Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

I kapiszony... Mój boze ta gra ma nawet kapiszony. GOTY 2016

Edytowane przez Welna

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

W u4 masz Fizyke + skrypty + grafike + gameplay....

*

*niepotrzebne skreślić.

:yao: zrobiłeś mi dzień, dzięki włóczka  :drinks:

Opublikowano

fizyka>skrypty

gameplay>grafa

takie proste a mimo wszystko tak niemożliwe do pojęcia przez niektórych.

kurna poważny i logiczny post mi wyszedł, w cw, wybaczcie.

Gra doskonała?

Jesli U4 to gra doskonala to ja (pipi)e takie granie xD

U4 bedzie fajno szczelanko bez krwi, ale bez przesady.

Opublikowano

To już wolę grać w średniaki niż takie "doskonałe" gry.

Co ci się nie podoba w Uncharted, ale tak szczerze.

Naprawdę jestem ciekawy.

Opublikowano

*

*niepotrzebne skreślić.

:yao: zrobiłeś mi dzień, dzięki włóczka  :drinks:

:lapka:

Opublikowano

Cholera, nie wiedziałem kiedy są targi, nawet o nich nie pomyślałem. Chyba się starzeję :/

Opublikowano

pojarają sie gimbusy strzelaniem i fizyką piasku z worka dwa dni pożniej gra na PT

Opublikowano

Co ci się nie podoba w Uncharted, ale tak szczerze.

Naprawdę jestem ciekawy.

Przecież to oczywiste - platforma.

Opublikowano

I kto to mówi. :obama: 

Opublikowano

Rozbudowaliby elementy eksploracji o choćby staminę przy wspinaniu się. Albo w ogóle zainspirowali się system wspinaczki z Shadow of the Collosus by w końcu stanowiła jakieś wyzwanie i satysfakcję z pokonywania przeszkód. Do tego mniej strzelania ale za to z bardziej inteligentnymi przeciwnikami i z lepszym feelingiem. Troszkę bardziej otwarty świat z kilkoma opcjami dojścia do danego celu i już byłbym bardziej zadowolony. A tak to mamy czwarty raz skakanie małpki ADHD Drake'a i strzelanie z kapiszonów. ND stać na więcej i fajnie by było,gdyby w końcu zaskoczyli czymś świeżym.

Seria Uncharted to czołówka jeśli chodzi o grafę i temu nie zaprzeczę ale gameplay pozostawia wiele do życzenia. Ot taki growy fast food czy hamerykański blockbuster kinowy.

Przecież to oczywiste - platforma.

No z pewnością, tym bardziej,że mam za sobą granie na PSX/PS2/PSP i PS3. Ah te klapki :yao:

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź, Paliodor.

Ja lubię Uncharted. Tak jak wspomniałeś wcześniej, ta gra to taki typowy blockubster. Lekki, ładny i przyjemny. Nic niesamowitego, takie 7-8/10.

A Twoja wizja tej gry naprawdę ciekawa. Mogłaby być naprawdę super gra.

Opublikowano

H5CtKiZ.png

kij że z "mojego obozu", musiałem na rozluźnienie. w końcu wyższa szkoła robienia hałasu zobowiązuje :yao:

Opublikowano

Wygrał gry na ps4. To z pewnością zatwardziały klap. 

Opublikowano

H5CtKiZ.png

kij że z "mojego obozu", musiałem na rozluźnienie. w końcu wyższa szkoła robienia hałasu zobowiązuje :yao:

Ja tam się nie dziwię. Wiedza większości ludzi posiadających konsole o tym sprzęcie ogranicza się do tego, że można na nim w coś grać. To jaki konsola ma napęd to dla nich czarna magia skoro nigdy się tym nie interesowali. Ale przynajmniej ktoś, kto wie o co kaman może się pośmiać.

Opublikowano

Przecież boty zawsze pisały że crackdown to chuyowa i nudna seria.

No nie do końca. Większość zachwyca się jedynką. Problem był z dwójką bo była bardzo wtórna względem jedynki, a do tego niektórych elementów brakowało. Wszystko przez to, że developer, który miał robić dwójkę miał wcześniejsze zobowiązania względem innej produkcji i MS zlecił innej firmie zrobienie gry w 8 miesięcy.

A tak to Crackdown miał bardzo miodny "orb hunting". Seria ma potencjał jeśli ktoś jej poświęci odpowiednio dużo czasu.

Opublikowano

:3

Klapy tak bardzo na kolanach z pelnymi ustami :obama:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

crapdown we co-opie bardzo fajna gra na premiere 360 

Opublikowano

macie klapunie :* grafa z 360

Z 360? Na razie model zniszczeń jak z PS2, tylko graficznie dużo gorzej:

Opublikowano

zobaczymy co sony pokaże na konferencji na gamescomie

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Eric Monacelli i Arne Mayer z ND podczas wywiadu powiedzieli, że demo U4 pokazane na E3 zostało ulepszone i wygląda jeszcze lepiej :o

Przecież ta gra roz(pipi)i w dniu premiery swoją wizualną prezentacją. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Nawet Phil Spencer przyznaje, że exy na Xbonka muszą być bardziej zróżnicowane mechaniką i gatunkiem.

Phil Spencer, head of Xbox, has said Microsoft should be "pushing harder" for more genre diversity among its first-party Xbox One titles.

Microsoft's Gamescom showing featured upcoming exclusives such as Scalebound, Quantum Break, and Crackdown, all of which follow the third-person action framework.

"More diversity in terms of genre and mechanics, I think it's a great thing for this industry to push," he said. "So yes, you do find a lot of third-party action games from us, and I do think we should be pushing harder on genre and control."

http://www.gamespot.com/articles/xbox-one-games-need-to-be-more-diverse-says-senior/1100-6429473/

Rację ma. Spoko koleś.

Opublikowano

Z wyjątkiem zatwardziałych xbotów, którzy co roku dostają ten sam zestaw gier reszta nie ma problemów z przyznaniem, że to już jest nudne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.