Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

P.s. dla zwykłego gracza w3 to bardzo dobra gra dla człowieka co zna proze sapkowskiego na pamięć i przeszedł 2 poprzednie części to jest arcydzieło. Mało która gra wyciska ze mnie łzy a moment spotkania ciri z geraltem. To jak nawiazali do ich spotkania po spaleniu Cintry. MAJSTERSZTYK. GRA GENERACJI. :)

I tu masz odpowiedź dlaczego dla klapów bb>w3. Książek nie czytali, a W3 to ich pierwsza styczność z serią. :pawel:

@ragus

Tobie sie chyba podoba mgs2 więc :kaz:

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Dobra mi się nawet nie chce kłócić poza klapkami nikt nie uważa bb za lepszą grę niż w 3. Ja grałem na pc i prawie 0 bugów w w3 kontra latający framerate i loadingi minutowe w bb:). No ale to te same osoby co infamousa pokonczyli 2 razy i uważają za świetnego sandboxa. Co te klapy to ja nie wiem;)

P.s. dla zwykłego gracza w3 to bardzo dobra gra dla człowieka co zna proze sapkowskiego na pamięć i przeszedł 2 poprzednie części to jest arcydzieło. Mało która gra wyciska ze mnie łzy a moment spotkania ciri z geraltem. To jak nawiazali do ich spotkania po spaleniu Cintry. MAJSTERSZTYK. GRA GENERACJI. :)

Przeczytać książki, żeby uznawać grę za arcydzieło, weź się ogarnij ...

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Widzę jak te multi wygląda. Siedzi, w kiblu i kampi. Używa wallhacka, który ty nazwiesz eufemistycznie "nasłuchiwaniem". Janusz over 9000.

/ignore

c9aba2cb_BoomHeadShot.gif

To zobacz sobie to, mecz z finału.

grałem ze 30h w multiplayera tlou więc wiem o czym pisze. Gra wymagająca i wciągająca, ale te motywy z wallhackami są słabe.

Po 30h nie załapałeś, że możesz założyć perk, dzięki któremu nie widać cię? Poza tym ci najlepsi gracze grają bez tego perku, tylko biegają po mapie i sadzą headshoty, ty możesz siedzieć, nasłuchiwac ich, ale to i tak nic nie da.

Yeti czemu nie masz wykupionego Plusa?

Mam.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

No ja doceniam grę od fanów dla fanów co w tym złego. Ilość szczegółów o jakie zadbali i wielkość lore nie można nawet porownywac z bb. Bb było biedne i pełne nieścisłości. Miało świetny klimat ale takie ds1 czy 2 miało lepszy lore i bardziej logiczny świat.

Bb to gorsze soulsy. Bez tego wow jak dark souls 1. Bb i ds2 to dla mnie znak równości i do ds1 im daleko. Dla mnie no bossowie w bb są za prości i tacy nijacy w porównaniu nawet do ds2. Zgadzam się z yetim to najlepsz ex na ps4 ale na pewno nie goty. Była goty do wyjścia w3. A teraz to jeszcze mgs5 i pewnie fallout 4 czy halo 5 ją przescigną:).

Tak ja gram dla fabuły i klimatu nie mechaniki. Bb jest mistrzem jak soulsy mechaniki ale za 2 lata bb nie będę pamiętał tak jak walk w ds1 czy fabuły w w 3.

Gra idealna to gra z fabułą i questami z w3, mechaniką z soulsow i bossami z ds1.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Fallout 4 i Halo 5 xDD.

Jak można uważać grę z lepszym gameplayem za gorszą?

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

Działo się coś ciekawego przez ostatnie 70 stron? Pewnie standardowo Sony Pany, a kitowcy zamiast dostać jakiegoś eksa wąchają benis?

Opublikowano

Ale on w tego BF na One gra chyba.

Bf na one jest 720p

Opublikowano

Widzę jak te multi wygląda. Siedzi, w kiblu i kampi. Używa wallhacka, który ty nazwiesz eufemistycznie "nasłuchiwaniem". Janusz over 9000.

/ignore

Akurat multi w TLOU jest bardzo skillowe, to nie badziewny BF4 gdzie padasz po ułamku sekundy bo jakaś zbłąkana kula trafiła cię w nogę. Niestety Naughty Dog zepsuło trochę balans przez DLC-ki.

