Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano
Radujcie się pecetowcy - wyszedł patch do komputerowego Arkham Knight. Trochę poczekaliście (jesteście do tego przyzwyczajeni, wiem), ale w końcu możecie jakoś pograć w tego szrota <ok>
  • Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Radujcie się pecetowcy - wyszedł patch do komputerowego Arkham Knight. Trochę poczekaliście (jesteście do tego przyzwyczajeni, wiem), ale w końcu możecie jakoś pograć w tego szrota <ok>

biedni pctowcy - musieli czekac x miechow zeby jedna gra dzialala. Konsolowcy nawet po latach nie beda w stanie odpalic wiekszosci gier w  normalnym framerate'cie :O Pograjmy razem w wiedzmina w 20 fpsach bo tak fajnie jest ...

Opublikowano

W gównianej jakości konsolowej można było już grać na premierę. Teraz można grać jak człowiek, a nie jak jakieś zwierze.

Opublikowano

niech sie bluber wypowie czy warto zagrac bo namietnie cisnal tygodniami ten nasz weganski koneser

Opublikowano

niech sie bluber wypowie czy warto zagrac bo namietnie cisnal tygodniami ten nasz weganski koneser

boli pupka co? gierka słaba 5/10 ale skonczylem jak co poniektórzy the ordera :teehee:

Opublikowano

Ktoś tu napisał, że nie może być symulacji z fajnymi drzewami i 60 klatkami. Otóż może taka być  :newell: :

Spintires:

lMzqw4Z.jpg

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

Jak dobrze, że Dishonored wziąłem na ONE :banderas: to jest potęga posiadania dwóch konsol, zawsze masz szansę wybrać lepszą wersję

;)

Kolejna multiplatforma lepsza na XOne  :cool:  :czesc:

W którym miejscu?

Nieco lepsza jakość obrazu i ściślejsze trzymanie się poziomu 30 FPS daje przewagę konsoli PlayStation 4, choć Xbox One przez większość czasu zapewnia niemal identyczne wrażenia. Dlatego też możemy polecić obie wersje osobom chcącym sprawdzić świetną rozgrywkę Dishonored.

WPWP12u.jpg

1nBA4Y6.jpg

#brak community #kontazfejsbukagrajo #napewnoafrykanskiedzieci

To jest zbyt głupie nawet jak na twoje standardy bartuś.

954c2e2f7e4e8a40e78be7096f827348.png

c0ee4494648ded2fa55db0da41402afd.png

c88c8e68770b77e747c92e5a15819044.png

17e68aa302912ec301f721ed393b6f7d.png

17a9b56c223cddd356e790e59e63589a.png

1173809b615fd454e34aef661a135421.png

655debe31e4a84e66bb8bd87caa6ce84.png

Edytowane przez Lem

Opublikowano

W temacie ordera nayebane 2 razy więcej stron niż w temacie TLOU. :niedobrze: 

Opublikowano

"ściślejsze trzymanie się poziomu 30 FPS daje przewagę konsoli PlayStation 4"

:frog:

ŚCISŁE TRZYMANIE SIĘ POZIOMU 30 FPS

to tak jakby obes.r.a.n.y. kloszard podnosząc się z rowu stwierdził, że denaturat to on zawsze pije z kieliszka

Opublikowano

Pomijam juz efekty, ktorych na próżno szukac w Forza, gdzie slonce potrafi razic w oczy, gdzie gęsta mgła to taka, że w nic nie widac na 2 metry przed zderzakiem itp. No ale jeszcze z 10 lat ujrzymy to wszystko w Forza! :cool::lapka:

To pierwsze było już w FM5, a to drugie jest w FM6. Jedyna rzecz która graficznie pcars ma lepszą to oświetlenie. Jest bardziej realistyczne no i dynamiczne, chociaż do tego z GT6 i tak sporo mu brakuje. Forza 6 nadal ma lepsze modele aut, odbicia (pcars ma statyczne odbicia na szybie), efekty deszczu, cienie, AF oraz stałe 60fps z v-sync.

