Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ależ będzie grane w U4 w weekend 18-21.03.2016 i 22 konsola poleci do nowego właściciela. :banderas:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

jeśli halo, forza i tr to najlepszy lineup w historii xboxa, to w przyszłym roku w wykonaniu MS już w ogóle czeka nas najlepszy lineup w historii gameingu!   :obama:

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Tylko nie kupuj w bundlu z grą czasem, Suteq.

nobody, a niebiescy jarają się tym samym Uncharted i Ratchetem. 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Ale teraz poważnie, pytanie w stronę ludzi, którzy nie są zielonymi oszołomami, żyjącymi w jakiejś odmiennej rzeczywistości gdzie xbox faktycznie jeszcze się liczy - czy ten line up na jesień xboxa was nie nudzi?

Piąte Halo nie od twórców Halo? 

101898-baby-sloth-yawning-gif-imgur-Za1e

Tomb Raider nie od twórców Tomb Raider, które za rok wyjdzie na PS4 i w sumie nikogo ta gra nie obchodzi?

giphy.gif

... Not Turismo 6?  Tu już serio trzeba być masochistą.

2ah6qo5.jpg

A za roczek Cuphead, Crackdown 3 (które faktycznie próbuje czegoś nowego), Scalebound no i Girsy 4 (wg mnie E3 demo było bardzo fajne).

6.+Puppies+are+Running.gif

innymi słowy, kto kupuje teraz next geny bez U w nazwie, ten pałka

A na One zaraz wyjdzie Forza, potem Halo 5, Lara. Jest na co czekać. Szykuje się najmocniejszy line-up od czasu PS2

Nemesis... Lubię Cię, serio. Ale... kaman.

Opublikowano

Takiej różnorodności gatunkowej w jednym roku fiskalnym dawno nie miała żadna z konsol. Nie licząc handheldów. Liczymy ten rok oczywiście do końca marca 2016.

Opublikowano

Tylko nie kupuj w bundlu z grą czasem, Suteq.

Czemu?

Opublikowano

figaro ty nie czujesz tych xboxowych gierek bo patrzysz przez pryzmat singla a one orają w multi i coopie

Opublikowano

To jest random. Zobaczę jak mi się bardziej będzie opłacało: zestaw czy oddzielnie ps4+gra. 

Opublikowano

Ta druga opcja na pewno będzie bezpieczniejsza. Konsole z bundli mają dużą awaryjność i nie wiem czemu. 

Opublikowano

Myślę, że jesteś przewrażliwiony przez swoją sytuację. :P

Opublikowano

No na pewno. Dlatego PS5 nie kupię w żadnym bundlu tylko oddzielnie.

Opublikowano

To Nintendo wypuscilo jakiegos next-gena z U w nazwie? :Coolface:

Opublikowano

za co lemonka polecial?

nareszcie normalnosc w cw, chyba ze sie na ircu zgadaja z amsterdamem czy innym observerem i nagle ich konta beda zbiorowymi tozsamosciami irasojurasolemona

btw, lineup exow jesienno-zimowych nawet jesli sloganowo mocno bekowy to po prostu miazdzy ten od sony, tutaj bez dyskusji, mam jednak nadzieje, ze obie firmy na przyszlosc przemysla strategie by exy w skali roku wychodzily w miare rownomiernie bo te lyse okresy az nie przystoja

Opublikowano

No przecież pisane było kilka razy. Lemonka poleciał bo juras z irca wysyłał spoilery mgsa na pw. 

Lemonka poleciał za współudział. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

masakra jacy psychopaci XDDDD ciekawe co teraz wymysla jako rewanz za odszczelonego lemonke :D

Opublikowano

To Nintendo wypuscilo jakiegos next-gena z U w nazwie? :Coolface:

Dać w ryja mogę dać.

Opublikowano

No przecież pisane było kilka razy. Lemonka poleciał bo juras z irca wysyłał spoilery mgsa na pw. 

za głupi jestem na te internety. lem założył altera wera z którego juras rzucał spoilerami zza grobu, a mózgiem operacji był iras?  :obama:

Opublikowano

Coś takiego. I ten alter był z 2014 roku chyba. Już wtedy to obmyślili. :obama: 

Opublikowano

chyba ze sie na ircu zgadaja z amsterdamem czy innym observerem i nagle ich konta beda zbiorowymi tozsamosciami irasojurasolemona

to może by tak po baniku, prewencyjnie :shotgun:?

Opublikowano

za głupi jestem na te internety. lem założył altera wera z którego juras rzucał spoilerami zza grobu, a mózgiem operacji był iras?  :obama:

To wszystko jest jedna osoba. Siedzi taki gruby neckbeard w żonobijce w piwnicy, ma tam centrum dowodzenia, 4 monitory na których kontroluje sytuacje na psxextreme, ircu, nikogo i gdzieś tam jeszcze, kiedy matka nie przynosi mu pierogów czy innych frytków z makdonalda.

Opublikowano

no wiiu oprawa graficzna konkurująca z ps360, brak mulitplatform i społeczności, 3-5 exów na rok z czego 90% z marianem, co mamy w tym półroczu? star fox ładny jak na nintendo64 albo grę za 10zł na androida, xenoblade to kozak, mario maker? gra bez singla która nudzi się po 1-2 dniach, lbp zresztą wyszło kilka lat wcześniej.
Nintendo nie może się odnaleźć w dzisiejszym rynku gier, jadą na Marianach ile wlezie, na E3 zamiast o grach pierdolą o nowych figurkach dla dzieciaków, super korpo które leje na graczy od tak dawna. Kiedyś szanowałem, dziś gardzę tymi leśnymi dziadami.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.