Edytowane przez amsterdream

Opublikowano

Zaglądam po latach a tu nadal spory pomiędzy remasterami z poprzedniej epoki :facepalmz: Chrońcie swoje mózgi bo upały nadchodzą :Coolface: Sucho wszędzie...co to będzie...

Kto za ? :taknieco:

Opublikowano

No ja doceniam grę od fanów dla fanów co w tym złego. Ilość szczegółów o jakie zadbali i wielkość lore nie można nawet porownywac z bb. Bb było biedne i pełne nieścisłości. Miało świetny klimat ale takie ds1 czy 2 miało lepszy lore i bardziej logiczny świat.

Bb to gorsze soulsy. Bez tego wow jak dark souls 1. Bb i ds2 to dla mnie znak równości i do ds1 im daleko. Dla mnie no bossowie w bb są za prości i tacy nijacy w porównaniu nawet do ds2. Zgadzam się z yetim to najlepsz ex na ps4 ale na pewno nie goty. Była goty do wyjścia w3. A teraz to jeszcze mgs5 i pewnie fallout 4 czy halo 5 ją przescigną :).

Tak ja gram dla fabuły i klimatu nie mechaniki. Bb jest mistrzem jak soulsy mechaniki ale za 2 lata bb nie będę pamiętał tak jak walk w ds1 czy fabuły w w 3.

Gra idealna to gra z fabułą i questami z w3, mechaniką z soulsow i bossami z ds1.

Czy jesteś psychofanem średniowiecza, lubisz chować dupkę za tarczą i masz na imię Janusz?

Opublikowano

Ten TLOU na tym filmie wygląda jak jakiś SOCOM z ps2, a nie skradanka

Opublikowano

Demon's Souls>Bloodborne>Dark Souls>(pipi) Obesrane>Dark Souls2

Mowie jak jest 

Opublikowano

Mam na imię Jan:) i w soulsy 2 grałem ostatnio ponownie parując ataki a parowanie w soulasach o wiele trudniejsze od parowania pistoletami. I o czym my gadamy bb jest łatwe. To gra tak samo łatwa jak lords of the fallen. Poczekam na ds3 bo jako nie ex będzie trudniejsze;)

Opublikowano

Tylko Lords of the Fallen ma spi*przoną mechanikę i jest niedopracowane. Grając walczyłem z niedoróbkami i głupotami zamiast skupić się na taktyce w walce z bossami. Przy Soulsach nigdy tak nie miałem, zawsze wiedziałem, że to JA popełniłem błąd. 

Dobrze, że pozbyłem się już tego guwna. :lapka:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Bardzo miłe zaskoczenie. Jak na teen-slasher fabuła naprawdę daje radę, poza kilkoma linijkami i dialogi całkiem spoko. 9-10 godzin + powroty po liczne znajdźki i nowe warianty zakończenia, z przefachowym, gdy uratujemy wszystkich. "Gameplayu" tutaj więcej niż w The Order: 1886, w swojej specyficznej kategorii "interactive drama" chyba szczytowe dokonanie na polu mechaniki - wykorzystanie DualShocka 4 wzorowe. No i grafa na silniku Killzone: Shadow Fall - patrzy się na to z przyjemnością. Mocne 8/10 i będę obserwował kolejny projekt Supermassive Games, bo Until Dawn to kolejny mocny ex w bibliotece PS4.

Mocarz dzisiaj silny. :obama: 

Opublikowano

Chodź grać w Analo, a nie CW kur.wa.

Opublikowano

Klapy jakie przegrywy xD dac im g,owno zawinięte w ladny papierek i odrazu maja jaranko

Opublikowano

Gdzieś za pół godziny bo oglądam transmisję z rzutu dyskiem. 

Opublikowano

Dla mnie będzie za późno, jadę do kumpla na piwo po 15.

Opublikowano

blantman BB=LoF :whyyy::dafuq::notsure::shieeet:

skoncz palic to (pipi)

Gdzie ja postawiłem znak równości? Są tak samo łatwe z tym ze lordsy to gra na 6 a bb na 9/10. Naucz się czytać ze zrozumieniem:P porównywalem łatwość z jaką gry przeszedłem tyle że z bb były to o wiele przyjemniejsze godziny:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.