Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

@nobody Przecież w IV praktycznie się nie jeździ samochodami, znaczy można, ale zajefajniej używać supermocy. Gameplay jest zróżnicowany i na hardzie wymagający czasami. Więc nie wiem do czego pijesz.

GTA V to piękna wydmuszka z fajną fabułą i dodatkami typu kreskówki czy internet, a reszta to pustostan frajdy.

No chyba że ktoś woli...

353458157.jpg

zamiast

Saints-Row-4-Mech.jpg

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

yoga i tenis w por. do bilarda z San Andreas i kręgli z Romanem to był choy, ale i tak nie kupuję tej prowokacji. 

zestaw jeszcze RDR. 

Opublikowano

@nobody Przecież w IV praktycznie się nie jeździ samochodami, znaczy można, ale zajefajniej używać supermocy. Gameplay jest zróżnicowany i na hardzie wymagający czasami. Więc nie wiem do czego pijesz.

GTA V to piękna wydmuszka z fajną fabułą i dodatkami typu kreskówki czy internet, a reszta to pustostan frajdy.

No chyba że ktoś woli...

353458157.jpg

zamiast

Saints-Row-4-Mech.jpg

Ty to jak zayebiesz porównanie to lepiej od razu temat zamykać, serio.

Opublikowano

Misja z yogą lepsza niż 3 części sr razem wzięte  :czesc:

Opublikowano

No chyba że ktoś woli...

353458157.jpg

zamiast

Saints-Row-4-Mech.jpg

To są właśnie skutki wciągania mocarza. 

Opublikowano

Mendrek widzę nadal w para-formie. 

Opublikowano

No chyba że ktoś woli...

353458157.jpg

zamiast

Saints-Row-4-Mech.jpg

Opublikowano

Geezus, ale to anemicznie wygląda.

W SR IV nawala się czarnymi dziurami:

albo supermocami

A to są tylko ledwie ułamki tego co tam się wyprawia...

Opublikowano

Nie wiedziałem że to wyszło też na ps2/

Opublikowano

Medrek, teraz zrób porównanie infamous z assassinem i wytknij że strzelanie z dupy piorunami jest lepsze niż skakanie w stóg siana.

ruszyłem SR1 i SR2, bardziej niedoruchanych gier nie mogę sobie przypomnieć. scalakowałem SR3 i 4 i co? (pipi). wesołe ale (pipi). poza bieganiem po mieście i sianiem zamętu ta gra nic więcej praktycznie nie oferuje. tak samo jak just cause. fabuła jest bo wypada by była ale sama gra nastawiona na inne aktywności.

Opublikowano

>łapanie się na tą przynętę

no kaman, dużo śmieszniej by było jakby mendrek sam do siebie te posty pisał

g-guys notice me plz

Opublikowano

Nie wiem, nie grałem w Assasyna.

Mi cały czas chodzi o fun z gry, o różnorodność, a nie z metod jej zapewniania. O to że jest to piaskownica, a nie pustynia. SR IV nie marnuje ani metra kwadratowego, ciągle dorzuca coś więcej wraz z kolejnymi misjami, i co ciekawe to wszystko trzyma się kupy.

GTA V ma dużą przestrzeń bedącą jedynie krajobrazem. Wszystko okraszone jest nudnym realizmem. Dlatego wolałem GTA SA czy VCS, bo jeszcze coś tam się działo. Choć i tak SR po prostu daje więcej zabawy z aktywnością poza misjami.

Opublikowano

cii raven, nudzę się.

Opublikowano

Mendrek, kuwa, nic do ciebie nie mam, ale gustu nie posiadasz za grosz :/

Znaczy nie żebym jakość szczególnie wielbił GTA V, bo R* ma na koncie gry o dwie klasy lepsze, ale Saint's Row?!

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Przecież są minigry, są misje wspinaczkowe, wyzwania z bieganiem, wyzwania wewnątrz programów, pościgi, pełna customizacja, trylion znajdziek, a sama rozwałka ma wiele wymiarów, a same misje fabularne potrafią zaskakiwać nowymi rzeczami.

Do tego bardzo dobry soundtrack i voice acting.

A nie Radio Ga Ga i reszta...

Opublikowano

radio gaga to ty szanuj. po oposie z posta powyżej to byś pokochał crackdowna. jest dla ciebie nadzieja :teehee:

Opublikowano

Nie pokochałby bo xbox

Opublikowano

No właśnie szanuję. Bo z GTA V to pamiętam tylko Ga Ga i jeszvze Captain Lee. Mam na myśli wersję z past genów, bo ponoć w remasterze poprawili soundtrack :)

Pokochałbym może, bo lubię sandboxy z supermocami. Może nawet Sunseta bym polubił, jakby nie miał ko!orów jak wiejski jarmark...

Opublikowano

Przecież są minigry, są misje wspinaczkowe, wyzwania z bieganiem, wyzwania wewnątrz programów, pościgi, pełna customizacja, trylion znajdziek, a sama rozwałka ma wiele wymiarów, a same misje fabularne potrafią zaskakiwać nowymi rzeczami.

Do tego bardzo dobry soundtrack i voice acting.

muszę to znowu zrobić:

i wróć po przesłuchaniu tych dwóch stacji  :hi:

Opublikowano

Aleś mnie w(pipi)ił teraz

Opublikowano

mirror park :banderas:  mirror park w wersji na ps4/xone  :banderas:  :banderas:  :banderas:

Opublikowano

I jeszcze Queen nie szanuje. Ty (pipi) (pipi) (pipi).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.