Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Jak grałeś w W3 to bym się tak nie cieszył. Dla mnie DI to była całkiem niezła rzemieślnicza robota na jakieś 7-, ale jak pograłem w wieśka to wiem, że już do inkwizycji nie wrócę mimo, że zostawiłem ją rozgrzebaną

Za 15 zł można przejść ;)

jak posiadasz tylko ps4 to tak 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Lepiej dopracowany? To jest zbyt śmieszne. :yao:

Na pewno bardziej zróżnicowany.

DA ma coś czego Wiedźmin nigdy nie będzie miał.

GOTY

i dobrą optymalizację

:kaz:

Ej, ale weź już bardziej się nie pogrążaj.
Opublikowano

Jak grałeś w W3 to bym się tak nie cieszył. Dla mnie DI to była całkiem niezła rzemieślnicza robota na jakieś 7-, ale jak pograłem w wieśka to wiem, że już do inkwizycji nie wrócę mimo, że zostawiłem ją rozgrzebaną

Lepiej dołożyć i pograć w jakiegoś dobrego RPG jak np. Pillars of Eternity

Opublikowano

jak posiadasz tylko ps4 to tak 

Albo Ty mnie nie zrozumiałeś albo ja Ciebie ;)

Miesiąc EA: Access jest za 15 zł.

Opublikowano

Oczywiście, że grałem. 

Ja bardzo lubię RPG, więc nawet takie 7-8/10 DA:I pewnie sprawdzę :) Zwłaszcza, że mam wykupione EA A na cały rok .

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Jak masz abonament to sprawdzaj. Ja może kiedyś do tego wrócę, żeby przerżnąć się przez główny wątek tylko, chociaż strasznie nie lubię takiego przechodzenia gier RPG, ale tych pobocznych zadań rodem z MMO na pewno bym już nie dał rady robić

Opublikowano

Sterydo mowie, że DA warto przejsc jedynie jesli posiadasz ps4, bo i tak nie ma gier 

Opublikowano

Lepiej wcale nie grać niż odpalać dragon age'a  :pechowiec:

Opublikowano

Wątek główny w grze DA:I jest ciekawszy niż w grze Wiedźmin 3: Dziki Gon, no ale to nie trudne, bo wątek główny w Wiedźminie 3 jest słabiutki. Inkwizycja też nie jest epopeją, ale to zawsze coś więcej niż GDZIE CIRI. Natomiast questy poboczne to inna para klapersów, Gerrard zjada du,pą misje poboczne z DA:I.

Wiedźmin to o wiele lepsza gra, ale Inkwizycję również polecam. Bardzo miłe 40h poświęcone na wątek główny, bo za poboczne nie ma sie co brać z wyjątkiem może 5 misji.

Opublikowano

Jeżeli ktoś ograł Wieśka, to w DA niczego ciekawego i odkrywczego już nie znajdzie.

No chyba, że jest ktoś jest lewacką ku.rwą, to wtedy postacie z DA i ich wątki mogą przypaść mu do gustu i co gorsza, może wtedy zacząć czerpać przyjemności z obcowania z tą na siłę poprawną politycznie imitacją dobrego RPG.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Pamiętam, że jak zobaczyłem te postacie z którymi można romansować to wybrałem celibat. Nawet w grze trzeba się szanować

Opublikowano

Przecież ten Dragon Age równie dobrze mógłby mieć podtytuł Fetch Quests. Ta gra była tak uboga w zawartość, że jedynie opłacało się zrobić na szybko wątek główny (o ile ktoś nie zasnął w międzyczasie).

Opublikowano

Wątek główny w grze DA:I jest ciekawszy niż w grze Wiedźmin 3: Dziki Gon, no ale to nie trudne, bo wątek główny w Wiedźminie 3 jest słabiutki. Inkwizycja też nie jest epopeją, ale to zawsze coś więcej niż GDZIE CIRI.

Jeżeli wątek główny w W3 jest słabiutki, a ten z DAI jest ciekawszy, to pokaż mi która część fabuły z tego drugiego dorównuje wątkom takim jak np.: Baron i Wiedźmy, wybór władcy Skellige, kwestia czarodziejów, gangi w Novigradzie?

Wątek Ciri wcale nie jest nudny/zły, jak wiele osób to wypomina. Przynajmniej nie dla osób, które przeczytały Sagę i znają rangę tej postaci w świecie Sapkowskiego oraz cała historię dziewczyny.

Opublikowano

Te poboczne watki są bardzo ciekawe. Chodzi mi o sam szkielet, czyli szukanie Ciri.

Swoją droga, Baron jest chyba najciekawszą postacią w grze. Bardzo dobry podkład Jędruli też zrobił swoje.

Opublikowano

No przynajmniej to jest coś innego niż standardowe ratowanie świata. Geralt wyrusza na przygodę z powodów osobistych i to jest fajne.  

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Sterydo mowie, że DA warto przejsc jedynie jesli posiadasz ps4, bo i tak nie ma gier 

Wolałem się upewnić ;)

Opublikowano

figaro ty sie spuszczałeś nad DQ IX? Narazie nie ma planów na wydanie tej gry poza japonia he he he

Opublikowano

Spoko, jak gifaro kupi konsole, to akurat wyjdzie w Europie.

Kupi mu dziewczyna, on konsol nie kupuje.

Opublikowano

Ile kosztuje teraz psvita? 

Opublikowano

@(pipi)j

Ale nie pyskuj gówniarzu. 

Opublikowano

Gra skończona. Ogółem Redzi wykonali kawał niezłej roboty, świetna przygoda, ale gra ma zbyt dużo niedoróbek żeby uznać ją za jakiegoś mesjasza. Framerate leży i kwiczy. Główny wątek fabularny można streścić w jednym zdaniu. Zadań pobocznych nie chciało mi się wykonywać. Kompletnie nie odczuwałem też, że mamy tu na coś jakiś większy wpływ... nie wiem, brakowało mi tu jakiejś większej epickości oraz możliwości stworzenia własnej postaci, wyboru klasy, płci, drużyny itp. funkcji spotykanych RPG-ach. Inkwizycja bardziej mi się podobała i dużo mocniej mnie wciągnęła.

Nie jest tak, że nie skończyłem żadnych zadań pobocznych, te mocniej związane z fabułą zrobiłem wszystkie, tych mniej też trochę liznąłem. I tak - jestem wiedźmińskim laikiem, nigdy nie czytałem książek, nie grałem w poprzednie gry a Wiedźmina 3 kupiłem tylko dlatego bo każdy polecał a uwielbiam RPG, które jak sama nazwa wskazuje polegają na wcielaniu się w rolę a ja lubię w takich grach stworzyć sobie własną postać bo wtedy odczuwam większą immersję. Szczerze mówiąc nie wiem co stało na przeszkodzie w zaimplementowaniu takiego systemu. Nie wierzę też, że framerate was nie irytował i nikt nie chciałby jakiejś drużyny, którą można by zarządzać - przecież to mogłoby nieźle urozmaicić rozgrywkę. Jak już wspominałem - gra mi się podobała więc nie wiem skąd takie zacietrzewienie u niektórych osób. Wypisałem kilka elementów które można by zrobić lepiej/inaczej. Dlaczego każdą grę można skrytykować a W3 to jakaś cholerna świętość?

Jego posty z tematu Wieska. 

:dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:

ale czaisz zioooom? grać ekyyyypą w wiedźminie 3   :kaz:

Co ta sonybociarnia ćpa to ja nawet nie wiem, chyba razem z andrew21 wciągają ciepłe kloce z Dubaju.

Edytowane przez Daddy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.