Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No, ale zrozum soul, że ta konsola to jest laptop w pudełku za 1200zł. Cudów na nim nie wywiną i tyle. 

RYSE pokazuje, że jak się chce to  możną, ja rozumiem, że konsola nie domaga, ale robienie z niej downa jest zwyczajnie nie na miejscu a tym bardziej pisane o standardach  graficznych z 2005 roku, niech mi pokażą 1080/60 na konsolach z tamtych lat.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ryse gierka chodząca w 900p z dropami fpsów, która jest korytarzem QTE. No cóż nie jest to najlepszy wyznacznik. 

Opublikowano

Ryse to największe c.h.u.j.s.t.w.o. jakie grałem w tym roku.

Grafika z gniota nie zrobi dobrej gry, za to gra może być legendarnym hitem bez dobrej grafiki.

Opublikowano

No, ale zrozum soul, że ta konsola to jest laptop w pudełku za 1200zł. Cudów na nim nie wywiną i tyle. 

RYSE pokazuje, że jak się chce to  możną, ja rozumiem, że konsola nie domaga, ale robienie z niej downa jest zwyczajnie nie na miejscu a tym bardziej pisane o standardach  graficznych z 2005 roku, niech mi pokażą 1080/60 na konsolach z tamtych lat.

ryse ma 900p, dropy animacji, waskie korytarze i prerenderowane cutscenki bo xone by sie spalil jakby szly w realtime - prawdziwy pokaz ulomnosci tej budzetowej konsoli i tego co trzeba i ile ograniczyc by gra na xone wygladala porzadnie
Opublikowano

the order ma 900p, dropy animacji, waskie korytarze i prerenderowane cutscenki bo ps4 by sie spalila jakby szly w realtime - prawdziwy pokaz ulomnosci tej budzetowej konsoli i tego co trzeba i ile ograniczyc by gra na ps4 wygladala porzadnie

Też pasuje

Opublikowano

order przynajmniej nie ma dropow, ma cutscenki realtime i dziala w wiekszej rozdzielczosci niz 900p

Opublikowano

Gra startowa przypominam, miała swoje wady ale to jak wygląda odmówić jej nie można.

Opublikowano

Wszystko zależy od developera. Quantum Break w 1080/30 powoduje pocenie się jaj z wrażenia, zaklaszczą jeśli chodzi o efekty cząsteczkowe, fizykę i załamanie światła. Poza tym to Remedy, zdecydowanie mocny punkt dla Microsoftu co pokazał świetnie opowiedziany Alan Wake czy seria Max Payne.

Opublikowano

order przynajmniej nie ma dropow, ma cutscenki realtime i dziala w wiekszej rozdzielczosci niz 900p

precyzyjnie mówiąc Order działa w 800p

Opublikowano

order 1920x800 = 1536000 pikseli

ryse 1600x900 = 1440000 pikseli

babochlopie nie kompromituj sie z reszta botow

Opublikowano

Ficek jak broni tego według jego opinii gów.na. Dobrze wytresowany klap.  :good:

Opublikowano

Najmocniejsze 5/10 w historii ogranych przez ficka gier!

Opublikowano

A ja pochwalę MS za te pchnięcie w 60 fpsów. Klapowcy tego nie zrozumieją.

Opublikowano

Po wczorajszych odlotach ficka miałem nadzieję, że to tylko jednodniowy kryzys psychy, ale niestety widzę, że całkowicie mu siadła.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

A ja pochwalę MS za te pchnięcie w 60 fpsów. Klapowcy tego nie zrozumieją.

No 60fps w multiku mega robi. W Gearsy gra się cudownie. :banderas: 

Na WiiU wszystko w 60fps leci?

Opublikowano

Nie no beka z MS po co oni w ogóle dają 60 fps i 24 auta na trasie? Nie lepiej 6-8 samochodów, 30 fps bo ludzkie oko i tak nie widzi więcej, cala reszta w grafe (najwiecej w piekne drzewa, nie zapominajcie o drzewach!)Kazdy wyścig najlepiej jakby odbywał się pod woda bo to teraz klapy kreci.

Halo 5 to samo, uyebac fpsy o polowe, wyrzucić coopa, a w miare przestrzenne mapy zamienić na ciasne korytarzyki. Oczywiście w zamian grafika, a jako Special bonus czarne pasy dla teatralnej imersji i przygody Master Chiefa nigdy nie byly takie dobre :obama:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

To z waszego zlotu w Lublinie?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

jeszcze 155 razy porownajcie Forze z DC, pomijajac budzetowa firme, ktora od tak wydala lepsza symulacje, z lepsza grafa w 1080p/60klatkami/zmiennymi warunkami pogodowymi i 45 autami na trasie...

Edytowane przez easye

Opublikowano

To z waszego zlotu w Lublinie?

Nie poznajesz? To Twój post o wrażeniach z prologu MGS V.

Rocznik 99 zobowiązuje.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Tylko że w Ryse jest sto razy wiecej gry w grze, ale skąd ty to mozesz wiedzieć bezbeku ?

Opublikowano

popcorn.gif

Opublikowano

4 xboty na forum kupia mgs'a z czego dwoch sie napyerdala w cw xdd

Opublikowano

Tylko że w Ryse jest sto razy wiecej gry w grze, ale skąd ty to mozesz wiedzieć bezbeku ?
I szybka zmiana tematu, nie wybranią x-korki taczera pod względem technicznym, to coś belkocza o gameplayu.

:yao:

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.