Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

P.s. dla zwykłego gracza w3 to bardzo dobra gra dla człowieka co zna proze sapkowskiego na pamięć i przeszedł 2 poprzednie części to jest arcydzieło. Mało która gra wyciska ze mnie łzy a moment spotkania ciri z geraltem. To jak nawiazali do ich spotkania po spaleniu Cintry. MAJSTERSZTYK. GRA GENERACJI. :)

I tu masz odpowiedź dlaczego dla klapów bb>w3. Książek nie czytali, a W3 to ich pierwsza styczność z serią. :pawel:

@ragus

Tobie sie chyba podoba mgs2 więc :kaz:

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Dobra mi się nawet nie chce kłócić poza klapkami nikt nie uważa bb za lepszą grę niż w 3. Ja grałem na pc i prawie 0 bugów w w3 kontra latający framerate i loadingi minutowe w bb:). No ale to te same osoby co infamousa pokonczyli 2 razy i uważają za świetnego sandboxa. Co te klapy to ja nie wiem;)

P.s. dla zwykłego gracza w3 to bardzo dobra gra dla człowieka co zna proze sapkowskiego na pamięć i przeszedł 2 poprzednie części to jest arcydzieło. Mało która gra wyciska ze mnie łzy a moment spotkania ciri z geraltem. To jak nawiazali do ich spotkania po spaleniu Cintry. MAJSTERSZTYK. GRA GENERACJI. :)

Przeczytać książki, żeby uznawać grę za arcydzieło, weź się ogarnij ...

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Widzę jak te multi wygląda. Siedzi, w kiblu i kampi. Używa wallhacka, który ty nazwiesz eufemistycznie "nasłuchiwaniem". Janusz over 9000.

/ignore

c9aba2cb_BoomHeadShot.gif

To zobacz sobie to, mecz z finału.

grałem ze 30h w multiplayera tlou więc wiem o czym pisze. Gra wymagająca i wciągająca, ale te motywy z wallhackami są słabe.

Po 30h nie załapałeś, że możesz założyć perk, dzięki któremu nie widać cię? Poza tym ci najlepsi gracze grają bez tego perku, tylko biegają po mapie i sadzą headshoty, ty możesz siedzieć, nasłuchiwac ich, ale to i tak nic nie da.

Yeti czemu nie masz wykupionego Plusa?

Mam.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

No ja doceniam grę od fanów dla fanów co w tym złego. Ilość szczegółów o jakie zadbali i wielkość lore nie można nawet porownywac z bb. Bb było biedne i pełne nieścisłości. Miało świetny klimat ale takie ds1 czy 2 miało lepszy lore i bardziej logiczny świat.

Bb to gorsze soulsy. Bez tego wow jak dark souls 1. Bb i ds2 to dla mnie znak równości i do ds1 im daleko. Dla mnie no bossowie w bb są za prości i tacy nijacy w porównaniu nawet do ds2. Zgadzam się z yetim to najlepsz ex na ps4 ale na pewno nie goty. Była goty do wyjścia w3. A teraz to jeszcze mgs5 i pewnie fallout 4 czy halo 5 ją przescigną:).

Tak ja gram dla fabuły i klimatu nie mechaniki. Bb jest mistrzem jak soulsy mechaniki ale za 2 lata bb nie będę pamiętał tak jak walk w ds1 czy fabuły w w 3.

Gra idealna to gra z fabułą i questami z w3, mechaniką z soulsow i bossami z ds1.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Fallout 4 i Halo 5 xDD.

Jak można uważać grę z lepszym gameplayem za gorszą?

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

Działo się coś ciekawego przez ostatnie 70 stron? Pewnie standardowo Sony Pany, a kitowcy zamiast dostać jakiegoś eksa wąchają benis?

Opublikowano

Ale on w tego BF na One gra chyba.

Bf na one jest 720p

Opublikowano

Widzę jak te multi wygląda. Siedzi, w kiblu i kampi. Używa wallhacka, który ty nazwiesz eufemistycznie "nasłuchiwaniem". Janusz over 9000.

/ignore

Akurat multi w TLOU jest bardzo skillowe, to nie badziewny BF4 gdzie padasz po ułamku sekundy bo jakaś zbłąkana kula trafiła cię w nogę. Niestety Naughty Dog zepsuło trochę balans przez DLC-ki.

