Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Kapiszony 4 :banderas: 

Opublikowano

Za mało skrypcików co (nene)qu? hehe

Opublikowano

Chcesz jeść przez rurkę cebulo? :problem:

Opublikowano

Nigdy nie szanowałem total war, smiesznie to wygląda milion takich samych chłopków na wielkim polu, strategie na PC to się na tiberian sun i red alert skończyły. 

Edytowane przez Wretched

Opublikowano

Nigdy nie szanowałem total war, smiesznie to wygląda milion takich samych chłopków na wielkim polu, strategie na PC to się na tiberian sun i red alert skończyły. 

konsole się skończyły na ps2

Opublikowano

To z 360?

Opublikowano

Serie Total War prosze szanowac

Opublikowano

Serie Total War prosze szanowac

Nie oczekuj za wiele od przeciętnego kąsolomaniaka.

Opublikowano

Nikt takich wymagań nie stawia, to było raczej takie kurtuazyjne "proszę". W swoim czasie Total Wary kochałem, ale obecnie jestem casualem i nie mam czasu na skomplikowane gry z PC, zamiast tego odpalam giereczki na konsole w którą każdy wchodzi jak w masło, bo w każdą generalnie gra się tak samo.

Opublikowano

Ledwo kupiłem PS3 i już zgon... Ja(pipi)e.

Model SuperSlim, nówka sprzed półtora miesiąca. Konsola zawiesiła się podczas przeglądania PS Store - obraz się zaczął krzaczyć, nic nie reagowało. Nie działał nawet reset konsoli, więc wyłączyłem listwę zasilającą.

No i teraz PS3 się włączyć już nie raczy...

Nie wiem do końca co padło. Power "odpala" konsolę w tym sensie, że dioda zapala się na zielono, słychać, że napęd się rozkręca (jak płyta jest w środku, to się kręci), ale na TV nie ma sygnału, ani też nie słychać, żeby odpalał się dysk twardy. Jest za cicho.

Konsola nie widzi też pada - lub vice-versa. Z podpiętym kablem czy bez, na padzie zapalają się wszystkie cztery diody. Nie idzie też padem odpalić konsoli. Próbowałem "zresetować" pada dźgając ten przycisk z tyłu, ale bez zmian.

Próbowałem też przytrzymać przycisk Power dłużej - dwa piknięcia, trzy piknięcia - nic. Dioda cały czas świeci na zielono, tj. nie znika, nie gaśnie, nie mruga. Konsola "wyłącza" się i dioda robi czerwona dopiero gdy trzymam Power kilkanaście sekund. Próbowałem zmieniać kable HDMI (a nuż). Wyjąłem także dysk, z "nadzieją", że to właśnie on padł i chociaż konsola odpali jakieś awaryjne menu. Nic z tego.

Faktem jest, że zaraz po "zgonie" konsola była dość ciepła, zaś w samym PS Store siedziałem stosunkowo długo (zdaje się być dość zasobożerny), jednocześnie pobierając przy tym gierkę w tle.

Ktoś wie co może być problemem? Konsola jest niby na gwarancji, ale nie wiem czego się spodziewać. Szkoda mi danych z dysku, a nie mam póki co możliwości podłączenia go do kompa, celem zgrania danych (o ile działa).

Z jednej strony przykro mi za Suavka, ale ja pier,dolę jaka ta firma i jej kąsolki są żałosne xDDD

Opublikowano

nie wspominiajac o tym ze Nemsis czeka juz 70!!!! dni zeby konsola do niego wrocila xD

#tylkosony

Opublikowano

Kroniki donoszą, że historia nie zna drugiego takiego przypadku. Wincenty Kadłubek wspomina wprawdzie, że "Xbox się popsuł", ale to było w roku pańskim 1220 i trudno dać wiarę tym relacjom "Kur zapiał, ciemność naszła i wtem z trzewi ex maszyny począł wydobywać się dym gęsty niczym smoła".

Opublikowano

ps+ ma podrozec, beka ze szrociarzy,nie dosc ze psn kuleje to na dodatek dostajecie gow_niane giereczki. #tylkosony

Opublikowano

Ale za to wprowadzą system głosowania na gierki dostępne w PS+

Ciekawe, w jakim zakresie rzeczywiście da nam to wolność wyboru. Ale po kolei, bo tytuł nie zdradza wszystkiego. Chodzi o to, że w ramach PlayStation Plus będzie można głosować na gry, które mają stać się darmowe dla subskrybentów, ale to nie wszystko.

Należy pamiętać, że całość dotyczy tylko PlayStation 4, więc Plusowicze, którzy jeszcze sobie peesczwórki nie sprawili, obejdą się smakiem. Przynajmniej na razie.

A w całej akcji rozchodzi się o głosowanie na tytuły, które trafią do Plusa – po takim głosowaniu gra z największą liczbą głosów pojawi się „automatycznie” na liście z tym, co trafić ma do Instant Game Collection. Te, którym się nie udało, ale były blisko, dostępne będą w promocji.

http://www.cdaction.pl/news-42239/playstation-4-vote-to-play-pozwoli-nam-zdecydowac-co-pojawi-sie-w-plusie.html

To jest to o czym pisałem przed premierą PS4 (tzn. jedna z opcji w której PS+ wydawał mi się interesujący)

Opublikowano

nie ważne kto głosuje, ważne kto liczy głosy :kaz: poza tym głosowanie ma być na dowolny tytuł czy tylko na to, co oni sami poddadzą głosowaniu? bo to znacząco zmienia sytuację.

Opublikowano

No oczywiście, że na to co oni dadzą. 

Opublikowano

Jak podniosą cenę ps+ to przysięgam że sprzedam konsolę, mają bezczelność jeszcze więcej żądać kasy za tak gównianą usługę i nie mówię tu o grach bo to mnie najmniej interesuję.

Opublikowano

NO ALE JAK PODNIOSĄ CENĘ TO I USŁUGA SIĘ POLEPSZY

HE HE HE NIE

Opublikowano

ps+ ma podrozec, beka ze szrociarzy

dymanko bez mydła jak zwykle, plesteszonowcy jeszcze zadowoleni pewnie będą

Jak tam symulator kompania ze starym kruczku? 

Opublikowano

Siema!

eX4cT klania sie z pad baru w Lublinie.

Pozdrawiam serdecznie!

Wiem ze tesknicie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.