Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Boty w zabawny sposób próbują dyskredytować uncharted jak i samo naughty dog. Próbować porównywać marną kopie do arcydzieła. Uncharted 4 będzie miało znacznie lepsza średnią ocen na metacritic, gamerankings, user score, kilkadziesiąt nagró game of the year oraz minimum 2 razy większą sprzedaż od Quantum Break. Oczywiście dla botów to za mało i dalej będą żyć w świecie w którym uncharted to kapiszony a last of us to noszenie drabin. Na szczęście zdanie kilku sfrustrowanych pseudo konsolowców nie ma znaczenia a gracze wiedzą co dobre

Oczywiście mogę założyć się z każdym botem o bana że Uncharted będzie miało zdecydowani lepsze średnią ocen. Znajdzie się jakiś odwżny bot, przecież sony jest na skraju bankructwa i nie stać ich na płacenie recenzentom :reggie:

w skrócie:

https://youtu.be/LAioqvHzkkQ?t=35s

To co , zakładamy się, przecież quantum break to taka  rewolucja i na pewno zmiażdży kapiszony :yao:

Opublikowano

Ale tu serio nie chodzi o to co lepsze,

chodzi

Optymistycznie uważam że gdyby przedmiotem sporu nie były exy, a bardziej neutralne multiplatformy, w argumentacji większości nie dominował by autyzm w rodzaju moja gra > twoja gra, oraz logika typu wypomina raka swojej gierki mojej = wybiela tę pierwsząnod.gif  nod.gif  nod.gif

Opublikowano

czyli jesli na obu konsolach byly by takie same gry to by nie bylo argumentow moje > twoje?

nobody jestes taki mądry, pisz więcej postów

Opublikowano

Ale noboy przeciez na ps4 nie ma exow a kalifat playstation nigdy nie byl taki silny glownie dzieki uzytkownikm typu Lem ktorzy traktuja playstation jak czlonka swojej rodziny i nie pozwola zlego slowa powiedziec. Juz nie wspomne o ficusiu ktory jest tak emocjonalnie zwiazany z marka ze przy sprzedazy/wymianie ps4 musial by chyba zatrudnic prawnika do przeprowadzenia sprawy rozwodowej. Ewentualnie przy zakupie xboxa jako drugiej konsoli mial by takie moralne rozwolnienie ze musial by ps4 udusic poduszka we snie ze lzami w oczach.

Opublikowano

nobody stara sie pisac obiektywne posty i wytykac hipokryzje a klapy ma takie ze moj kon po 100h gry w wiedzminie z zazdrosci nie je marchewki

Opublikowano

Marna mistyfikacja.

Opublikowano

pewnie cos chuyowego

Opublikowano

Lemigiuszirasjurek vel IRC chyba zrozumiał, ze tu jest w odwrocie wiec zaczął dżihad na innych forach...

Opublikowano

Lemigiuszirasjurek vel IRC chyba zrozumiał, ze tu jest w odwrocie wiec zaczął dżihad na innych forach...

Tobie i wizirkowi te wojenki już całkowicie na dekiel padły :/

Opublikowano

No taa, zerotul wymienił osiem exów na PS4 po czym kazał kupić (pipi)-boxa dla dead rising i sunseta :pawel:

Opublikowano

... a klapy ma takie ze moj kon po 100h gry w wiedzminie z zazdrosci nie je marchewki

ten tekst XD

Opublikowano

No taa, zerotul wymienił osiem exów na PS4 po czym kazał kupić (pipi)-boxa dla dead rising i sunseta :pawel:

PS4 nie ma gier!

Lepiej kupic Xboxa i exy z 2013r... xD

Opublikowano

PS4 nie ma gier!

cover_large.jpg

Kaska na GoW: Ascension Remastred przygotowana?

Opublikowano

No taa, zerotul wymienił osiem exów na PS4 po czym kazał kupić (pipi)-boxa dla dead rising i sunseta [emoji14]awel:

PS4 nie ma gier!

Lepsze exy z 2013 niż remastery z chuy wie kiedy.
Opublikowano

cenega oddala kase czy grasz offline izi ^^

Opublikowano

Oczywiscie ze czekam na zwrot od Sony, pogrywajac offline.  :cebula:

No taa, zerotul wymienił osiem exów na PS4 po czym kazał kupić (pipi)-boxa dla dead rising i sunseta [emoji14]awel:

PS4 nie ma gier!

Lepsze exy z 2013 niż remastery z chuy wie kiedy.

Takiej gry jak Bloodborne X jeszcze nie dostal, no ale nie spodoba się on ludziom, którzy nie wiedza jak się wyciąga pistolet xD
Zreszta, nie wiem na (pipi)a Zeratul narzeka na brak gier, skoro od 2tys h gra tylko w Destiny.

Edytowane przez easye

Opublikowano

IZI kiedy zrozumiesz, że gra pokroju BB nie jest dla każdego - ok, ta gierka to miazga ale trafi w gusta 5% graczy użytkowników ps4, gdzie są inne dobre gry bo jedna jaskółka wiosny nie czyni.

BB to dla ciebie kozak, dla mnie np P5 (która pewnie nie wyjdzie w tym roku), z tym że 98% ma tę grę w (pipi)e, to co mam tak jak ty uogólniać, że dzięki jednej gierce dana konsola to sztos?  :reggie:

Edytowane przez Starh

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.