Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Dokladnie, o xboxa nalezalo dbac jak o kobiete i wiec dostarczanie swiezego powietrza bylo konieczne(wiadomo rrod i te sprawy)

BTW bylem wtedy nastolatkiem wygrywajacym zycie, wiec przykro mi ze nie moge sie rownac z waszymi nolifeowymi rekordami

Następny, który w 99 nie wiedział co to PSX, bo pływał jeszcze w jajkach.

Który bot jeszcze chce się podzielić z nami, że wychował się na żydboksie360?

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

A za rok TLG, Scalebound, FF XV i Bóg wie co jeszcze. No nie ma lekko dla Januszzeów.

no twój backlog tez nie będzie miał lekko :pawel:

Opublikowano

A za rok TLG, Scalebound, FF XV i Bóg wie co jeszcze. No nie ma lekko dla Januszzeów.

no twój backlog tez nie będzie miał lekko :pawel:

Dobrze mi z tym. Nie mam ADHD, nie muszę ogrywać na premierę.

Tyle hitów sprzed ostatnich 20 lat do ogrania, większość lepsza od tego co teraz wypuszczają. Mam co nadrabiać przez najbliższe 10 lat :)

Opublikowano

pomysl o przyszlosci, bedziesz miec 70 lat ale ogrywac bedziesz gry z czasow jak miales 55 lat i nie dozyjesz by ograc wszystkie gry jakie wyszly za twojego zycia

wybieraj lepsze a nie jakie star foxy na wiiu

Opublikowano

pomysl o przyszlosci, bedziesz miec 70 lat ale ogrywac bedziesz gry z czasow jak miales 55 lat i nie dozyjesz by ograc wszystkie gry jakie wyszly za twojego zycia

wybieraj lepsze a nie jakie star foxy na wiiu

Obecnie ogrywam DLC do Dark Souls, Wonderful 101 i MGS 4. 

Więc myślę, że głównie skupiam się na czarnym kawiorze, białych truflach, popijając przy tym herbatką Da Hong Pao.  :sir:

Opublikowano

Wiedzmin sprzedał się na ps4 ponoć w 2 mln (pewnie trochę wiecej skoro globalnie poszlo 6) kur.wa w co te pozostałe 22 miliony posiadaczy ps4 grają? Ah fifa i cod ehh

Opublikowano

260tys w samej Polsce!  Na Onie i PC pewnie to jakis ulamek procenta, wiec wynik chyba calkiem niezly !

Opublikowano

99% polaczków wybrało najgorszą wersję najlepszej gry

"Mądry Polak po szkodzie"

Opublikowano

260tys w samej Polsce!  Na Onie i PC pewnie to jakis ulamek procenta, wiec wynik chyba calkiem niezly !

Ode mnie nie dostali ani grosza, grac w to na konsolach to wielka meka. Szczegolnie na PS4 gdzie jest pokaz slajdow, ludziska beka z was i tej smiesznej polskiej gierki.

30 klatek to powinien byc standard

Opublikowano

To w wersji na XO jest.

Opublikowano

Wiedzmin sprzedał się na ps4 ponoć w 2 mln (pewnie trochę wiecej skoro globalnie poszlo 6) kur.wa w co te pozostałe 22 miliony posiadaczy ps4 grają? Ah fifa i cod ehh

Czyli wmiare rowny podzial miedzy pc/ps4 i xbone. Szczerze wapite.

Bitch-Please.jpg

Pc ma 1 mil na gog i 751401.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

co? przecież wiedzmin to gra wywodząca się z PC na samym gog-u masz 1 milion egzemplarzy sprzedanych 

Czyli wmiare rowny podzial miedzy pc/ps4 i xbone. Szczerze wapite. Pc ma 1 mil na gog i 751401 na steam jak cos.

fakt, na ps4 poszło pewnie z 3,5 reszta xo/pc

co nie zmienia faktu, że 21 milionów posiadaczy ps4 kupuje tylko fife i coda i czeka na gierki z plusa

Opublikowano

co? przecież wiedzmin to gra wywodząca się z PC na samym gog-u masz 1 milion egzemplarzy sprzedanych 

Czyli wmiare rowny podzial miedzy pc/ps4 i xbone. Szczerze wapite. Pc ma 1 mil na gog i 751401 na steam jak cos.

fakt, na ps4 poszło pewnie z 3,5 reszta xo/pcco nie zmienia faktu, że 21 milionów posiadaczy ps4 kupuje tylko fife i coda i czeka na gierki z plusa

Ale CoDa mi tutaj w to nie mieszaj

Opublikowano

Dajcie spokój iziemu, musi odreagować po kupnie tego guwna until down. 

Opublikowano

figaro i jego podniety gierkami :dynia: Przypomina kibica co obejrzał na vhs final lm sprzed lat i sie nim podnieca wśród towarzystwa, a nikt juz nie pamięta o co chodzi bo rozmawiają na temat tegorocznego meczu.

Opublikowano

Figaro kiedyś w nie zagra, ty nie.

Opublikowano

Sorry Zagir - nie rozumiem co piszesz...

Edytowane przez easye

Opublikowano

na lapku na low po 10 latach ale zagra

Opublikowano

O ktorej tworcy pisza, ze przestalaby istniec, gdyby nie konsole

PS. te 1 mln sprzedanych kopii na gogu dotyczy tylko Polski ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie, byłaby inna. Naucz się czytać. 

Opublikowano

ucze sie od najlepszych! Ktos wyskakuje ze slaba sprzedaza i kontami allegro, odpisuje ze na 260tys sprzedanych kopii w Polsce i tak pewnie 3/4 to wsparcie uzytkownikow PS, to wyskakuja z jakimis stemami i gogami. 

Opublikowano

Milion z goga globalnie, skoro pisali, że 260k w polsce poszło to jak z polski ma byc milion :facepalmz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.