Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Lem jako psychofan Sony ( firmy ktora rucha na remasterach i psnow wszystkich bylych posiadaczy PS3) uzalajacy sie na frameratem gierki z x360 w ktora nigdy nie zagra jest bardzo zalosnym widokiem, dobrze obrazujacym rownie zalosna kondycje psychiczna klapow i ich PS4

Opublikowano

Oczywiście limonczello jak żeś wklejał na szybko te screeny to nie zauważyłeś "Average framerate" 28-29 :reggie:

Lał, prawie 30 stabilnych klatek przy tak dupnie wyglądających grach. Już boty nie mają o co walczyć.
Opublikowano

(pipi)a bansai a już się przestraszyłem  :obama:

Opublikowano

scalebound na gameplayu z igna tez chodzi w 20fpsach, wyjmijcie oczy z dupy :/

No ale nie ma takiej tragedii jak w materiale z konferencji

Opublikowano

Lepsze prawie 30 klatek przy dupnie wyglądających grach niż stałe 30 w grach widmach :kaz:

Opublikowano

Nie no koniecznie musza coś z tym zrobić, maja rok czasu wiec jestem spokojny, chyba z 10 razy obejrzałem ten materiał,

Jest jaranko

Only on Xbox One

Opublikowano

No, tylko że to przy tej grafie powinno latać w 60 klatkach, będzie mnie bolec dupa, ale i tak się świetnie to zapowiada.

Opublikowano

No, tylko że to przy tej grafie powinno latać w 60 klatkach, będzie mnie bolec dupa, ale i tak się świetnie to zapowiada.

Grafa niezła była przeca.

60 klatek w otwartym świecie? Poyebało?

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Jak na grę od Platinum Games to grafika jest kosmiczna.

Opublikowano

:lapka:

Opublikowano

Grafa niezła była przeca.

Była niezła i dlatego powinno być 60 klatek z dropami do 45 jak maja w zwyczaju, a będzie 30 ze spadkami do 20 (jeszcze coop dla 4 graczy? Będzie slomo fest). Przez 30 klatek gra wydaje się mega wolna mimo swojej intensywności.

Jak na grę od Platinum Games to grafika jest kosmiczna.

Bayonetta swego czasu mocno robiła graficznie, ale prawda, raczej nie celują w osom grafikę.

Opublikowano

Jak to yeti ostatnio pisał, że to jest żaden wyczyn aby taki mgs chodził w 1080@60 zwłaszcza, że jest robiony jeszcze na stare trupy. :lapka: 

Opublikowano

Jeżeli za 4 tygodnie, 1 września, przyrost postów w tym temacie będzie większy niż 5 stron/24h, to przestanę wierzyć że gramy w gry. Stare konsole, nowe, blacharze - no nikt nie ma wymówki.

7mQtv4y.jpg

Opublikowano

Jutro nowy trailer MGS V i FF XV, prawda? Piknie.

Jutro trailer Mafii 3 moze nawet gameplay. Do tego Battlefront i Mirror's Edge. :banderas: I mam nadzieje,ze bad company 3 

Z tym bc3,to sam siebie oszukuje bo wiem,ze nigdy nie powstanie :(

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

XM: miałem Bayo na premierę na X360 i można o tej grze wiele rzeczy powiedzieć, ale na pewno jedną z nich nie jest, że robiła graficznie ;) Bayo robiła designem tak jak Bayo 2, ale graficznie to nigdy nie było nic specjalnego + ten dziwny engine od Platinum, przez który wszystkie ich gry są wyprane z barw.

Opublikowano

Bayonetta robiła graficznie, co wy oszukujecie. Do dema było walone.

Opublikowano

Jak to yeti ostatnio pisał, że to jest żaden wyczyn aby taki mgs chodził w 1080@60 zwłaszcza, że jest robiony jeszcze na stare trupy. :lapka:

I wygląda lepiej niż ten Scalebound :pawel:

Jeżeli za 4 tygodnie, 1 września, przyrost postów w tym temacie będzie większy niż 5 stron/24h, to przestanę wierzyć że gramy w gry. Stare konsole, nowe, blacharze - no nikt nie ma wymówki.

7mQtv4y.jpg

Grając w to 1 września ubiczujesz Kojimę :[

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Standing...

https://www.youtube.com/watch?v=n4esw5BEqfs

XM: miałem Bayo na premierę na X360 i można o tej grze wiele rzeczy powiedzieć, ale na pewno jedną z nich nie jest, że robiła graficznie ;) Bayo robiła designem tak jak Bayo 2, ale graficznie to nigdy nie było nic specjalnego + ten dziwny engine od Platinum, przez który wszystkie ich gry są wyprane z barw.

No clock tower robił swego czasu :obama: ale no nie wiem, może masz rację.

Opublikowano

Jakby co to niech raven (ktory i tak nie gra w gry) robi notatki osob ktore tu postuja, bedziemy potem szukac najmniejszych powodow do utylizacji ow jednostek za zdrade stanu :lapka:

Tylko kolego, oczekuje prawilnej sygnatury 1 wrzesnia :cool:

Grając w to 1 września ubiczujesz Kojimę :[

Kojima (pipi)any psychol pewnie lubi zabawy z biczem

Opublikowano

Jutro nowy trailer MGS V i FF XV, prawda? Piknie.

Jutro trailer Mafii 3 moze nawet gameplay. Do tego Battlefront i Mirror's Edge. :banderas: I mam nadzieje,ze bad company 3 

Z tym bc3,to sam siebie oszukuje bo wiem,ze nigdy nie powstanie :(

Myśle że lepiej dla wszystkich jeśli bc3 nigdy nie powstanie, oni by spyerdolili nawet remaster bc2 xD

A pierwszy września wiadomo, sztywniutko w garniturku i czekać na kuriera przy wiadomej piosence.  :lapka:

Opublikowano

Z miłą chęcią będę tutaj toczył beke z mgsa w dniu 1 września 2015 roku. :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.