Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

super exy - kolekcja gierek od rare, ktora od stu lat mozna odpalic w lepszej jakosci na emu na pc, na loniaku dali jakiejs marnej jakosci porty bo na polepszenie oprawy nawet w stuletnich gierkach xone jest za slaby xDDDDDDDDDDD

51395758641319495737.jpg

:yao:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No bo tych gier jest 30 za 79zł i to się chwali a nie sony jedna 5 letnia gra za 150zł, trylogia kapiszonów bez multi za 250, gierki z vity też pewnie za 150pln. Także ten obie strony lecą w ch.uja, ale jedni przynajmniej graczy słuchają a nie podbijam kija wbijam i macie gorsze gierki w plusie (hohokum xD) i jeszcze płacicie więcej elo frajerzy xD XD XD

Opublikowano

Żenujący trailer. Współczuję tym ludkom co brali udział w jego kręceniu, te ich miny wprost nadają sie na jakieś gify XD

A sama gra to kolejna popierdółka, w która zagra garstka napaleńców na te gogle od Sony, a po 2 miechach pewnie serwery będą świecić pustkami.

Opublikowano

Yeti gierka, która wyglada podobnie do tego banjo na potęznym ps4 

2380687-1146335873-14590.jpg

Opublikowano

Yeti gierka, która wyglada podobnie do tego banjo na potęznym ps4 

2380687-1146335873-14590.jpg

:yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao: :yao:

Opublikowano

YETI: Piszesz, że bockie kontrargumenty to teksty o graficzce, ale to dla Ciebie jest to dealbreaker i spuszczasz się nad FullHD w jakiś śmiesznych gierkach bez gameplayu i replayability. Robisz jawnogrzesznicę z logiki.

Żaden dealbreaker, ale jeden z argumentów, dealbreaker to jest min. U4, BB, TLG czy FFVII no i jak widać morpheusza, nowa jakość grania, nowa generacja tylko u Sony. :banderas:

A u was co tam? Halo 4.5 i wirtualny pokój z wirtualny kominkiem i wirtualnym tv full hd na ocolusie?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

YETI: Piszesz, że bockie kontrargumenty to teksty o graficzce, ale to dla Ciebie jest to dealbreaker i spuszczasz się nad FullHD w jakiś śmiesznych gierkach bez gameplayu i replayability. Robisz jawnogrzesznicę z logiki.

Żaden dealbreaker, ale jeden z argumentów, dealbreaker to jest min. U4, BB, TLG czy FFVII no i jak widać morpheusza, nowa jakość grania, nowa generacja tylko u Sony. :banderas:

YETI chłopie OBUDŹ SIĘ. Z tych gier wyszło tylko BB. Reszta to gry na następny rok (przy dobrych wiatrach) kiedy Król do tego czasu wyda Forze 6, Gears Remastered, Tomb Raider, Halo5, Gigantic, Quantum Break. Z szansą że Scalebound wyjdzie przed TLG i FF VII. Dwie gry, które zaczęto robić (lub wydano) w czasach PIERWSZEGO Playstation (ff) i PS2 (tlg). Ty na prawdę nie lubisz grać w gry czy co? To tylko kawałek plastiku, a Ty przywiązałeś sie do niego do tego stopnia ze wolisz czekać niż grać.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

super exy - kolekcja gierek od rare, ktora od stu lat mozna odpalic w lepszej jakosci na emu na pc, na loniaku dali jakiejs marnej jakosci porty bo na polepszenie oprawy nawet w stuletnich gierkach xone jest za slaby xDDDDDDDDDDD

jakos w zeszlej generacji nie przypominam sobie by klapy jako turbo exy wymienialy legendarne tytuly z psx odpalane na ps3,psp czy vicie

Znowu :/ tak naprawdę me serduszko jest zielone :xboss:

Opublikowano

Yeti jak będzie sie grało z świadomoscią, że twoje goty 2015 na ps4 ma włączony 20 stopień oszczędzania energii :yao: 

7HNuR1N.gif

Opublikowano

Ale bul dupy i juz brak argumentów, tylko teksty o graficzce, no ale jakie argumenty, z czym? Z halo 4.5, dlc do tr czy forzy która wygląda jak remaster z pierwszego x-boxa? Weźcie idźcie z tymi swoimi standardami z 2005 na pole buraków, bo nowa generacja tylko u Sony.

PS. W sieci coraz więcej filmików z tego pokazu morpheusza, same zachwyty i nowa generacja tylko od Sony, a specjaliście stękali coś o gadzecie typu move :yao:

Obejrzałem filmik. Najlepszy jest symulator ostrzeliwania się za pomocą dildosów zza biurka.To jest doprawdy zbyt śmieszne!

:dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:

YboD1Cx.gif

No dobra DYNIA.

Nie to co u Sony, tylko nowa jakość grania. :banderas:

Dla Kingi kupiłbym PS 4

Opublikowano

jeden plastik w domu wystarczy

Opublikowano

Yeti jak będzie sie grało z świadomoscią, że twoje goty 2015 na ps4 ma włączony 20 stopień oszczędzania energii :yao:

7HNuR1N.gif

To jest konkretna różnica, a nie jakieś 180p jak między X1 i PS4. 

Opublikowano

YETI chłopie OBUDŹ SIĘ. Z tych gier wyszło tylko BB. Reszta to gry na następny rok (przy dobrych wiatrach) kiedy Król do tego czasu wyda Forze 6, Gears Remastered, Tomb Raider, Halo5, Gigantic, Quantum Break. Z szansą że Scalebound wyjdzie przed TLG i FF VII. Dwie gry, które zaczęto robić (lub wydano) w czasach PIERWSZEGO Playstation (ff) i PS2 (tlg). Ty na prawdę nie lubisz grać w gry czy co? To tylko kawałek plastiku, a Ty przywiązałeś sie do niego do tego stopnia ze wolisz czekać niż grać.

Co ty do mnie piszesz? To ty się obudz i zrozum, że gdyby x-złom posiadał jakąś interesująca mnie grę, to bym go kupił, tak jak kupiłem pierwszego X i X360. X360 kupiłem bo pierwsze Girsy niszczył, H3 niszczyło, a teraz Girsy na XOne to niszczą ale śmiechem, a Halo 4.5, to tylko kupić dla multi, bo single player wygląda jak z 2005 roku. Żadna gra oprócz Scalebound mnie nie interesuje na Xone, obecnie nie widzę NIC, co by mnie przekonało do kupna tej konsoli, która wyszła niecałe dwa lata temu, a która już kosztuje 999zł :yao:.

Przed FFVII czy TLG wyjdzie U4 w którego zapewne będę grać aż do TLoU2 (multiplayer), SFV czy Ratchet&Clank, więc nie bój się, gier na wyłączność w 2016 na PS4 będzie ogrom i to już od początku roku. A jak microshit wyda coś na poziomie pierwszych Girsów, to chetnie kupie tą pomyłke technologiczną "inżynierów", a raczej nieudaczników z microsoftu.

Yeti jak będzie sie grało z świadomoscią, że twoje goty 2015 na ps4 ma włączony 20 stopień oszczędzania energii

Będzie się grało cudownie z forumkiem ze świadomością, że p©lebs musi czekać jeszcze ponad 2 miesiące do uruchomeniu serwerów MGO. I tego MGSV to tylko 30% odpali w full hd, resztę zapraszam do domu na pokaz nowej generacji od Sony odpalonej na 55 HX850. :banderas:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Jest to tez screen w 4K, pewnie z kompa z NATO.

Rozumiem, że w 1080p magicznie wyłączają oświetlenie specjalnie dla klapów.

Opublikowano

przeciez specjalnie na ps4 jest wylaczone oswietlenie by oddac skradankowy klimat tej pozycji, na pc wlaczone oswietlenie w bazie wiec skradac sie nie da bo za jasno i kazdy nas widzi i plebs dostaje zwyklego shootera bo tylko ten gatunek sprzedaje sie na taborety - przeciez konami to tlumaczylo na gamescom, a wy robicie znowu glupie sensacje

Opublikowano

To jest konkretna różnica, a nie jakieś 180p jak między X1 i PS4.

jest tego więcej 

pic_motherbase_pc_z2.jpg

pic_motherbase_pc_z1.jpg

pic_mission_pc_z1.jpg

z prawej szrot4

Opublikowano

na ps4 jest inna pora dnia

Opublikowano

wszyscy spią jeszcze w bazie

Opublikowano

Który z was ma telewizor 4K, że wrzucacie screeny z PS4 właśnie do 4K rozciągnięte?

Opublikowano

ja mam

Opublikowano

jasne, teraz mianownikiem porównywania gier wyścigowych są zmienne warunki atmosferyczne bo tak klapom wygodnie. A może niech mianownikiem bedzie rozsadna ilość aut do wyboru, np minimum 100, wtedy sie okaże ze driveclub i pcars to yebane szroty.

Opublikowano

pod kątem stałego 60 fpsów tez by mogli porównać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.