Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

oferta pracy w ubi kiev

masz rece? bomba w chacie nie wybuchła? nie uciekłeś na zachód? miałeś amige przed psx? ciebie szukamy!! - zrobisz nam assassina na pc

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Nie wiem co jest w tym bardziej zalosne,fakt ze 12 studiow robi tego crapa czy fakt,ze ubiosft tak opisuje gosci z ubisoft kiev

With recognized expertise on PC...

R4kQjMp.jpg

Yeti,juz mozesz w sumie krecic beke jaki to (pipi)owy port pc bedzie mialo. 

Nie zayebala cie bomba? Zayebia cie nasi fani. 

Ubi Kijow.

We-Need-You-v1_3.jpg

Opublikowano

Ja rozumiem heheszki i trolling w tym temacie ale serio rozkiminy nad AC? Opluć, spalić, zaorać tę serię gier dla dzieci. Nawet dyskutując o tym, rozprzestrzeniacie raka.

Opublikowano

Ale setting może być fajny!!!

Opublikowano

Yeti,juz mozesz w sumie krecic beke jaki to (pipi)owy port pc bedzie mialo. 

Spoko, ale pierwszy w kolejce jest PES 2016 :kaz:

Opublikowano

beda dorożki, podepnie sie kierownice i znow R* beda sie mogli uczyć od ubi modelu jazdy

Opublikowano

Siema klapy krótka piłka skoro jest tyle exów to dlaczego sytuacja wygląda tak?

http://allegro.pl/farming-simulator-15-ps4-pl-symulator-farmy-2015-i5366518257.html

http://allegro.pl/bloodborne-pl-ps4-nowa-sklep-folia-gra-gratis-i5463448825.html

xDDDD 

Dziękuje tyle w temacie baronów.

Już chciałem zapytać co autor postu miał na myśli, ale nim zdążyłem, to Lem już zgniótł "logikę" na poziomie karalucha.

Opublikowano

Już chciałem zapytać co autor postu miał na myśli, ale nim zdążyłem, to Lem już zgniótł "logikę" na poziomie karalucha.

Podpieranie się logiką Lema - no offence, ale czy można upaść niżej?

Panda dostała bana, a była normalniejsza od niego... 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Wyścigi dorożkami :obama:

Opublikowano

YETI poziom zero, typowy klap. Jedna gra a on broni trójnogu;d

To i tak o jedną więcej niż XO a mimo to boty bronią tego gówna rozmazanego

Opublikowano

Ja niczego nie bronie, bo posiadam obie... ale kurcze niektórzy to serio prowadzą tutaj jakiś dżihad.

Opublikowano

No przecież to prawda.

Opublikowano

Na Xboxie jest wybór. W sumie cieszy mnie lemingowa popularność PS4. Zmusza to MS do konkurowania grami. Na one jest dzięki temu wybór w każdym gatunku. Nie to co na robakstation4, gdzie albo są raczaki albo jedna dobra gra na gatunek.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Ja niczego nie bronie, bo posiadam obie... ale kurcze niektórzy to serio prowadzą tutaj jakiś dżihad.

musisz jeszcze wiele sie nauczyc o tym temacie

Opublikowano

Super są gry na 7 o których pod koniec generacji nikt nie będzie pamiętał bo wszystkie są bezpłciowe.

Opublikowano

Super są gry na 7 o których pod koniec generacji nikt nie będzie pamiętał bo wszystkie są bezpłciowe.

O piękne podsumowanie gier na plejstejszyn 4. xD

Chylę czoła pawciocebulo. :hi:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Hehe zabawny żart, ale dobrze wiesz że chodzi o kupy pokroju ryse czy sunset.

Opublikowano

kupiłem niedawno guwno obesrane i mam takie pytanie: wyszło już coś ciekawego poza bloodborne i multiplatformami?

Opublikowano

musisz jeszcze wiele sie nauczyc o tym temacie

Teach me Senpai - ale do Sonsowca na nauki nie przyjadę  :woot:

Opublikowano

kupiłem niedawno guwno obesrane i mam takie pytanie: wyszło już coś ciekawego poza bloodborne i multiplatformami?

To zalezy czy jaraja cie trailery i zapowiedzi, bo tych wyszlo calkiem sporo :banderas:

Opublikowano

Rysę to ten sam poziom co The Order, ale nie przeszkadza to klapom. Tak jak brak gameplayu w tej drugiej i Multi które ma to pierwsze.

Poza tym Ryse miało pokazać moc konsoli co też czyni, kiedy ND dało liniową historię na raz. Taki gry mają prawo ukazywać się na poczatku generacji.

Nawet mi Was nie żal.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.