Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Sprzedaż gier w Niemczech jeszcze raz, pierwsze 13 pozycji gry Sony, pierwsza i jedyna gra MS to Mad Max na 44 pozycji

1. Until Dawn (PS4)
  2. One Piece: Pirate Warriors 3 (PS4)
  3. Madden NFL 16 (PS4)
  4. Mad Max (PS4)
  5. Grand Theft Auto V (PS4)
  6. Wiedźmin 3: Dziki Gon (The Witcher 3: Wilde Jagd) (PS4)
  7. One Piece: Pirate Warriors 3 (PS3)
  8. Batman: Arkham Knight (PS4)
  9. F1 2015 (PS4)
  10. The Order: 1886 (PS4)

http://www.ppe.pl/news-38497-ostatni_tydzien_sierpnia_w_niemczech_nalezal_do_until_dawn.html

Dominacja jak za czasów Chicago Bulls 23

kogo obchodzi ten lewacki kraj?

podobnie jest pewnie w każdym kraju w Europie

kogo obchodzi lewacka europa?

a co zamierzasz emigrować? myśle, że twoi zieloni koledzy, którzy dalej wierzą w Xboxa w Europie mogą być innego zdania

hSCpf.gif

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

To ten słynny Giant Enemy Crab? 

Opublikowano

Tak

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Gifaro to teoretyk. Dopiero w pierwszego Bajoszoka gra. Może nie wiedzieć, co sie dzieje na rynku.

Nintendo obecnie, to popłuczyny po wielkiej firmie sprzed lat. WiiU to klęska na równi z Vitą. Gry jak i pada może i ma fajne ale reszta sprzętu to porażka. Świadomie wydali sprzę o mocy PS3/X360, w sytuacji, gdzie wiedzieli, że ogromna część gier jest teraz robiona na kilka platform i tego, że rok poźniej wyjdą nowe sprzęty od Sony i MS. Jeżeli myśleli, że sam Marian ich uratuje, to się przeliczyli.

NX to będzie ich być albo nie być. Zdominują rynek, jak za Wii lub bedzie klęska na poziomie WiiU. Innych opcji nie ma.

Nintendo skończyło się na gamecube, były multiplatformy, poziom graficzny pomiędzy ps2 a xbox'em, było sporo dużych kozackich gier AAA. Metroid Prime 1/2, ZWW/ZTP, RE0/1, Mario Sunshine, Mario Kart, Eternal Darkness i jeszcze trochę innych.

Tak tak, zaraz ktoś napisze że wiiu ale ta konsola dalej nie dostała pełnoprawnego Mario, Zeldy, Metroida. A te wszystkie platformery 2D jedne średnia inne naprawdę bardzo dobre ale prawda jest taka że równie dobrze mogłyby wyjść na 3DSa. Ja chcę dużych, pięknych gier AAA które mnie pochłoną swoim światem/historią a nie po raz 50ty skakać pedałem z wąsami i jarać się że jest rewolucyjny ficzer w postaci stroju kota, woooow! ;/  Po 3 latach na wiiu z takich gier mamy Bayo2, Xeno i MK8.

Po 3 latach na XO/PS4 mamy/zagramy:: W3, MGS5, MM, FH2, H5, FM5/6, DC, SO, DA3, BB, Alien, Evil, FC4, PC, Batman, Ori, DS3, D3, Destiny, Dooma, Fallout4, Fable, Gearsy, FF15, KH3, Unch4, SB, QB, GOW4, Tomb Raider, SW, Disho2, Deus Ex, ME:C, Horizon, Wolfen, wszystkie tasiemce w postaci CODów, BFów, Assassynów i masa masa innych gier.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Grałem w SR4, w sunseta, w infamousa.

Infamous>>Sunset>>>>>>>>>>>>>>>>PS4>>>>>SR4

:cool::lapka:

No właśnie miałem ostatnio pytać, jak Ci się Sunset podobał, ale widzę, że stawiasz niżej od Infamousa więc chyba tak średnio?

Dobra, ja powiem tak, zeby nie bylo ze to jakies prowo to zapodam dowod ze posiadam obie gry- GOTY 2014 Sunset Overdrive i ku,rwa ta bekowa gre infamous.

ve7yn9.jpg

Do rzeczy.

Powiem szczerze, ze nie gralem od dluzszego czasu w tak zje,bana gre jaki jest ten pedaul w rurkach,gra dla emo zje,bow- infejmys. Fabula z du,py,pisana na kolanach a "misje poboczne" to ciagle to samo robienie over 9000, rzygne zaraz jak sobie przypomne jeszcze o First Light, beka w chuy wnuczku.

Co do Sunseta to wiadomo gra kozak mocne 10/10. Swietna fabula,mnostwo funu,super misje poboczne,giwery,postacie, krotko mowiac nie gralem od paru lat w tak swietna produkcje z tego gatunku. GOTY,CZAICIE KLAPY ? MOZE JESZCZE RAZ NAPISAC,CO ?

