Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Jaki ból dupy od kilku stron że figaro dostał konsole od dziewczyny xD. No sory boty ale wasza prawica raczej wam nic nie kupi.  :kaz:

No a którą niby ręką płacę w kasie, jeśli jestem praworęczny? Moja dziewczyna już mi bardzo dużo prezentów nakupowała właśnie.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

FF XV, KH 3, Shenmue 3, Last Guardian, Project Setsuna, Persona 5, tradycyjny i wysokobudżetowy jrpg DX XI, FF7R, Nier2, a na miesiącach pewnie DMC 5...

Co tu się odp.ierdala :obama:

Dominacja jak za czasów PS2, a co to będzie się działo na TGS? Piękna generacja, dla prawdziwych graczy, oj piękna.

:fsg:

A tu mamy przedstawiciela tych co przez całą generacje cofają czas w racerach i strzelają glutami do krasnali.

qz0yifk2eekp.jpg

Jaki ten człowiek jest smutny, az mi go żal. Boże chroń mnie przed tym zielonym rakiem i graczami, którzy w 99 nie wiedzieli co to PSX, a ich gust growy jest na poziomie gustu ludzi słuchających Milano i Popka.

2017 czy 2018?

Opublikowano

i to jest najlepsze w sonybotach od lat te same gry wymieniane w listach i pewnie przez kolejne lata dalej będą wymieniane, niektóre zmieniły nazwę dla zmyłki.

Masz racje nie to co boty mające pewność że MS leci z harmonogramem i wystarczy przekopiować listę z przed dwóch lat zmieniając cyferki przy tytułach czasem dopisując coś nowego i tak co roku :(

nie to co rumuny z $ony, kopiuj wklej i odcinanie kuponów w postaci klepania na zmianę ratchetów, gt, god of war i uncharted  :)

Opublikowano

Yeti przecież ty nawet p3/4 nie przeszedłeś.

Opublikowano

Btw zapowiedzieli ze na ps4 wyjdzie gierka z 3ds'a i lemonka cały obs,rany ze szczęścia ?

Kreska Akiry Toriyamy, otwarty świat, godny następca Dragon Quest VIII, a umysłowi impotenci spod znaku zielonego iksa bredzą coś o tym kastracie z 3DS'a :dynia: :dynia: :dynia:

Opublikowano

Jakim kastracie xD

To óczucie gdy wersja na ps4 została przyćmiona przez "kastrata" xD

No i wyru,cha wersję na ps4 jeżeli chodzi i sprzedaż, że aż boli. A to przecież NAJWAŻNIEJSZE.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Dostrzegam nowy trend u kubotów. Widzę mianowicie, że klapeczki rzucają na lewo i prawo mającą sie ukazać na ich guvno obeszczane (oczywiście w latach 2017-2019) listę japońskich giereczek, jakoby owa japońszczyzna była jakimś języczkiem u wagi przemawiającą za ich ułomną platformą :yao: ...Ja powiem tak...Jedno japońskie Scalebound na überkonsolę wysyła tą ichnią"mega" listę do krainy kanału i banału :reggie:  Taka jest niestety prawda :newell:

Opublikowano

Frajerzy myślą, że jak nie rozumią napisu na pudełku to na pewno GOTY.

Np. zobaczyliby nazwę たわごとファンドマネジメント評価 i jużby na liście hitów Yeti wylądowało.

Opublikowano

Dostrzegam nowy trend u kubotów. Widzę mianowicie, że klapeczki rzucają na lewo i prawo mającą sie ukazać na ich guvno obeszczane (oczywiście w latach 2017-2019) listę japońskich giereczek, jakoby owa japońszczyzna była jakimś języczkiem u wagi przemawiającą za ich ułomną platformą :yao: ...Ja powiem tak...Jedno japońskie Scalebound na überkonsolę wysyła tą ichnią"mega" listę do krainy kanału i banału :reggie:  Taka jest niestety prawda :newell:

Widzę że mamy godnego następcę równania 81<<<<<<<<<<<<<83=92.  :hi:  

Scalebound >>> Nier 2, TLG, Dragon Quest 11, rok czekania na resztki z pańskiego stołu aka FF7Remake, nowe Valkyrie Profile od tego samego deva <333, Persona 5, Shenmue 3, nowy projekt twórców Odin Sphere i Dragons Crown.

Kto da więcej? :obama:

Opublikowano

A to wszystko juz w roku 2020 xddddddddddddd

Opublikowano

TLG, nowe Valkyrie Profile (kurfa nie wierzę że nastał ten dzień :obama: ), Persona 5, Tales Of Berseria i Star Ocean V wraz z nowym projektem Vanillaware potwierdzone już w 2016.  :cool:

Opublikowano

Pedalstwo od nintendo>pedalstwo od sony

:usmiech:

Opublikowano

A jakies nowe ip? Bo póki co dałeś listę samych tasiemców xDDDD które i tak nie wyjdą w 2016 xdddddddddddd

Opublikowano

Jedenasta czy pietnasta czesc tasiemca XD Klapy ciagle zyja mentalnie w czasach kadridzy.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

A jakies nowe ip? Bo póki co dałeś listę samych tasiemców xDDDD które i tak nie wyjdą w 2016 xdddddddddddd

Jeszcze jak.

TLG, Horizon, nowy projekt Vanillaware, Exist Archive: The Other Side of the Sky aka Valkyrie Profile 2

a co tam na x(D)bonie?

Opublikowano

A mógłyś przypomnieć jaka nazwę nosi ten projekt vanillaware i kiedy premiera ? :yao:

Opublikowano

Pedalstwo od nintendo>pedalstwo od sony>pedalstwo sutka rainbowsheep2.gif

Opublikowano

Posiadacze PlayStation 4, to który DQ najbardziej wam się podobał?

Opublikowano

Na bank bedzie jakies wprowadzenie do historii jak to miało miejsce z Mass Effect ewentualnie pozostanie przeczytanie wiki :yao: x2

Nobody

To jaka nazwę nosi ten projekt vanillaware i kiedy premiera ? :yao: x3

Opublikowano

Pedalstwo od nintendo>pedalstwo od sony>pedalstwo sutka rainbowsheep2.gif

Bym coś napisał o twojej mamie ale za to są bany więc nie napiszę. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.