Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

bluber kupil dla bb

ficus dla japonszczyzny takiej jak batman czy driveclub

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

no i byla beka, ze Ficus nie chce zmienic konsoli, jak nie jaraja go krasnale i gorsze wyscigi niz multiplatformy, a bluber dlaczego nie moze zmienic konsoli, skoro dla niego niemalze kazdy ex MS niszczy ? 

Bo raki maja mniej klatek i nizsza rozdzialke ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

ale ja tej konsoli nie kupilem tylko dostalem co nie zmienia faktu, ze i tak bym ja kupil wczesniej czy pozniej bo to jedyny sluszny wybor next gena, a bb mnie nie jara i musicie z tym zyc, przynajmniej nie jestem z tych co to bronia kazdego exa bo to ex

amen

Opublikowano

Sorry, zapomniałem się wylogować, tak naprawdę jestem zły, że kobita nie zaczekała i kupiła mi PS4 zamiast XO, ale coś już przebąkiwała o gwiazdce i o nowej Larze Croft :)

Opublikowano

Za taki prezent to byl bil w mordę ino roz.

Opublikowano

Jaranko (pipi)owa Forza 5 na potrzeby CW. Boty-tak bardzo gardze!

Edytowane przez easye

Opublikowano

No nie ma, bo to jedyne wyścigi bez zmiennej pory dnia. W tej kategorii nie mają konkurentów :Coolface:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Czyli amatorski, z kickstartowego stołu Project Cars ma zmienną porę dnia, a wysoki budżetem, ważny ex super Xboxa nie ma czegoś takiego? I to w szóstej odsłonie? Czemu?

Opublikowano

Jakby zmienna pora dnia była czymś co liczy się w wyścigach przede wszystkim...

Wprowadza urozmaicenie.

Natomiast zmienna pogoda w symulatorze to coś więcej niż urozmaicenie, bo wprowadza też strategię. Na przykład podczas wyścigu zacznie lekko padać deszcz, a ty musisz zdecydować czy zjechać teraz na zmianę opon czy zaryzykować i pojechać jeszcze jedno kółko. Zaryzykujesz i pojedziesz na starych oponach, a tu rozpada się bardziej i masz pozamiatane :reggie:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Wprowadza urozmaicenie.

Natomiast zmienna pogoda w symulatorze to coś więcej niż urozmaicenie, bo wprowadza też strategię. Na przykład podczas wyścigu zacznie lekko padać deszcz, a ty musisz zdecydować czy zjechać teraz na zmianę opon czy zaryzykować i pojechać jeszcze jedno kółko. Zaryzykujesz i pojedziesz na starych oponach, a tu rozpada się bardziej i masz pozamiatane :reggie:

Pytanie bo nie wiem: Czy Gran Turismo 6 miało ten ficzer?

Opublikowano

Apropo GT7, najwyraźniej na PGW zobaczymy trailer.

v7MB5sq.gif

(Kaz)

NUOz7B0.jpg

<7 mechaników, hm>

Opublikowano

do czasu gt7 wyjdzie forza 7 i wtedy pewnie bedzie ficzer zmiennej pogody pod dx12

#wszystkosieuklada

Opublikowano

Pytanie bo nie wiem czy jest jakiś ekskluzywny race sim na ps4 czy 2 lata od premiery i nadal lipa ? I kiedy wyjdzie GT 7 :yao:

Straszne z klapów są rodzyny xD

Opublikowano

Wprowadza urozmaicenie.

gt5 juz nawet mialo

Pytanie bo nie wiem: Czy Gran Turismo 6 miało ten ficzer?

gt5 juz nawet mialo

Opublikowano

skoro w fh2 jest zmienna pora dnia i pogoda to brak tego ficzera w fm6 to albo brak czasu albo lenistwo

Opublikowano

no i byla beka, ze Ficus nie chce zmienic konsoli, jak nie jaraja go krasnale i gorsze wyscigi niz multiplatformy, a bluber dlaczego nie moze zmienic konsoli, skoro dla niego niemalze kazdy ex MS niszczy ? 

Bo raki maja mniej klatek i nizsza rozdzialke ?

BB jarało mnie bardziej niż wszystko co wyszło na xbonie a że przy okazji ograłem Wiedzmina 3, OlliOllie 2 czy też chętnie ogram Axiom Verge czy Hotline miami 2 oraz nadchodzącego MGS V to już efekt uboczny. Xbox będzie u mnie z Scaleboundem day one. 

skoro w fh2 jest zmienna pora dnia i pogoda to brak tego ficzera w fm6 to albo brak czasu albo lenistwo

1080p i betonowe 60fpsów plus 24 auta na trasie na słabej konsoli jaką jest xbox one i masz odpowiedź. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Gafowi insajderzy już eksajtują, że konfa na PGW będzie lepsza od tej na E3 :banderas: Tylko Sony, tylko konfy, tylko hajp.

widze że u klapków nadal hekatomba 24/7

Opublikowano

W Arcade pogoda to raczej element kosmetyczny.

No i jak to jest zrobione: 4 minuty wyścigu a tu deszcz, słońce i burza. Super immersja bulwo, brakuje jeszcze trzęsienia ziemi.

jakoś w wiedzminie masz burze, deszcz potem 3 minuty pozniej słonce i god rays i jakoś to nie przeszkadza 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.