Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

150zikos to max za ile powinni sprzedawać te odgrzewane kotlety.

Sony desperaci jadą po najniższej linii oporu opierając się na 180p i odsmażanych kotletach. A no i zapowiedzi gier,w które zagra się w roku 20XX??? XD

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No nie, ta kolekcja to ostateczna masakracja sprawy bockiej. Padną ze śmiechu.

Tylko tak dla przypomnienia:

a) 25 VIII 2015 - Gears of War: Ultimate Edition TPS

sycący gunplay

- genialne multi

b) 15 IX 2015 - Forza Motorsport 6 racer

- świetny sumulator

- największa forza do tej pory

c) 27 X 2015 - Halo 5: Guardians FPS

bezsprzecznie najbardziej skillowy multi shooter

- coop dla 4 graczy

- więcej godzin w multi, niż wszystkie exy z PS4 razem wzięte

d) 10 XI 2015 - Rise of The Tomb Raider adventure

ślicznie wygląda

- czasowy ex

- przygodówka

Miesiąc w miesiąc kozackie tytuły. Do tego dojdzie Gigantic i Fable. Dobrze, że mam Xboxa, bo na PS4 to co najwyżej oglądałbym trailery gier z 2018-2025 w FullHD.

Jak sobie pomyślę, że mam jeszcze, Forza Horizon 2, Rare Collection, całe Halo:MMC i multiplatformy do ogarnia to zastanawiam się, gdzie ja na to znajdę czas? :obama:

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano
Jak sobie pomyślę, że mam jeszcze, Forza Horizon 2, Rare Collection, całe Halo:MMC i multiplatformy do ogarnia to zastanawiam się, gdzie ja na to znajdę czas? :obama:

Na pewno nie w CW :pawel:

Opublikowano

Swoją drogą jakie to musi być smutne życie, kiedy Tomb Raidera nazywa się przygodówką, żeby pokazać, że ma się cokolwiek poza pif-paf i samochodzikami :xboss:

Opublikowano

Nie no lepiej "grać" qte fest albo walking symulatory, które były fajne na pc 2 lata temu i oszukiwać się, że gra się w ambitne tytuły.

Opublikowano

Najsmieszniejsze jest ro, ze Tomb Raider jest kozackim tytulem, a na nadchodzacy Uncharted 4 zaden bot by nawet nie splunal ! xD

Opublikowano

To bardzo interesujące, bo ja za dwa tygodnie kupuję trzeciego w tym roku, pudełkowego exa na PS4, ale rozumiem - brak gier na bonerze, z nudów sięgacie po dopalacze i takimi majakami się to objawia. No nic, można tylko współczuć.

No to jeszcze konsole kup i w końcu może coś ograsz, a potem odblokujesz psn id. 

@izi

No ja przecież bede ciorał w U4. Ogarnij sie bo zostanie wklejony gif. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Bo każdy już ma dość oh crapa kapiszonów?

Opublikowano

@izi

I to jest właśnie różnica między nami. My Tomb Raidera ogramy jak ludzie w 2016 w wersji Definitive, a wy, żeby zagrać w Uncharted, musicie się ukorzyć i klęknąć do japońskiego miecza.

kaz-hirai-747x309.jpg

Opublikowano

Najsmieszniejsze jest ro, ze Tomb Raider jest kozackim tytulem, a na nadchodzacy Uncharted 4 zaden bot by nawet nie splunal ! xD

Dlatego, że TR to coś świeżego. Dla mnie zakupem nr. 1 na PS4 jest Bloodborne. Dlatego z zakupem PS4 poczekam jeszcze trochę, bo na razie praktycznie wszystko co mnie interesuje jest w lepszej wersji na One.

Opublikowano

@izi

I to jest właśnie różnica między nami. My Tomb Raidera ogramy jak ludzie w 2016 w wersji Definitive, a wy, żeby zagrać w Uncharted, musicie się ukorzyć i klęknąć do japońskiego miecza.

To jest ta różnica, jestem multiplatformowy, ty jesteś jednoplatformowy w dodatku bronisz platformy, której nie masz. :pawel:

Ofc ps4 kupię używkę miesięczną-dwu, żeby nie dać zarobić tym kmiotom z sory. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

>Tomb Raider

>coś świeżego

Mocarz w całej sile :rotfl:

Opublikowano

jak ludzie

w 2016

XD

Headshot.gif

No łby są pancerne w girsach...

gdy się w nie nie trafia  :Coolface:

Opublikowano

Widzę, że nic nie wyszło z 1080 w pesie na śmieć-boxie i zmazzeo w statusach odreagowuje :pawel:

Czyli jednak 900p, a konsumenci mocarza coś majaczyli o "zatracaniu granic" xP. (pipi), 900p w tak średnio wyglądających grach jak PES czy MGS, którym bliżej do PS3/X360 niż do nowej generacji, ale lepsze to niż...

51395758641319495737.jpg

200_s.gif

Knur spencer po ośmiomiesięcznym zatwardzeniu w końcu cos wysrał, ale nie dość że guwno jest rozmazane jeszcze bardziej niż zwykle, to chodzi w 19fps xDDD. Plują na nich, a oni się cieszą.

Tymczasem w Królestwie Niebieskim, Zaginięcie Chmielarza, Rapture, za kilka dni UD i SOMA, oraz MGSV w full hd i 60fps, z krótszymi loadingami, już o PES nie wspomnę, nie to co wersje na x-śmiecia. :yao:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

W końcu wymieniłem internet, przeskok z 4 mb/s na 80 mb/s to dla mnie przepaść, wszystko pięknie śmiga, odpalam PS4 w okolicach 11:00, żeby pobrać demko nowego PESa, 3,3 GB to powinno się ściągnąć w jakieś 8 minut.

Wyłączam konsolę do trybu uśpienia, wracam kilka minut temu i pobrało się raptem 25%, a do końca jeszcze 10 godzin.

Jaki ten PSN to jest gów.no obesrane, to ja nie mam pytań :/

Opublikowano

To prawda, mogłem trafić na jakąś konserwację, czy inne cholerstwo :/

Ale żeby odpalić sklep, musiałem zrestartować PS4.

Opublikowano

jak ludzie

w 2016

XD

Headshot.gif

No łby są pancerne w girsach...

gdy się w nie nie trafia  :Coolface:

No widać, że w Gearsy graliście, zróbcie to dowolną bronią.

Opublikowano

Maciomaniak - to jest za nieszanowanie marki, nawet w EULA regulaminie PlayStation Network o tym pisze, zobacz sobie punkt 9.1.2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.