Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ja tam lubię Uncharted - nie jest dla gatunku tym czym były i teraz ponownie są Gearsy ale swoje uroki także posiada. 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

pol forum gralo w drivecluba, w wyzwania forumkowe dziennie dlugimi godzinami 50-60 osob bralo udzial na okraglo, byly nagrody, turniej dar-kosa - dla botow to zadna spolecznosc, cytuje "gracie bo w nic innego nie macie", teraz mazzeo majaczy o obudzeniu spolecznosci jak za dawnych lat bo 4 osoby nagle sie zrobily aktywne w temacie remastera gierki bez oswietlenia xDDDD

Opublikowano

Ważne, że jest multi. Niewiele tytułów dostarcza takich emocji (i mówię to o tytułach typu Silent Hill czy The Last of Us) by warte były wydania gry dla samego singla. Najlepiej jak jest od razu multi, bo wydłuża to replayability.

Opublikowano

jeśli Un jest benchmarkiem to tym bardziej jest nim TR. no i szczerze życzyłbym wszystkim dodawania do każdego benchmarka singla na 9-11h oraz kooperacji i pvp w standardzie.

każdy z nas ma jakieś guilty pleasure i raz na jakiś czas stołuje się w jakimś fast foodzie, więc wyjmijcie czasem te kije z dupy, bo i tak 3/4 z was napjerdala w kolejnego BFa, CODzika, czy Assasina. :kaz:

dramat, utrata wiary w honor i godność człowieka i zaduma nad kondycją ludzkości zaczyna się kiedy ktoś tasuje się do nich jak do Mesjasza.

Edytowane przez nobody

Opublikowano

pol forum gralo w drivecluba, w wyzwania forumkowe dziennie dlugimi godzinami 50-60 osob bralo udzial na okraglo, byly nagrody, turniej dar-kosa - dla botow to zadna spolecznosc, cytuje "gracie bo w nic innego nie macie", teraz mazzeo majaczy o obudzeniu spolecznosci jak za dawnych lat bo 4 osoby nagle sie zrobily aktywne w temacie remastera gierki bez oswietlenia xDDDD

Jaki bul dupy bo jesteś skazany na jakieś until down zamiast grać w najlepsze multi tpp. xD

Opublikowano

no przecież może grać pvp tlou. 

Opublikowano

i od pazdziernika mgo , nie rozumiem o co brodawa znowu sie pluje, przetlumaczy ktos na jezyk doroslych?

Opublikowano

No teraz trochę headshot w kolano sobie sasadził.

Opublikowano

Dobrze wiesz, że nie pisałem o tym casualowym multi z wallhackiem nobody. :lapka:

No, ale wybaczam, może jak kiedyś kupisz inną konsolę niż sony to zrozumiesz. :cool: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No że PS4 jeszcze nie dostało swojego flagowego multi. Czegoś czym kiedyś był dla nas Killzone 2. Co to było za multi  :banderas:

Opublikowano

multi killzone2 awrrrrrrrrrrrr, nigdy zadna gra na tym forum nie miala takiego community

Opublikowano

te pół forum to grało na tych serverach co to nie działały?

Opublikowano

@sebiq

dodaj wallhack, opcje skradania i anty wallhakckowego perka, to może dowiesz się co to taktyczne multi dla wyższej klasy. :cool: :czesc:

Opublikowano

Tak tak, to multi, w którym młóciłem ze snajpy na tym zyebanym dualshocku 3. :lapka:

Się grało z :czezky::fsg:

No ale ty sie podniecasz multi w uncharted, bo dobrego multi nie widziałeś. Casuale i janusze. TFU!

Edytowane przez suteq

Opublikowano

18 marca 2016 r. - tego dnia dla posiadaczy PS4, nie - dla całego gamingowego świata - zatrzyma się Ziemia. Nadchodzi legenda od mistrzów kodu. To będzie nowa jakość w dziedzinie action/adventure. Hype słusznie jest tak ogromny, że krążące nad nami satelity mogą eksplodować!

Ten to ma nayebane w bani. Jeszcze ten podpis. XDDDDDDDDDDDDDD

Możesz zaprzeczać, płakać i tupać nóżkami ile się da, ale napisał samą prawdę.

Opublikowano

albo można zrobić grę bez takich akcji

W megaskillowym Halo wallhack to strata perka. Poza tym teabaguję każdego kto, pomimo wallhacka, pada od moich pocisków :cool:

Tylko że w Halo, czy Gearsach nie masz opcji skradania, która w przypadku braku wallhacka byłaby zbędna. Tak samo nie powinieneś mieć teoretycznie radaru, który pokazuje ci biegnący, lub strzelający cel. I właśnie dlatego tak bardzo opłaca się poświęcić jeden ze slotów na założenie do choć jednej broni tłumika. Najlepsi graczy są zresztą w stanie nie zabezpieczać się przed tym perkiem i założyć bardziej ofensywne, ale i tak zdecyduje lepsza taktyka i działanie zespołowe. Chce więcej takich mp i dlatego tak bardzo liczę na MGO3.

ps tak, grałem w multi obydwu powyższych.

