Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Bloodborne (92%)

Bayonetta 2 (91%)

Super Mario 3D World (93%)

Mario Kart 8 (88%)

Guilty Gear Xrd (84%)

za niedługo:

Metal

Persona

Xenoblade,

Zelda U,

TLG,

Dark Souls 3,

SFV,

Shenmue 3,

remaster FF7 

Nier 2

a każda jedna z nich ze śr. +80-90%  :cool:

Hamburgery na kolanach z pełnymi ustami. :daddy:

Dominacja jak za czasów VI generacji. :banderas:

niedługo :kaz:

Opublikowano

Nie obrazaj Pan VI generacji

nie no racja w sumie. same guwna dla onano otaku i pedaliada dla nintendofagów. :pawel:

tak dopsz?

Opublikowano

Bloodborne (92%)

Bayonetta 2 (91%)

Mario Kart 8 (88%)

Guilty Gear Xrd (84%)

za niedługo:

Metal

Persona

Xenoblade,

Zelda U,

TLG,

Dark Souls 3,

SFV,

Shenmue 3,

remaster FF7 

Nier 2

Pograłbym stąd w Mario i może DkS 3, ale wątpię aby dorównał jedynce. 

Resztę można zaorać.

Sutek, a na jakie gry czekasz w takim razie?

Opublikowano

Suteq taki sam gust jak Mazzeo, czyli totalne bezguscie. Boty mogą podać ręką januszą, jedni fifa i assassyny, drudzy krasnale i far craye z torrentow. Dzięki ci Boże, ze urodziłem sie klapek i mnie uchroniłoś od tego zielonego szamba, pełnego bezguscie i guwno rozmazanego.

:obama:

Opublikowano

ale Velius trochę mi za ciebie wstyd że twierdzisz by takie Xeno, BB, P5, SFV, SM, TLG, Bayo 2 miały się wstydzić czegokolwiek przed VI gen.

klapers ci to pisze, więc lepiej gurwa przemyśl swoje postępowanie. 

Opublikowano

Ok xD

Opublikowano

Mad Max THE GAME wierzę gorąco że nie będzie kolejnym zachodnim szrotem w piaskownicy dla niższej klasy.

Opublikowano

No jak nie będzie, jak będzie. WB może nawet wydać gierkę o tym jak Soul bez koszulki wali wódę i leci z wiadra, a szkielet rozgrywki pozostanie taki sam.

To co zobaczyliśmy w Arkham City będą męczyć do usr,anej śmierci.

Opublikowano

Bloodborne (92%)

Bayonetta 2 (91%)

Mario Kart 8 (88%)

Guilty Gear Xrd (84%)

za niedługo:

Metal

Persona

Xenoblade,

Zelda U,

TLG,

Dark Souls 3,

SFV,

Shenmue 3,

remaster FF7 

Nier 2

a każda jedna z nich ze śr. +80-90%  :cool:

Hamburgery na kolanach z pełnymi ustami. :daddy:

Dominacja jak za czasów VI generacji. :banderas:

15 gier od początku tej generacji 2012 do 2017-2018, 15 gier przez 5-6 lat.

Kolejna sprawa że tutaj widać tylko 1-2 nowe IP reszta to trzepane masowo kolejne części.

Tak tak wiadomo że jeszcze FF15, KH3 i parę innych gier dojdzie.

Dobrze że XBOX uratował konsole, tak byśmy dalej grali w archaiczne gierki dla pedofilii z KKW z typową fabuła o grupie 14 latków ratujących świat magicznymi kryształami, walczącymi z rzodkiewkami, dyniami i innymi pokemonami.

Japonia-na-kolanach_Paul-Glynn,images_bi

z pełnymi ustami

Opublikowano

no i po tak soczyście podanej akcji kinowej wersji sandbox "na pewno" to udźwignie. [*]

nie no ta gra sprawdziłaby się tylko jako action rpg. motyw ze zbieraniem i handlowaniem częściami, oraz tworzeniem unikalnych pojazadów ma potencjał, ale pewnie pójdą w jeżdżoną mordoklepkę z odblokowywaniem umiejętności. ;/

Opublikowano

Japonia-na-kolanach_Paul-Glynn,images_bi

Powiem Ci Daddy, że ten obrazek lekko nie na miejscu.

