Disgaeę i Personę zagram. DQ Heroes może, kiedyś.

Na PS3 :kaz:
Opublikowano

Słowo klucz. :kaz:

niekochany pewnie jeszcze śpi po nocce więc mamy przewagę zieloni bracia :obama:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Konsola to konsola :kaz:

Opublikowano

To cale rocket league, ktorym sie niektorzy jaraja to nic innego jak wypuszczony 4 lata temu do plusa Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars ( :obama: ) tego samego dewelopera. Tyle ze teraz z inna nazwa i na PS4. Boze jakie to ku.rwa jest zalosny lineup. Piata rocznica kwiiiiik xDDDDDDD

Dla PCtowców nawet lepszy.

Opublikowano

Konsola to konsola :kaz:
Wyciągnę ps2(przecież to też konsola) z szafy i też zagram w disgeję i personę. :sorcerer:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Dla PCtowców nawet lepszy.

Ale zaraz, zaraz, przeciez jeszcze chwile temu bylo:

Nie wiem czy taka jedyna dobra, w tym miesiącu dwa konsolowe eksy na PS4: Rocket League i Ethan Carter

Oceny lepsze niż xbąkowych eksów xD A u botów co, 11 miesiąc z rzędu bez gier?

To co juz nie ma jaranka? Klapy mistrzowie samoorania xd

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Rocket league to ex exa z ps3 :kaz:

Opublikowano

Ciekawe ile botów zagra w Scalebound. Może ze 3 bo to przecież japońskie więc pedalskie. Biedne Platinium Games w co oni się wpakowali :facepalmz:

Opublikowano

Podstawowych definicji nie zna i myśli ze kogoś poza sobą zaorał xD "Konsolowy eks" to coś jak ten wasz Titanfall.

https://en.wikipedia.org/wiki/Console_exclusivity

Console exclusivity refers to the status of a video game being released on only one video game console

Uzupełnij wiedzę, potem wróć i przeproś.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Ciekawe ile botów zagra w Scalebound. Może ze 3 bo to przecież japońskie więc pedalskie. Biedne Platinium Games w co oni się wpakowali :facepalmz:

Dwa razy konczac Legend of Kora ogralem 200% wiecej japonskich gier niz Ficus na swoim ps4, a on podobno kupil maszynke sony wlasnie dla japonszczyzny.

@observer

Ale nie o to mi chodzilo, koledzy na ircu zle ci podpowiedzieli.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

"Konsolowe exy" i "exy DLC" (typu mapa do CODa) - to wszystko co prezentuja soba dzisiejsze konsole.

Tymczasem na PC kazdego dnia wychodza gry.

KAZDEGO DNIA.

Niedawno wasi koledzy konsolarze zrobili sobie "zlot" w krakowie.

Grali w... pro evo 15.

Nieudana spyerdoline od konami.

No, 2 gralo a reszta sie kilka godzin patrzyla, bo nie chciala w to grac.

ALEZ WYBOR NA KONSOLACH :obama:

Opublikowano

no na komórki też wychodzą każdego dnia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.