Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

I kapiszony... Mój boze ta gra ma nawet kapiszony. GOTY 2016

Edytowane przez Welna

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

W u4 masz Fizyke + skrypty + grafike + gameplay....

*

*niepotrzebne skreślić.

:yao: zrobiłeś mi dzień, dzięki włóczka  :drinks:

Opublikowano

fizyka>skrypty

gameplay>grafa

takie proste a mimo wszystko tak niemożliwe do pojęcia przez niektórych.

kurna poważny i logiczny post mi wyszedł, w cw, wybaczcie.

Gra doskonała?

Jesli U4 to gra doskonala to ja (pipi)e takie granie xD

U4 bedzie fajno szczelanko bez krwi, ale bez przesady.

Opublikowano

To już wolę grać w średniaki niż takie "doskonałe" gry.

Co ci się nie podoba w Uncharted, ale tak szczerze.

Naprawdę jestem ciekawy.

Opublikowano

*

*niepotrzebne skreślić.

:yao: zrobiłeś mi dzień, dzięki włóczka  :drinks:

:lapka:

Opublikowano

Cholera, nie wiedziałem kiedy są targi, nawet o nich nie pomyślałem. Chyba się starzeję :/

Opublikowano

pojarają sie gimbusy strzelaniem i fizyką piasku z worka dwa dni pożniej gra na PT

Opublikowano

Co ci się nie podoba w Uncharted, ale tak szczerze.

Naprawdę jestem ciekawy.

Przecież to oczywiste - platforma.

Opublikowano

I kto to mówi. :obama: 

Opublikowano

Rozbudowaliby elementy eksploracji o choćby staminę przy wspinaniu się. Albo w ogóle zainspirowali się system wspinaczki z Shadow of the Collosus by w końcu stanowiła jakieś wyzwanie i satysfakcję z pokonywania przeszkód. Do tego mniej strzelania ale za to z bardziej inteligentnymi przeciwnikami i z lepszym feelingiem. Troszkę bardziej otwarty świat z kilkoma opcjami dojścia do danego celu i już byłbym bardziej zadowolony. A tak to mamy czwarty raz skakanie małpki ADHD Drake'a i strzelanie z kapiszonów. ND stać na więcej i fajnie by było,gdyby w końcu zaskoczyli czymś świeżym.

Seria Uncharted to czołówka jeśli chodzi o grafę i temu nie zaprzeczę ale gameplay pozostawia wiele do życzenia. Ot taki growy fast food czy hamerykański blockbuster kinowy.

Przecież to oczywiste - platforma.

No z pewnością, tym bardziej,że mam za sobą granie na PSX/PS2/PSP i PS3. Ah te klapki :yao:

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź, Paliodor.

Ja lubię Uncharted. Tak jak wspomniałeś wcześniej, ta gra to taki typowy blockubster. Lekki, ładny i przyjemny. Nic niesamowitego, takie 7-8/10.

A Twoja wizja tej gry naprawdę ciekawa. Mogłaby być naprawdę super gra.

Opublikowano

H5CtKiZ.png

kij że z "mojego obozu", musiałem na rozluźnienie. w końcu wyższa szkoła robienia hałasu zobowiązuje :yao:

Opublikowano

Wygrał gry na ps4. To z pewnością zatwardziały klap. 

Opublikowano

H5CtKiZ.png

kij że z "mojego obozu", musiałem na rozluźnienie. w końcu wyższa szkoła robienia hałasu zobowiązuje :yao:

Ja tam się nie dziwię. Wiedza większości ludzi posiadających konsole o tym sprzęcie ogranicza się do tego, że można na nim w coś grać. To jaki konsola ma napęd to dla nich czarna magia skoro nigdy się tym nie interesowali. Ale przynajmniej ktoś, kto wie o co kaman może się pośmiać.

Opublikowano

Przecież boty zawsze pisały że crackdown to chuyowa i nudna seria.

No nie do końca. Większość zachwyca się jedynką. Problem był z dwójką bo była bardzo wtórna względem jedynki, a do tego niektórych elementów brakowało. Wszystko przez to, że developer, który miał robić dwójkę miał wcześniejsze zobowiązania względem innej produkcji i MS zlecił innej firmie zrobienie gry w 8 miesięcy.

A tak to Crackdown miał bardzo miodny "orb hunting". Seria ma potencjał jeśli ktoś jej poświęci odpowiednio dużo czasu.

Opublikowano

:3

Klapy tak bardzo na kolanach z pelnymi ustami :obama:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

crapdown we co-opie bardzo fajna gra na premiere 360 

Opublikowano

macie klapunie :* grafa z 360

Z 360? Na razie model zniszczeń jak z PS2, tylko graficznie dużo gorzej:

Opublikowano

zobaczymy co sony pokaże na konferencji na gamescomie

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Eric Monacelli i Arne Mayer z ND podczas wywiadu powiedzieli, że demo U4 pokazane na E3 zostało ulepszone i wygląda jeszcze lepiej :o

Przecież ta gra roz(pipi)i w dniu premiery swoją wizualną prezentacją. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Nawet Phil Spencer przyznaje, że exy na Xbonka muszą być bardziej zróżnicowane mechaniką i gatunkiem.

Phil Spencer, head of Xbox, has said Microsoft should be "pushing harder" for more genre diversity among its first-party Xbox One titles.

Microsoft's Gamescom showing featured upcoming exclusives such as Scalebound, Quantum Break, and Crackdown, all of which follow the third-person action framework.

"More diversity in terms of genre and mechanics, I think it's a great thing for this industry to push," he said. "So yes, you do find a lot of third-party action games from us, and I do think we should be pushing harder on genre and control."

http://www.gamespot.com/articles/xbox-one-games-need-to-be-more-diverse-says-senior/1100-6429473/

Rację ma. Spoko koleś.

Opublikowano

Z wyjątkiem zatwardziałych xbotów, którzy co roku dostają ten sam zestaw gier reszta nie ma problemów z przyznaniem, że to już jest nudne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.