Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ale przecież obecna konsola Sony nie musi mieć gier by być lepsza od konkurencji. Każdy klapouszek Ci to powie.

Obecnie to na PS4 jest więcej wydanych gier niż na Xbox One. Jest też więcej zapowiedzi niż na Xbox One. Nie wiem co Ci powiedzieć.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Może powiedz "dominacja jak za czasów ps2"?  :kaz:

Opublikowano

Moge jedynie dodac, ze:

z xboxem one nie było jeszcze tak dobrze!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Obecnie to na PS4 jest więcej wydanych gier niż na Xbox One.

SYMULATOR RANDKI Z GOŁĘBIEM, TYLKO SONY, #4THEPLAYERS

może to i lepiej...

Opublikowano

Może powiedz "dominacja jak za czasów ps2"? :kaz:

Ale w momencie gdy ps2 dominowała Figaro zapewne dopiero przymierzał się do zakupu psx'a, więc wątpię by to dobrze zabrzmiało w jego wykonaniu. :kaz:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Może powiedz "dominacja jak za czasów ps2"? :kaz:

Ale w momencie gdy ps2 dominowała Figaro zapewne dopiero przymierzał się do zakupu psx'a, więc wątpię by to dobrze zabrzmiało w jego wykonaniu. :kaz:

Nie zapominaj że ja mam 19 lat  :kaz:

Opublikowano

No właśnie miałem nawiązać do psx'a jako prezentu na komunię.

Opublikowano

Ale czy ktoś tu w ogole nawet patrzac na standardy CW traktuje Neofaga serio? :potter:

Opublikowano

I jeszcze bulduper.

Opublikowano

nie to nie jest absurd, to jest zabezpieczenie żeby sobie frędzle nie zmieniały nicka co tydzień, kiedy narobią trzody pod gamertagiem a potem jak gdyby nigdy nic wrócili na server już pod innym.

Tak sobie wmawiaj bo przecież to ponad siły Spencera i spółki żeby wprowadzić takie rozwiązanie jak na Steamie. Płacenie za zmiane nazwy zabezpiecza przed robieniem trzody przez debili, ładnie was wytresowali.

po prostu na xboxie twoj gamertag cos znaczy a nie jak na blaszce 15 kont, gogi, stemy, sremy - na kazdym inny nick, osiagniecia i juz sam nie wiesz z jakim randomem masz do czynienia

Na xboxie twój gamertag coś znaczy bo gra na nim 15 osób w Polsce z czego połowa siedzi na tym forum

A na pc jest inaczej? World of warcraft czy battlenet?

Nie pamiętam ale się nie zdziwie, chociaż tam chyba nie było w ogóle możliwości zmiany nicku. Walę kupę na Blizzarda od momentu jak zabili SC2 swoją głupotą i zaczęli robić gry dla casuali żeby trzepać większy hajs. Jak LotV zawiedzie to RIP Blizzard dla mnie.

Opublikowano

po prostu na xboxie twoj gamertag cos znaczy a nie jak na blaszce 15 kont, gogi, stemy, sremy - na kazdym inny nick, osiagniecia i juz sam nie wiesz z jakim randomem masz do czynienia

Na xboxie twój gamertag coś znaczy bo gra na nim 15 osób w Polsce z czego połowa siedzi na tym forum

co

Opublikowano

To tylko kolejny atak Adiego, nie przejmuj się.

Opublikowano

Na gierkach tyle oszczedzacie a szkoda 15zl zeby zmienic gamertaga?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Rozumiem kasę wydać na grę,hardware czy inne rzeczy ale żeby na zmianę nicku? No proszę cię,bez jaj. Może na konsolach tego typu dymanie tumanów przechodzi ale bez przesady z tym nadstawianiem tyłka. Takie rzeczy to za free powinny być, tak samo jak możliwość wrzucenia własnego avatara itp pierdołki.

Opublikowano

Takie rzeczy to za free powinny być, tak samo jak możliwość wrzucenia własnego avatara itp pierdołki.

Albo online

Opublikowano

Rozumiem kasę wydać na grę,hardware czy inne rzeczy ale żeby na zmianę nicku? No proszę cię,bez jaj. Może na konsolach tego typu dymanie tumanów przechodzi ale bez przesady z tym nadstawianiem tyłka. Takie rzeczy to za free powinny być, tak samo jak możliwość wrzucenia własnego avatara itp pierdołki.

Ja tam nick zmieniam co miesiac, mam nadzieje ze dzieki temu Spencer i spolka odbija sie od dna. To nazywa sie wspieranie firmy, a nie wy cebularze. Gardze tak mocno.

Opublikowano

Adi w sobotę w Padbarze też będziesz taki niemiły?

Opublikowano

Ale czy ktoś tu w ogole nawet patrzac na standardy CW traktuje Neofaga serio? :sorcerer:

A co ma z czymkolwiek wspólnego neogaf tutaj?

Opublikowano

Wyszły wyniki finansowe tego kwartału od Sony.

I wiecie co?

PS4 w tym kwartale sprzedało się lepiej niż Xbox One, Xbox 360, Wii U, Wii i 3DS... razem wzięte. 

S Z T Y W N I U T K A  D O M I N A C J A

8hptove.gif

Moge jedynie dodac, ze:

z xboxem one nie było jeszcze tak dobrze!

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez YETI

Opublikowano

SYMULATOR RANDKI Z GOŁĘBIEM, TYLKO SONY, #4THEPLAYERS

przeciez to pctowy ex byl :pawel:

Opublikowano

Callahan is suggesting that Diddy Kong Racing 2's development has been shifted from the Wii U (or 3DS) to the NX game system. He went on to say that the NX game system will release in 2016 with the incredibly low price of $149.99.

Apparently the development kit for the NX is based on the Wii U's devkit, simply with 'higher memory bandwidth and a more balanced CPU.'

http://www.gamezone.com/news/here-s-the-rumored-price-for-the-new-nintendo-nx-3420550

Dyskutujemy czemu niny jest takie niedorozwiniete.

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.