Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Mam nadzieje ze lemonka za glupie raporty dostanie bana.

Ale by bylo. :pawel:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Razem z nim mógłby polecieć jego Mondry kolega od kolejki do urologa.

Opublikowano

Na N64 (i na SNES-ie) grałem jeszcze za podstawówki, ze znajomym szarpaliśmy w niemieckie wersje gier, które to przywoził mu ojciec. Ogółem zawsze chciałem mieć N64 i SNES-a, ale w tamtych czasach były sprzęty egzotyczne. Zamiast SNES-a miało się więc klony NES-a, a zamiast N64 miało się spiraconego PSX-a. Kogo było stać wtedy na coś innego, musiał mieć bogatych rodziców.

Kurde, pamiętam jeszcze czasy jak w ogóle posiadanie PC-ta (czy tam IBM-a jak się na to mówiło też) to było coś luksusowego.

Ale jak rozumiem, tylko ja tu z naszego zabawnego grona, nie miałem N64 mhm ;)

Opublikowano

Zamiast SNES-a miało się więc klony NES-a, a zamiast N64 miało się spiraconego PSX-a

teraz zamiast ps4 ma sie ps3 ;)

Opublikowano

No ja tak mam. No i co? Niektórzy mają gorzej, np. zamiast PS4 mają PC-ta, albo Xboxa One.

Opublikowano

Ta logika Mendrka...

Opublikowano

Nie da sie miec gorzej niz grac tylko na plejstejszyn, w dodatku byc jednoczesnke stulejarzem gamingu.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie da sie miec lepiej niz grac tylko na plejstejszyn, w dodatku byc jednocześnie baronami gamingu.

Jakieś literówki Ci się wkradły, poprawiłem.

Opublikowano

Tak tak Karol. Wiem, ze masz mocne dragi. Wszyscy wiedza.

Stulejarzu.

Opublikowano

W sumie po co Mondremu nowa generacja, skoro on nawet jeszcze FF7 nie przeszedł.

Opublikowano

Po to, aby przejść remake Finala?

Opublikowano

W sumie po co Mondremu nowa generacja, skoro on nawet jeszcze FF7 nie przeszedł.

giphy.gif

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Nom, przynajmniej grafika mnie nie odrzuci, jak wtedy gdy zasiadłem do FF VII po Chrono Crossie ;)

Opublikowano

Ej dobra, podsumujmy:

PC - najlepsza platforma do gamingu - gry AAA w najlepszej jakości i najtańsze, strategie, rpgi, gry indie robione przez cypryjskiego mnicha z leniwym okiem, mody, emulatory, najlepszy multiplayer.

PS4 - Bloodborne + część z pecetowych indie jak ktoś w nie woli grać na konsoli.

WiiU - masa świetnych exów - Smash Bros, Mario Kart, Bayonetta 2, Xenoblade, Zombiu

Xbox one - ?

Opublikowano

jeden gra tylko na jeden konsoli, drugi gra tylko w tasiemce od ubi/acti/ea, trzeci nie gra na pc bo nie umie sciagac dedykwoanych sterownikow co za banda

Opublikowano

Do tej zaległości się przyznał, ale znając ten typ to na pewno tylko początek listy wstydu obejmującą na pewno także flagowe gry z innych generacji.

Opublikowano

Myślę, że każdy ma tu jakieś wstydliwe zaległości, to normalka zwłaszcza w kwestii przeszłości ;)

Opublikowano

W ogole mendrek pisze o baronach. Mendrek, ktory przeszedl tlou na easy zeby nie steacic wiecej jak 20zl na sprzedazy. Mendrek, ktory wypomina pecetowcom ze czekaja az cos skapnie z konsolowego stolu a sam czeka az cos dobrego skapnie mu do cebulowego plusa.

Mendrek ktory po wprowadzeniu plusa kupil normalne gry, ktore mozna policzyc na jego bezkciukowej dloni.

Patola i hipokryzja.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Każdy ma jakieś zaległości, ale tylko Ty potrafisz być takim Przegrywem i Sebastianem, Karolku.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Biedni blacharze kupili zepsutą grę i muszą teraz sami jak te murzyny ją sobie naprawiać, a ci po komunii czekać jak to zrobią za nich :kaz:

:Coolface:

Opublikowano

ja sie wstydze, ze w grudniu 2007 nie kupilem x360 z masa dobrych exow i swietnie dzialajacych multiplatform tylko jak stulejkarz pobieglem po ps3 majac klapy na oczach...mlody i glupi, ostatecznie ps3 obronilo sie exami ale ile ja na nie czekac musialem (wtedy tylko ratchet byl super, a jedynka uncharted procz grafy jakos mnie nie ruszyla) i jednoczesnie walczyc z gorszymi platformami i tragicznym dashem konsoli to glowa mala

teraz nawet jakbym chcial zmienic oboz konsolowy to i tak z dwojga zlego lepsza dla mnie jest ps4, a na multiplatforming mnie nie stac, a i na xone na razie exow jakie mnie jaraja garstka...pfff caly jeden co wyszedl i dwa co wyjda mam nadzieje do 6-8miesiacy

Opublikowano

Sutqu, no ale po co tak bezczelnie mnie pomawiać? :/

Ficuś, ale jaka to była ta Twoja walka z rzekomo gorszymi multiplatformami? Sorry, mam wrażenie że uległeś pewnym smutnym propagandom, ale powiem Ci coś. Miałeś naprawdę dobrą konsolę i grałeś w naprawdę dobre gry. Które często miały więcej zawartości niż u tych co nie mieli wersji na PS3.

Dash faktycznie był jaki był (choć był bardzo intuicyjny i ładny), ale ile w nim spędziłeś czasu? Więcej niż w grach? ;)

Opublikowano

Dash faktycznie był jaki był (choć był bardzo intuicyjny i ładny)

Przypominam sobie to slowo za kazdym razem jak wylogowuje sie manualnie z psn...

Opublikowano

Dash faktycznie był jaki był (choć był bardzo intuicyjny i ładny), ale ile w nim spędziłeś czasu? Więcej niż w grach? ;)

W przypadku PS3 myślę, że te wartości są porównywalne

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.