Edytowane przez amsterdream

Opublikowano

Zaglądam po latach a tu nadal spory pomiędzy remasterami z poprzedniej epoki :facepalmz: Chrońcie swoje mózgi bo upały nadchodzą :Coolface: Sucho wszędzie...co to będzie...

Kto za ? :taknieco:

Opublikowano

No ja doceniam grę od fanów dla fanów co w tym złego. Ilość szczegółów o jakie zadbali i wielkość lore nie można nawet porownywac z bb. Bb było biedne i pełne nieścisłości. Miało świetny klimat ale takie ds1 czy 2 miało lepszy lore i bardziej logiczny świat.

Bb to gorsze soulsy. Bez tego wow jak dark souls 1. Bb i ds2 to dla mnie znak równości i do ds1 im daleko. Dla mnie no bossowie w bb są za prości i tacy nijacy w porównaniu nawet do ds2. Zgadzam się z yetim to najlepsz ex na ps4 ale na pewno nie goty. Była goty do wyjścia w3. A teraz to jeszcze mgs5 i pewnie fallout 4 czy halo 5 ją przescigną :).

Tak ja gram dla fabuły i klimatu nie mechaniki. Bb jest mistrzem jak soulsy mechaniki ale za 2 lata bb nie będę pamiętał tak jak walk w ds1 czy fabuły w w 3.

Gra idealna to gra z fabułą i questami z w3, mechaniką z soulsow i bossami z ds1.

Czy jesteś psychofanem średniowiecza, lubisz chować dupkę za tarczą i masz na imię Janusz?

Opublikowano

Ten TLOU na tym filmie wygląda jak jakiś SOCOM z ps2, a nie skradanka

Opublikowano

Demon's Souls>Bloodborne>Dark Souls>(pipi) Obesrane>Dark Souls2

Mowie jak jest 

Opublikowano

Mam na imię Jan:) i w soulsy 2 grałem ostatnio ponownie parując ataki a parowanie w soulasach o wiele trudniejsze od parowania pistoletami. I o czym my gadamy bb jest łatwe. To gra tak samo łatwa jak lords of the fallen. Poczekam na ds3 bo jako nie ex będzie trudniejsze;)

Opublikowano

Tylko Lords of the Fallen ma spi*przoną mechanikę i jest niedopracowane. Grając walczyłem z niedoróbkami i głupotami zamiast skupić się na taktyce w walce z bossami. Przy Soulsach nigdy tak nie miałem, zawsze wiedziałem, że to JA popełniłem błąd. 

Dobrze, że pozbyłem się już tego guwna. :lapka:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Bardzo miłe zaskoczenie. Jak na teen-slasher fabuła naprawdę daje radę, poza kilkoma linijkami i dialogi całkiem spoko. 9-10 godzin + powroty po liczne znajdźki i nowe warianty zakończenia, z przefachowym, gdy uratujemy wszystkich. "Gameplayu" tutaj więcej niż w The Order: 1886, w swojej specyficznej kategorii "interactive drama" chyba szczytowe dokonanie na polu mechaniki - wykorzystanie DualShocka 4 wzorowe. No i grafa na silniku Killzone: Shadow Fall - patrzy się na to z przyjemnością. Mocne 8/10 i będę obserwował kolejny projekt Supermassive Games, bo Until Dawn to kolejny mocny ex w bibliotece PS4.

Mocarz dzisiaj silny. :obama: 

Opublikowano

Chodź grać w Analo, a nie CW kur.wa.

Opublikowano

Klapy jakie przegrywy xD dac im g,owno zawinięte w ladny papierek i odrazu maja jaranko

Opublikowano

Gdzieś za pół godziny bo oglądam transmisję z rzutu dyskiem. 

Opublikowano

Dla mnie będzie za późno, jadę do kumpla na piwo po 15.

Opublikowano

blantman BB=LoF :whyyy::dafuq::notsure::shieeet:

skoncz palic to (pipi)

Gdzie ja postawiłem znak równości? Są tak samo łatwe z tym ze lordsy to gra na 6 a bb na 9/10. Naucz się czytać ze zrozumieniem:P porównywalem łatwość z jaką gry przeszedłem tyle że z bb były to o wiele przyjemniejsze godziny:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.