Tak wygląda solid 60fps w pcars na konsolkach po najnowszych aktualizacjach:

No i ten okropny screen tearing :bad: Stałe 60 klatek jest na obu platformach ale kiedy nic się nie dzieje.

Opublikowano

zaraz klapy, które wcale w to nie grają napiszą Ci, że wcale nie, bo po ostatnich aktualizacjach w pCARS na konsolach jest ścisłe 60 fps...

Ja w pCARS na PC mam 60 klatek bez problemu, ale gra jest po prostu za słaba żeby w nią grać.

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

Batman po 70 % fabuły i zrobieniu sporo misji pobocznych, dla mnie nie jest szrotem. Ale co ja tam wiem, w końcu jak debil kupuję i gram w te gry.

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Marcin33 ALE YETI Z FICUSIEM PISALI ZE POPACZOWANE XD

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

ja pyerdole jak to rwie i oni tego bronią nawet mi ich nie żal zero godności gracza

stałe 60 to wy na ps4 macie ale IQ

Edytowane przez kermit

Opublikowano

-40 exów powyżej 8/10 na meta
-60 stałych fpsów w pc cars
-działajacy psn i easyemu sciągający maxem

-najmocniejsze 5/10 w historii gejmingu

-3 nowe filmy w 2015 roku na ps4 

i to wszystko na jednym ps4!

Opublikowano

Pomijam juz efekty, ktorych na próżno szukac w Forza, gdzie slonce potrafi razic w oczy, gdzie gęsta mgła to taka, że w nic nie widac na 2 metry przed zderzakiem itp. No ale jeszcze z 10 lat ujrzymy to wszystko w Forza! :cool::lapka:

To pierwsze było już w FM5, a to drugie jest w FM6. Jedyna rzecz która graficznie pcars ma lepszą to oświetlenie. Jest bardziej realistyczne no i dynamiczne, chociaż do tego z GT6 i tak sporo mu brakuje. Forza 6 nadal ma lepsze modele aut, odbicia (pcars ma statyczne odbicia na szybie), efekty deszczu, cienie, AF oraz stałe 60fps z v-sync.

No i ten okropny screen tearing :bad: Stałe 60 klatek jest na obu platformach ale kiedy nic się nie dzieje.

:xboss:

Opublikowano

Jaki sajgon. Myślałem, że po paczach jest ok (widziałem analizę z kabiny), ale jak widać nie.

Opublikowano

Pomijam juz efekty, ktorych na próżno szukac w Forza, gdzie slonce potrafi razic w oczy, gdzie gęsta mgła to taka, że w nic nie widac na 2 metry przed zderzakiem itp. No ale jeszcze z 10 lat ujrzymy to wszystko w Forza!  :cool:  :lapka:

No i ten okropny screen tearing  :bad: Stałe 60 klatek jest na obu platformach ale kiedy nic się nie dzieje.

:xboss:

uuuaaa. 60klatków BETON 1080P 

Edytowane przez REZOK

Opublikowano

W Forzy tak czesto spadaja fpsy jak na ps4 wychodza dobre gry :lapka:

Opublikowano

Izi i Ficek zaorani pięknie xD ciekawe co teraz wymyślą :yao:

Opublikowano

Jak tam MGS od tego pedzia ? niby taki mesjasz i japonia wstala z kolan a nadal siedzicie 24/7 w cw i porownujecie fpsy w samochodzikach ,beka z was chlopauki.

Nie martwcie sie prawdziwy mesjasz nadchodzi w 2o16 roku od Naugty_Dogs- Unchardead kres zlodziejaszka.

XDDDDDDDD

article-2075987-0F38FEB200000578-943_470

Opublikowano

masz całe 4% postępu i ledwo 5 lvl kierowcy, który wpada po kilku wyścigach.

pro tip - więcej czasu w menu spędziłeś a tam słońce nie świeci.

p.s. cały czas czekam na twoją recenzję dema FM6 bo widziałem że w temacie grasowałeś ale siedziałeś cicho.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.