G.O.T.Y

Opublikowano

A te wszystkie platformery 2D

iblYIFBqAavvVF.jpg
Opublikowano

Tyle prawdy na jednym obrazku :D

Brzmi jak typowy, polski Seba, który dalej myśli, że Mario jest to samo jak na Pegasusie. Spodziewałem się po Tobie więcej, Pali.

Opublikowano

Nintendo powinno przestać zawracać sobie głowę stacjonarkami i skupić się na wydawaniu swoich gier na konsole Sony i MS. Na rynku handheldów mogą sobie dalej spokojnie działać bo i tak nie mają tam żadnej konkurencji.

Opublikowano

Jak Figaro zaorał Ficusiem :obama:

Ja sam mam tylko dwie konsole nintendo z czego na jednej z nich nie przeszedłem ani jednej gry, ale tego, PRZYNAJMNIEJ NIE JESTEM KLAPEM. Wstydziłbym się z domu wyjść wtedy.

Opublikowano

Ot co, widać typowe gusta blachobota. Klik klik pif paf.

I to mnie śmieszy najbardziej, albowiem IMO możemy mówić jedynie o frakcji klapo-blacharskiej. Frakcji blachobockiej zwyczajnie...nie ma!

Juz tłumaczę dlaczego. Każdy szanujący się bot ma blachę w głębokim poważaniu, ponieważ profilaktyka antyrakowa jest dla niego zawsze na pierwszym miejscu :cool::lapka: Po co ogrywac te wszystkie gry na taborecie, jak mozna prawilnie na nadkonsoli rozwalony na kanapie z padem w dłoni? :)

Czy to nie dopiero co zbananowany arcyklap Lemur chwalił się stosunkowo niedawno,że ogrywał Ori na swoim laptopie z Biedy? :yao:

Klapy zachowują się jak wyglodzone zapchlone kundle, ktore wyszarpuja resztki spadające z  pokrytego zielonym suknem pańskiego stołu ogrywajac je na swoich rzęchach z pierwszej komunii :daddy: 

Opublikowano

ty chyba nie ogarnałeś jeszcze, że mamy 2015 rok co? w coda się nie gra, konsole są do ch.uja nie podobne do starych konsol a pc można podpiąć do tv w salonie albo i streamować rozgrywkę grając na padzie o xboxa one 

Opublikowano

ty chyba nie ogarnałeś jeszcze, że mamy 2015 rok co? w coda się nie gra, konsole są do ch.uja nie podobne do starych konsol a pc można podpiąć do tv w salonie albo i streamować rozgrywkę grając na padzie o xboxa one 

Po cholerę mam to robić, kiedy posiadam Łoniaka, wytłumaczysz mi?

Opublikowano

lel mówie o streamowaniu gier ze steama a nie bieda gierki w 900p 

Opublikowano

Nie zazna XXI wieku ten, kto nie grał na 42 calowym telewizorze w arcade'owe Sunset Riders emulowanym przez MAME w coopie na trzech na padach od playstation, o których pc myśli że są padami od xboxa.

Opublikowano

lel mówie o streamowaniu gier ze steama a nie bieda gierki w 900p 

Ponawiam pytanie: po kiego mam streamowac gry ze steama? :dunno:

Opublikowano

a po kiego grasz w gry na xbonie?

Opublikowano

Nie zazna XXI wieku ten, kto nie grał na 42 calowym telewizorze w arcade'owe Sunset Riders emulowanym przez MAME w coopie na trzech na padach od playstation, o których pc myśli że są padami od xboxa.

Czyli co? Jesteś klapem? To chcesz nam powiedzieć? 

Opublikowano

Obelga ciężkiego kalibru, prawie jak ty (pipi)o zmarnowałas mi 20 lat życia

Opublikowano

a po kiego grasz w gry na xbonie?

Gram, zeby grac. Nie wytłumaczyles mi po co mam sie babrac w sztimie :dunno:  Jest tam cos czego nie mam na xboxie?

Opublikowano

xd

Opublikowano

Najbardziej nie rozwala mnie Daddy, kubson czy Wezyr. Bo oni chociaż mieli styczność z tym Nintendo.

Najbardziej mnie rozwala Ficuś. Człowiek, który przez ostatnie 20 lat siedział niczym najtwardszy beton na niebieskiej łodzi i grzecznie ssał z cyca japońskiej korporacji. A jednak ma czelność przy każdej okazji jechać Mazzeo, że 1999 rok, że tylko PC i Xbox, że nigdy nie grał w Final Fantasy. 

Różnica jest w tym, że Mazzeo chociaż nie odzywa się o tych Fajnalach czy Nintendach, bo faktycznie nie miał nic z nimi wspólnego. Czego nie można powiedzieć o Tobie. Ty jesteś w tym samym rzędzie co Mendrek, siedzący w tych niebieskich czterech ścianach bez klamek, przestraszony wyjścia, bez jakiejkolwiek refleksji, potrzeby doświadczenia czegoś innego.

ale ja mam takie same zdanie o nintendo jak Ficuś :dynia:

#teamficek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.