Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No, ale zrozum soul, że ta konsola to jest laptop w pudełku za 1200zł. Cudów na nim nie wywiną i tyle. 

RYSE pokazuje, że jak się chce to  możną, ja rozumiem, że konsola nie domaga, ale robienie z niej downa jest zwyczajnie nie na miejscu a tym bardziej pisane o standardach  graficznych z 2005 roku, niech mi pokażą 1080/60 na konsolach z tamtych lat.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ryse gierka chodząca w 900p z dropami fpsów, która jest korytarzem QTE. No cóż nie jest to najlepszy wyznacznik. 

Opublikowano

Ryse to największe c.h.u.j.s.t.w.o. jakie grałem w tym roku.

Grafika z gniota nie zrobi dobrej gry, za to gra może być legendarnym hitem bez dobrej grafiki.

Opublikowano

No, ale zrozum soul, że ta konsola to jest laptop w pudełku za 1200zł. Cudów na nim nie wywiną i tyle. 

RYSE pokazuje, że jak się chce to  możną, ja rozumiem, że konsola nie domaga, ale robienie z niej downa jest zwyczajnie nie na miejscu a tym bardziej pisane o standardach  graficznych z 2005 roku, niech mi pokażą 1080/60 na konsolach z tamtych lat.

ryse ma 900p, dropy animacji, waskie korytarze i prerenderowane cutscenki bo xone by sie spalil jakby szly w realtime - prawdziwy pokaz ulomnosci tej budzetowej konsoli i tego co trzeba i ile ograniczyc by gra na xone wygladala porzadnie
Opublikowano

the order ma 900p, dropy animacji, waskie korytarze i prerenderowane cutscenki bo ps4 by sie spalila jakby szly w realtime - prawdziwy pokaz ulomnosci tej budzetowej konsoli i tego co trzeba i ile ograniczyc by gra na ps4 wygladala porzadnie

Też pasuje

Opublikowano

order przynajmniej nie ma dropow, ma cutscenki realtime i dziala w wiekszej rozdzielczosci niz 900p

Opublikowano

Gra startowa przypominam, miała swoje wady ale to jak wygląda odmówić jej nie można.

Opublikowano

Wszystko zależy od developera. Quantum Break w 1080/30 powoduje pocenie się jaj z wrażenia, zaklaszczą jeśli chodzi o efekty cząsteczkowe, fizykę i załamanie światła. Poza tym to Remedy, zdecydowanie mocny punkt dla Microsoftu co pokazał świetnie opowiedziany Alan Wake czy seria Max Payne.

Opublikowano

order przynajmniej nie ma dropow, ma cutscenki realtime i dziala w wiekszej rozdzielczosci niz 900p

precyzyjnie mówiąc Order działa w 800p

Opublikowano

order 1920x800 = 1536000 pikseli

ryse 1600x900 = 1440000 pikseli

babochlopie nie kompromituj sie z reszta botow

Opublikowano

Ficek jak broni tego według jego opinii gów.na. Dobrze wytresowany klap.  :good:

Opublikowano

Najmocniejsze 5/10 w historii ogranych przez ficka gier!

Opublikowano

A ja pochwalę MS za te pchnięcie w 60 fpsów. Klapowcy tego nie zrozumieją.

Opublikowano

Po wczorajszych odlotach ficka miałem nadzieję, że to tylko jednodniowy kryzys psychy, ale niestety widzę, że całkowicie mu siadła.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

A ja pochwalę MS za te pchnięcie w 60 fpsów. Klapowcy tego nie zrozumieją.

No 60fps w multiku mega robi. W Gearsy gra się cudownie. :banderas: 

Na WiiU wszystko w 60fps leci?

Opublikowano

Nie no beka z MS po co oni w ogóle dają 60 fps i 24 auta na trasie? Nie lepiej 6-8 samochodów, 30 fps bo ludzkie oko i tak nie widzi więcej, cala reszta w grafe (najwiecej w piekne drzewa, nie zapominajcie o drzewach!)Kazdy wyścig najlepiej jakby odbywał się pod woda bo to teraz klapy kreci.

Halo 5 to samo, uyebac fpsy o polowe, wyrzucić coopa, a w miare przestrzenne mapy zamienić na ciasne korytarzyki. Oczywiście w zamian grafika, a jako Special bonus czarne pasy dla teatralnej imersji i przygody Master Chiefa nigdy nie byly takie dobre :obama:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

To z waszego zlotu w Lublinie?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

jeszcze 155 razy porownajcie Forze z DC, pomijajac budzetowa firme, ktora od tak wydala lepsza symulacje, z lepsza grafa w 1080p/60klatkami/zmiennymi warunkami pogodowymi i 45 autami na trasie...

Edytowane przez easye

Opublikowano

To z waszego zlotu w Lublinie?

Nie poznajesz? To Twój post o wrażeniach z prologu MGS V.

Rocznik 99 zobowiązuje.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Tylko że w Ryse jest sto razy wiecej gry w grze, ale skąd ty to mozesz wiedzieć bezbeku ?

Opublikowano

popcorn.gif

Opublikowano

4 xboty na forum kupia mgs'a z czego dwoch sie napyerdala w cw xdd

Opublikowano

Tylko że w Ryse jest sto razy wiecej gry w grze, ale skąd ty to mozesz wiedzieć bezbeku ?
I szybka zmiana tematu, nie wybranią x-korki taczera pod względem technicznym, to coś belkocza o gameplayu.

:yao:

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.