Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Jaki ból dupy od kilku stron że figaro dostał konsole od dziewczyny xD. No sory boty ale wasza prawica raczej wam nic nie kupi.  :kaz:

No a którą niby ręką płacę w kasie, jeśli jestem praworęczny? Moja dziewczyna już mi bardzo dużo prezentów nakupowała właśnie.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

FF XV, KH 3, Shenmue 3, Last Guardian, Project Setsuna, Persona 5, tradycyjny i wysokobudżetowy jrpg DX XI, FF7R, Nier2, a na miesiącach pewnie DMC 5...

Co tu się odp.ierdala :obama:

Dominacja jak za czasów PS2, a co to będzie się działo na TGS? Piękna generacja, dla prawdziwych graczy, oj piękna.

:fsg:

A tu mamy przedstawiciela tych co przez całą generacje cofają czas w racerach i strzelają glutami do krasnali.

qz0yifk2eekp.jpg

Jaki ten człowiek jest smutny, az mi go żal. Boże chroń mnie przed tym zielonym rakiem i graczami, którzy w 99 nie wiedzieli co to PSX, a ich gust growy jest na poziomie gustu ludzi słuchających Milano i Popka.

2017 czy 2018?

Opublikowano

i to jest najlepsze w sonybotach od lat te same gry wymieniane w listach i pewnie przez kolejne lata dalej będą wymieniane, niektóre zmieniły nazwę dla zmyłki.

Masz racje nie to co boty mające pewność że MS leci z harmonogramem i wystarczy przekopiować listę z przed dwóch lat zmieniając cyferki przy tytułach czasem dopisując coś nowego i tak co roku :(

nie to co rumuny z $ony, kopiuj wklej i odcinanie kuponów w postaci klepania na zmianę ratchetów, gt, god of war i uncharted  :)

Opublikowano

Yeti przecież ty nawet p3/4 nie przeszedłeś.

Opublikowano

Btw zapowiedzieli ze na ps4 wyjdzie gierka z 3ds'a i lemonka cały obs,rany ze szczęścia ?

Kreska Akiry Toriyamy, otwarty świat, godny następca Dragon Quest VIII, a umysłowi impotenci spod znaku zielonego iksa bredzą coś o tym kastracie z 3DS'a :dynia: :dynia: :dynia:

Opublikowano

Jakim kastracie xD

To óczucie gdy wersja na ps4 została przyćmiona przez "kastrata" xD

No i wyru,cha wersję na ps4 jeżeli chodzi i sprzedaż, że aż boli. A to przecież NAJWAŻNIEJSZE.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Dostrzegam nowy trend u kubotów. Widzę mianowicie, że klapeczki rzucają na lewo i prawo mającą sie ukazać na ich guvno obeszczane (oczywiście w latach 2017-2019) listę japońskich giereczek, jakoby owa japońszczyzna była jakimś języczkiem u wagi przemawiającą za ich ułomną platformą :yao: ...Ja powiem tak...Jedno japońskie Scalebound na überkonsolę wysyła tą ichnią"mega" listę do krainy kanału i banału :reggie:  Taka jest niestety prawda :newell:

Opublikowano

Frajerzy myślą, że jak nie rozumią napisu na pudełku to na pewno GOTY.

Np. zobaczyliby nazwę たわごとファンドマネジメント評価 i jużby na liście hitów Yeti wylądowało.

Opublikowano

Dostrzegam nowy trend u kubotów. Widzę mianowicie, że klapeczki rzucają na lewo i prawo mającą sie ukazać na ich guvno obeszczane (oczywiście w latach 2017-2019) listę japońskich giereczek, jakoby owa japońszczyzna była jakimś języczkiem u wagi przemawiającą za ich ułomną platformą :yao: ...Ja powiem tak...Jedno japońskie Scalebound na überkonsolę wysyła tą ichnią"mega" listę do krainy kanału i banału :reggie:  Taka jest niestety prawda :newell:

Widzę że mamy godnego następcę równania 81<<<<<<<<<<<<<83=92.  :hi:  

Scalebound >>> Nier 2, TLG, Dragon Quest 11, rok czekania na resztki z pańskiego stołu aka FF7Remake, nowe Valkyrie Profile od tego samego deva <333, Persona 5, Shenmue 3, nowy projekt twórców Odin Sphere i Dragons Crown.

Kto da więcej? :obama:

Opublikowano

A to wszystko juz w roku 2020 xddddddddddddd

Opublikowano

TLG, nowe Valkyrie Profile (kurfa nie wierzę że nastał ten dzień :obama: ), Persona 5, Tales Of Berseria i Star Ocean V wraz z nowym projektem Vanillaware potwierdzone już w 2016.  :cool:

Opublikowano

Pedalstwo od nintendo>pedalstwo od sony

:usmiech:

Opublikowano

A jakies nowe ip? Bo póki co dałeś listę samych tasiemców xDDDD które i tak nie wyjdą w 2016 xdddddddddddd

Opublikowano

Jedenasta czy pietnasta czesc tasiemca XD Klapy ciagle zyja mentalnie w czasach kadridzy.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

A jakies nowe ip? Bo póki co dałeś listę samych tasiemców xDDDD które i tak nie wyjdą w 2016 xdddddddddddd

Jeszcze jak.

TLG, Horizon, nowy projekt Vanillaware, Exist Archive: The Other Side of the Sky aka Valkyrie Profile 2

a co tam na x(D)bonie?

Opublikowano

A mógłyś przypomnieć jaka nazwę nosi ten projekt vanillaware i kiedy premiera ? :yao:

Opublikowano

Pedalstwo od nintendo>pedalstwo od sony>pedalstwo sutka rainbowsheep2.gif

Opublikowano

Posiadacze PlayStation 4, to który DQ najbardziej wam się podobał?

Opublikowano

Na bank bedzie jakies wprowadzenie do historii jak to miało miejsce z Mass Effect ewentualnie pozostanie przeczytanie wiki :yao: x2

Nobody

To jaka nazwę nosi ten projekt vanillaware i kiedy premiera ? :yao: x3

Opublikowano

Pedalstwo od nintendo>pedalstwo od sony>pedalstwo sutka rainbowsheep2.gif

Bym coś napisał o twojej mamie ale za to są bany więc nie napiszę. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.