Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

http://www.gram.pl/news/2015/09/04/polowa-gier-sprzedanych-2015-na-steamie-w-milionowym-nakladzie-to-early-access.shtml

Połowa gier sprzedanych (2015) na Steamie w milionowym nakładzie to Early Access

To pokazuje, jak dużym zainteresowaniem cieszą się nieukończone gry

Blacharnia wyhodowała już kolejnego raka branży.

Konsole wychowały takiego gościa jak ty. Wybieram PC.

Opublikowano

przybliżyć ci naszą politykę dotyczącą gołych linków, która jest zapisana w regulaminie?

Opublikowano

Ja za wrzucenie gołego linka do CW dostałem warna od Kwadrata bez gadania żadnego. :lapka: 

Opublikowano

przybliżyć ci naszą politykę dotyczącą gołych linków, która jest zapisana w regulaminie?

Lepszy goły link niż posty jak poniżej, które nie mają żadnej wartości merytorycznej:

uuuaaa. 60klatków BETON 1080P 

Driveclub pozdrawia. 

"Co było, a nie jest..." :lapka:

Nawet śmiechłem, sorry sutq :*

:frog:

Opublikowano

Wartość merytoryczna w CW?

:notsure: 

Opublikowano

Widac golym okiem kto ma spadki IQ ponizej 60.

Opublikowano

zwróciłem uwagę to nie :teehee:

merytoryczna (za)wartość w CW = moralność w burdelu

Opublikowano

Jak tam sonybociarnia grając w mesjasza w najgorszej wersji dla pograczy, podkonsoli, szrota4? Wersja padaczka edyszon z rozmazanymi twarzami :)  Miło mieć nadkonsole XO lub PC z rodziny MS i grać jak człowiek na poziomie.

Jeszcze 2tyg. i Król racerów wraca, FM6 miażdży a na ps4 co? Jakieś until dałny press X to Jason   ^_^

Opublikowano

wyrobiłem dzisiaj normę, spróbuj jutro :lapka:

Opublikowano

Colin wiesz co robić. :kaz:

Opublikowano

poczekam aż straci czujność :Coolface:

Opublikowano

A jak kogoś ciekawi jak tam "granie" na szmelcetach, to tak tylko napomknę że oni nadal nawet Batmana nie mają naprawionego, a żeby było zabawniej to:

http://gry.onet.pl/batman-arkham-knight-przejsciowy-patch-naprawde-naprawia-gre-ale-zostal-wycofany/4nbtlr

Batman: Arkham Knight w PC-towej wersji był dotychczas absolutnym szczytem bezczelności i braku profesjonalizmu. Edycja na komputery osobiste działała tak źle, że została wycofana ze sprzedaży. Wygląda jednak na to, że nowy patch ma szansę rozwiązać te problemy.

Przypomnijmy, że przejściowy patch do Batman: Arkham Knight, przeznaczony dla kilkuset tysięcy pecetowców, którzy zdążyli kupić feralnego Nietoperza, miał wyjść w sierpniu. Twórcy przesunęli go jednak na wrzesień.

Wczoraj jednak, niespodziewanie, niektórzy posiadacze Batman: Arkham Knight dostali nową aktualizację. Okazało się, że był to wypadek przy pracy, patch został wypuszczony przedwcześnie i został już usunięty, ale szczęśliwi gracze zdążyli wypróbować nową łatkę w działaniu.

Z wypowiedzi graczy wynika, że na mocnym sprzęcie (grafika GTX 970) gra wreszcie działa tak, jak powinna. Ze wszystkimi bajeranckimi efektami i maksymalnymi ustawieniami dało się w końcu grać w stabilnych 60 klatkach na sekundę.

Oczywiście przydałaby się jeszcze opinia kogoś z trochę słabszym sprzętem, ale to zawsze coś. Istnieje szansa, że droga do naprawy Batmana jest już niedaleka.

Ahaha, wypuszczenie działającego portu na PC, twórcy nazywają "wypadkiem przy pracy" XDDDD

No tak, ale jakby spojrzeć na dane Observera o tym jak pc-towi gracze lubią niedokończone gry, to w sumie nabiera to sensu...

Opublikowano

Ja za wrzucenie gołego linka do CW dostałem warna od Kwadrata bez gadania żadnego. :lapka:

Colin wiesz co robić. :kaz:

Mentalnie poziom co najwyżej gimnazjalny. Niezła elite macie na tym lajwie.

1294329426_by_Krina96_600.jpg

Edytowane przez YETI

Opublikowano

oj tam, po prostu smuteczek bo ciebie nikt nie wspiera  :empathy:

Opublikowano

Nie wiem co yeti chciał przekazać swoim postem. Obawiam się, że nawet on sam tego nie wie. :dunno:

Opublikowano

Klapy też z ucha strzelają, także tym bardziej nie wiem co ten Yeti :lapka:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

jak tak patrze na logi to najwięcej :D

Opublikowano

No więc właśnie!

Opublikowano

W gównianej jakości konsolowej można było już grać na premierę. Teraz można grać jak człowiek, a nie jak jakieś zwierze.

xD w jakości konsolowej BAK nie było dropów do 0 fps.

w zasadzie w ogóle nie było dropów. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.