Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

po takich bombach jak order 1886 nie trudno o jaranko

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Lepsze to niż grać w batmana bluber.  :pawel:  :czesc:

Opublikowano

no takie 5/10 :rotfl:  :s159:

Opublikowano

Czyli po prostu miałem rację, a ty w przypływie klaperskiego gniewu zrobiłeś z siebie pośmiewisko, licząc na to, że coś ugrasz. Dobrze, że w końcu napisałeś o co chodzi xD

Myślę że biorąc pod uwagę waszą liczną ilość nieudanych prób zaorania mej skromnej osoby w przeszłości, wczorajszą porażkę można bez przeszkód nazwać wyjątkiem potwierdzającym regułę, a po uwzględnieniu wielu obiektywnych przesłanek (np. moją opinię) nawet nieznaczącym remisem. 

Hmmm czyli co ? Bardzo chcesz by wrzucać Cię do wora razem z Lemem, Observerem i Kidnappą? xD Miej godność i pokaż, no chyba że boisz się, że zamiast ogranego TLoU i Anczarted zobaczymy jedynie Tomb Raidera i Asasyna ;P 

Kusząca propozycja, ale obawiam się że mojej kolekcji platyn z AC, COD i BF nie zdołałby obronić nawet cały mój urok osobisty, oraz autorytet.

ale tego niedokończonego risinga to byś skonczyl :cool: :czesc:

ej, ale ja go ukończyłem Bartek i to 2-krotnie;  

File R-07: Status - Closed Complete File R-07: Assassination Attempt. 26th Apr 2013 5:21:18 PM

solidne 8/10, po prostu w choyu miałem trofea t.j. w Maxie. :cool::lapka:

Nie dokończy bo MGR jest niekanoniczny i bez Kojimy, a fakt że Armstrong jest bardziej ogarnięty od bandy randomów z trójki musi być zbyt dużym deal breakerem

tak szczególnie od The Boss, Volgina i nowego Ocelota :yao: no ale bezpieczniej wypominać pierwszych czterech randomów z Cobras. Weź Wyjdź. 

Opublikowano

Nielubialski o samoorce związanej z nieznajomością gatunków gier (slasher - action adventure) z całą niepewnością już zapomniał :reggie:

A jak se przypomni to niech doda do wyniku  :lapka:

Opublikowano

jak rising jest 8/10 to uncharted -2/10 siero niekochalski wez pozdro i pocwicz 

Opublikowano

Nobody przeciez ty sie sam orzesz xD jestes zwykłym teoretykiem, który często okazuje swoją niewiedzę

Ale z drugiej strony inaczej sie nie da będąc niewolnikiem jednej marki xD

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Tak jak piszesz. 

Opublikowano

Nielubialski o samoorce związanej z nieznajomością gatunków gier (slasher - action adventure) z całą niepewnością już zapomniał :reggie:

A jak se przypomni to niech doda do wyniku  :lapka:

Tak to każdy może dodać sobie jakieś urojenia bez pokrycia z faktami, vide Gearsy na x1 jako remake :pawel:

No chyba że dla ciebie serio gatunek kwalifikuje się nie przez gameplay, a obecność oceny za styl i możliwość powtarzania leveli (przy zignorowaniu że styl walki w godach był i tak bogatszy niż w pierwszych dwóch devilach) ¯\_(ツ)_/¯

@bluber

Gdyby był dłuższy o równie dobre 4h, oraz zlikwidowano ocenę za styl, myślę że wyszedłby z tego epicki action adventure na 9 <czarek logic>

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Nie ma oceny za styl w MGR. :niedobrze:

Opublikowano

no to ten możliwość powtarzania misji, to chyba było. nie pamiętam, grałem last time 2 lata temu :frog:

Opublikowano

http://www.ppe.pl/blog-41222-5954-smierdzace_playstation_4.html

Piach był wszędzie, na zewnątrz, wewnątrz i w napędzie. Okazało się, że reklamówka do której konsola została wrzucona CAPIŁA GRZYBAMI!!!. A przez to śmierdziała sama konsola i pad. Było w niej pełno piachu. Byłem w szoku ja, była w szoku moja luba i był w szoku sam właściciel, który wciąż nie chciał odebrać telefonu i wolał pisać SMSy. 

Ręce mi opadły. To jest drugi właściciel konsoli Sony, który jest nieogarem i ignorantem. Kiedyś od innego kupiłem PS3, które też nie było zgodne z opisem i zostało wysłane z opcją płatne przy odbiorze, mimo, że kasę dostał zaraz po zakupie. Przyszedł kurier z paczką żądając jeszcze raz tej samej kwoty.

sonyboty to janusze i nieogary.

Xboty z Polski to zaślepione fanboye walczące w przegranej sprawie.Microsoft pluje na Polaków i Europejczyków a wy się cieszycie. Nie widzicie że traktuje was jak graczy drugiej kategorii?

Polscy zieloni gracze dostali pozdrowienia od samego Króla Spencera, a sonyboty nawet tego nie dostali od kaza tylko od razu penisa w tyłek. :kaz:

kaz nawet nie wie gdzie leży polska, tylko liczy kasę i pluje im w twarz a oni proszą o więcej.

Ladna bieda musi byc w Sony jak promuja giere Alfa Romeo.

http://allegro.pl/playstation-vita-oled-wifi-fifa-4gb-jak-nowa-i5604096360.html

PS: powód sprzedaży jest prosty i zrozumiały wszystkim fanom motoryzacji. Jestem dumnym właścicielem Alfy Romeo i smutnym posiadaczem portfela z którego lecą na moją zieloną torpedę pieniądze. 

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Tak sobie przeglądam temat o wymianie układu chłodzenia i nie wiem czy nie zaproponować udzielającym się tam, takich o to mierników bo męczą się z tymi apkami na telefon :sorcerer:

do pomiaru głośności

miernik-poziomu-glosnosci-ut352-tp_56397

miernik_wielofunkcyjny_testo_435_240215.

i do wydmuchu z tyłu konsoli :yao:

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

przeczytałem do pomiaru godności :dynia: w sumie niektórym to by się przydał.

Opublikowano

przeczytałem do pomiaru godności

lol xd

Na pierwszy pomiar polecialby pewnie Yeti za zaklad co?

Opublikowano

ja ty mnie dobrze znasz  ^_^

3/4 cw trzeba by było przebadać.

Opublikowano

mnie nie trzeba :potter: mam więcej godności niż bluber, co wygrałem? 

Opublikowano

nie wiem, może piz.de z dziobem? Pasowalibyście do siebie, tak myślę. 

Opublikowano

mnie nie trzeba :sorcerer: mam więcej godności niż bluber, co wygrałem? 

na pewno nie zycie :Coolface:

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

jakbyś był na zlocie, to byś widział, jak wszyscy (pipi)ą przed deszczem który nas złapał a ja spokojnie krocyzłem wsród kropel deszczu uderzających o moje ciało, nic sobie z tego nie robiąc i wręcz rozkoszując sie złotym deszczem spływającym po mojej twarzy

hRlRjCa.gif

PFirB1g.gifo7ME5Pb.gifsiki.gif

tmCiLKn.gif

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

no w sumie niewiele trzeba, żeby mieć większą godność niż kalafior :/ 

Opublikowano

2 zdania, 2 błędy :gayos:

Opublikowano

Nie dokończy bo MGR jest niekanoniczny i bez Kojimy, a fakt że Armstrong jest bardziej ogarnięty od bandy randomów z trójki musi być zbyt dużym deal breakerem (Figaro ogarniaj pojęcia, bo inaczej znowu będziesz bredzić tak jak ostatnio).

Co.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.