Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

ps4 - 20 mln konsol - 1,35 mln BB

xbon - 10 mln konsol - 0,83 mln SO

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Chyba chodzi o to, że Bloodborne jako ex na PS4 sprzedał się gorzej niż Dark Souls 1 na zapiraconej  platformie (wg konsolarzy) zwanej PC.

Opublikowano

ps4 - 20 mln konsol - 1,35 mln BB

xbon - 10 mln konsol - 0,83 mln SO

Dokladnie o to mi chodzilo

Warto zaznaczyc rowniez, ze SO w kluczowym okresie musialo konkurowac ze swietna Forza Horizon

Natomiast bloodborne konkurowalo wylacznie z filmami na blureju

Opublikowano

Warto zaznaczyc rowniez, ze SO w kluczowym okresie musialo konkurowac ze swietna Forza Horizon

wtedy wychodzilo "wszystko" forza, assasiny, cody, halo, alieny itp. itd. 

a w marcu 2015 ori i order xd

Opublikowano

PCMR rekrutuje, nawet YETI moze dołączyć. Tutaj nie ma wojenek który PC lepszy, wszyscy jestesmy kochajacymi sie bracmi i rozmawiamy o grach :banderas:

3VzyEPp.jpg

Opublikowano

AHHHHHH GURWA TOMB RAJDER NA PS4 BEKA Z WAS I WASZYCH ZBRUKANYCH MARKETINGIEM PUPEK PRZEZ SPENSERA OGRAM TO JAK PAN NA KANAPIE W HD A NIE HD READY XDDDDDDD AZ MI KOLKA ZDRETWIAŁA ZE SMIECHU Z LAJNAPU XBOXA KOLEJNE PSEUDO EKSY  KTURE OGRAM NA NAJPOTENZNIEJSZEJ KONSOLI NA SWIECIE WG SONY>  HALO 5 I FORZA NIE RATUJA TEJ SŁABEJ SYTUACJI XBOX NA LINII POCHYŁEJ NIE WIEM PO CO TA FIRMA ISTNIEJE NIECH WRACAJĄ ROBIĆ WINDOWSA TAK NIMI GRADZE ZE MAM LINUKSA AAAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAAAHAHHA BEKA Z WAS I TEN PAD ZA 500zł XD ZA TYLE TO JA DWA DUAL SZOKI Z LOMBARDU I JESZCZE NA ABONAMENT PS PLUS ZOSTANIE XDDDDDDDDDDDDDDD ZWIERZETA NIE LUDZIE DAJĄ SIE TŁĄMSIĆ I MANIPULOWAC NIE TO CO PLEJSTEJSZYN TAM SĄ GRY DOPIERO> GRAM TERAZ NA NINTENDO BOŻE JAKA BEKA< GRAM W BAJONETTE I WOOGLE CO TO KUWA JEST BABA SZCZELA PISTOLETAMI Z OBCASÓW I ROBI PI ĘŚCI Z WŁOSÓW XDDD KTO TAM CPIE TAM W TYM NINTENDO< NAWET MULTI NIE MA NIE TO CO KILLZONE CZY BATTLEFIELD>

nawet nie wiecie jak trudno coś takiego napisac, literówki i błędy zmierzone

Opublikowano

Czyli w skrócie:

dzieci-neo-o.gif

Opublikowano

Był Ex to jest kot i kota nie ma :dunno:
comment_n9njyfMcpjqS2Wj7ahR74EN3cIU1AlKp

Opublikowano

Bloodborne rowniez przeszedl bez echa

Co.

Co Cię to, skoro zagrasz o bb dopiero gdy dadzą w plusie za 4 lata?

Nigdy nie miałem Plusa i mieć nie będę :banderas:

Opublikowano

Ty masz "plusa" w postaci dziewczyny. Jak Ci kupi sprzęt to zagrasz. :kaz:

Opublikowano

PCMR rekrutuje, nawet YETI moze dołączyć. Tutaj nie ma wojenek który PC lepszy, wszyscy jestesmy kochajacymi sie bracmi i rozmawiamy o grach :banderas:

3VzyEPp.jpg

Śmierdzi sekciarstwem i martwicą mózgu :yao:

Opublikowano

A co to jest dziewczyna?

Opublikowano

Taki pasożyt wysysający pieniądze i chęci do życia

Opublikowano

To podobne do ps4 widzę.

Opublikowano

:dog:

Opublikowano

:dunno:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

I czego spoilerujesz?

Opublikowano

Hum twoje posty są suche jak rów Mazzeo po wizycie Figaro.

Opublikowano

Nie bardziej niż Twoje ciągłe przypominanie o tym całemu światu. Jakoś nikt inny mi tego mi wypomina. Może to Ty jesteś tym dzieciakiem, którego z podwórka nie zabieraliśmy nigdy na partyjki w Soul Blade i Tekkena, bo był za bardzo smarkaty i teraz nieudolnie próbujesz się odgryźć?

Opublikowano

Jakie dissy XD

Opublikowano

Wewnętrzne konflikty niszczą obóz microsoftu na forum psxextreme.info

Opublikowano

Zapraszac dzieci na chińskie gierki lol.

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.