Edytowane przez nobody

Opublikowano

User tego forum oddał do naprawy ps4 i na czas naprawy kupił nówkę sztukę. I też z.j.e.b.a.n.a. Co Wy na to kuboty?

Opublikowano

albo można zrobić grę bez takich akcji

W megaskillowym Halo wallhack to strata perka. Poza tym teabaguję każdego kto, pomimo wallhacka, pada od moich pocisków :cool:

Tylko że w Halo, czy Gearsach nie masz opcji skradania, która w przypadku braku wallhacka byłaby zbędna. Tak samo nie powinieneś mieć teoretycznie radaru, który pokazuje ci biegnący, lub strzelający cel. I właśnie dlatego tak bardzo opłaca się poświęcić jeden ze slotów na założenie do choć jednej broni tłumika. Najlepsi graczy są zresztą w stanie nie zabezpieczać się przed tym perkiem i założyć bardziej ofensywne, ale i tak zdecyduje lepsza taktyka i działanie zespołowe. Chce więcej takich mp i dlatego tak bardzo liczę na MGO3.

ps tak, grałem w multi obydwu powyższych.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

tak, Mazzeo wiemy jak bardzo kręci cię run n gun. jak miałem 13 lat też wyobrażałem sobie że jestem Johnem Commando 

giphy.gif

Opublikowano

User tego forum oddał do naprawy ps4 i na czas naprawy kupił nówkę sztukę. I też z.j.e.b.a.n.a. Co Wy na to kuboty?

Pech jak chuy i tyle.

Opublikowano

tak, Mazzeo wiemy jak bardzo kręci cię run n gun. jak miałem 13 lat też wyobrażałem sobie że jestem Johnem Commando 

giphy.gif

A teraz jesteś :frog: 

:kaz:

Opublikowano

Jako użytkownik ps4 i XOne napiszę parę zdań. Proszę nie odbierać tego że faworyzuje jedną firmę, nigdy nie byłem fan boyem i nie będę.

Ps4 :

Wykonanie konsoli :

Tandetny plastik

Wykonanie pada :

Bazarowe badziewie, bateria tragiczna, pad po kilku miesiącach zaczął skrzypiec, trzeszczec.

Kultura pracy konsoli :

Czasami mam wrażenie że konsola odleci z półki, zwłaszcza przy grach w 60 klatkach i indorach (Tower of Guns)

Psn... Bez komentarza, kpina

Gry :

The order 1886 - killer graficzny, korytarz, gra na raz

Killzone shadow fall - killer graficzny, multi ratuje grę

Driveclub - killer graficzny, korytarz, setki aut future,(nuda) tasowaanie się jak śnieg i deszcz pada

Bloodborne - majstersztyk

Infamous - prawie tech demo (coś tam się udało z fabuła zrobić)

XOne :

Wykonanie konsoli bardzo dobre.

Pad wykonany rewelacyjnie, nic nie skrzypi, baterie 3maja bardzo długo

Kultura pracy, konsoli prawie nie słychać pracy

Usługi sieciowe bajka.

Gry :

Przeważnie różnice polegają w multi platformach na tym że ps4 ostrzejszy obraz i lepsze wygładzanie ale gry na ps4 lubią klatki gubić.

Forza horizon 2 - takie gta w świecie samochodów

Total overdose - nowe IP, bardzo fajna gra

Ryse - killer graficzny, tech demo

Dead Rising 3 - mega miodna gra, graficzne trochę padaka

Halo master chief collection - tak się robi remake,(God of War na ps4, remaster na odwal się)

Gyrosy - bajka.

Na chwilę obecną sony ma według mnie ciekawsze gry, problem w tym że nie wiadomo kiedy wyjdą, bo zapowiedzi, zapowiedziami a daty mogą bardzo się zmieniać.

Tyle mojego, nie miałem na myśli faworyzacji itd. Piszę po prostu to co widzę przed oczami.

Opublikowano

To na chwilę obecną Xbox ma lepsze gry bo te które wyjdę się nie liczą, tak?

Opublikowano

"Na chwilę obecną sony ma według mnie ciekawsze gry, problem w tym że nie wiadomo kiedy wyjdą" - piękne podsumowanie ostatnich 2500 stron CW :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.