Ba gdyby na nasz kraj spadła atomówka to stawiam flachy, że takie Stany do końca życia byłby dla nas śmiertelnym wrogiem, któremu nie wolno przebaczyć, a sam naród zamiast przeistoczyć się w pacyfistów to sięgałby po jakiekolwiek środki dające możliwość zemsty.

Tyle w ramach odbiegania od tematu.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

A co jest złego w klepaniu tych samych jeżeli zachowana jest JAKOŚĆ?

Je,bać MGSa 3, Mario Milion, Personę 4, Final Fantasy 6, GTA Vice City, ja będę grał w Killzone, Remember Me, Little Big Planet i Two Worlds. Bo tylko nowe IP się liczą. Żałosne.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Suteq taki sam gust jak Mazzeo, czyli totalne bezguscie. Boty mogą podać ręką januszą, jedni fifa i assassyny, drudzy krasnale i far craye z torrentow. Dzięki ci Boże, ze urodziłem sie klapek i mnie uchroniłoś od tego zielonego szamba, pełnego bezguscie i guwno rozmazanego.

:obama:

Powiedział typ, który grał(i jarał się) w ordera i pewnie zagra w until downa. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

15 gier od początku tej generacji 2012 do 2017-2018, 15 gier przez 5-6 lat.

Kolejna sprawa że tutaj widać tylko 1-2 nowe IP reszta to trzepane masowo kolejne części.

Tak tak wiadomo że jeszcze FF15, KH3 i parę innych gier dojdzie.

Dobrze że XBOX uratował konsole, tak byśmy dalej grali w archaiczne gierki dla pedofilii z KKW z typową fabuła o grupie 14 latków ratujących świat magicznymi kryształami, walczącymi z rzodkiewkami, dyniami i innymi pokemonami.

18 wraz ze Scalebound. Ze znanych obecnie. I to wciąż 3 razy więcej produkcji AAA niż stworzonych dotąd przez Amerykanów, na które wysupłałbym 200 stówki w tej generacji.

Mnie xbox360 i sukces jego flagowej marki kojarzy się z otworzeniem tamy dla raka branży w postaci multiplayerowych fpsów z choyową autoregeneracją, oraz inspirowaniem się tymi markami, w grach, gdzie ów element (nacisk na strzelanie i akcję) był kompletnie niepotrzebny (Dead Space 3, B:I, RE6), ale nikt kto przeczyta to w CW nie weźmie tego na serio, ani nawet nie dopuści do siebie takiej myśli. Od siebie dodam że swoje dołożyło tu także ND ze swoim cinemtaic exp. ale to właśnie nadrabiane jeszcze rok - dwa lata temu jap. produkcje Segi, From Software, Platinum, Vanillaware, przywróciły we mnie wiarę w gejming nie robiony domyślnie dla casulów. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Powiedział typ, który grał(i jarał się) w ordera i pewnie zagra w until downa. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Lepszy kupiony Order, niż far cry z torrentow, rudy zlodziejaszku.
Opublikowano

No nie, ale tak sobie wmawiaj bezgustny, wykoksowany raczku nieboraczku. xD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

gdyby nie PlayStation wszyscy musilibysmy dzis grac na klawiaturze

Opublikowano

No ale jarać się just causem 3 suteq? Zawiodłeś mnie chuopcze.  :no:

Opublikowano

Oj jak koksownika boli, że nie wsparłem raczka jakim jest ubisoft, a on kupuje byle guwno jak order. Oj jak boli, oj jak boli. :banderas:

@pawcio

JC3 still better than jakieś chińskie bajki dla gimbusów. :kaz: Już nie wspominam o mgsie, który skończył się na jedynce. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Z beka z JC3 na miejscu klapow bym sie wstrzymal bo zaraz sie okaze ze to ex na PS4 bo ma 180p wiecej :kaz:

Opublikowano

just cause się nawet nie zaczął a już był skończony sut  :kaz:

Opublikowano

No i ch.uj :Coolface: 

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.