Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Mendrek jakie sa te problemy?

Bo mam 100 gier na steam i kazda smiga normalnie.

Moze mialem farta?

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

DisgustingSinfulBernesemountaindog.gif

te odbicia w lakierze :obama:

zostawie to tu żeby klapy patrząc na gifa też mogły pojeździć

DangerousAbleEasteuropeanshepherd.gif

tak, to jest z gry

Opublikowano

Największym problemem PC jest zbyt duża biblioteka najtańszych i najlepiej działających gier. Skąd brać czas na ogrywanie tego wszystkiego?

Opublikowano

te odbicia w lakierze :obama:

zostawie to tu żeby klapy patrząc na gifa też mogły pojeździć

DangerousAbleEasteuropeanshepherd.gif

tak, to jest z gry

A to już jawnie podpada IMO pod paragraf: fizyczne i psychiczne znęcanie się nad klapoblachami :dynia:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

te odbicia w lakierze

Dokładnie, "te odbicia". Czyli odbija się to co nie powinno: strzałka pokazująca drogę a w innych przypadkach numer przeciwnika nad samochodem.

Wciąż tego nie poprawili. Nie mówiąc już o tym, że dalej części auta (lusterka, światła) nie odbijają się na karoserii.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

bawie sie ostatnio nowym ps4.

Pozytywy: dash i store chodza szybciej. Pad na razie nie skrzypi. Until Dawn :obama:

negatywy: wykonanie modelu 1216 to jakis koszmar, jesli mysleliscie ze 1116 ma slaby plastik to pomyslcie jeszcze raz. Grzeje sie na idlu, wyje jak s(pipi)ysyn :pawel: Mojego PC z NASA z 6 (pipi)a wyyebanymi w kosmos wiatrakami nie slychac z odleglosci metra.

Store dalej ubogi w chuy, po steamie naprawde jest ciezko wrocic do takiej biedy. Tutaj nawet filmikow czy screenow z najnowszych gier nie mozna obejrzec :pawel:, nie mozna obejrzec zawartosci kolegow zwiazanych z gra (nie ma jednego wspolnego huba), poczytac komentarzy, recenzji, poradnikow, blogow tworcow danego tytulu, nie mowiac juz o zadaniu im pytania - wszystko to co w steamie jest oczywistoscia.

Integracja z fejsikiem osiagnela apogeum - zdjecia sebixow znad baltyku ze swoimi lochami, sugerowane znajomosci z ludzmi, ktorych normalnie zabilbym smiechem, itp. Na liscie 30 januszy online, wszyscy graja w gorsze multiplatformy :pawel:

Until Dawn sciagalem 12h na 120mbit laczu. 12h (pipi)a. W miedzyczasie gierke o podobnej wadze ze steam sciagnalem w kwadrans.

Ja pyerdole, co to sony to ja nawet nie. Nawet yebany motyw do dasha o wadze 7mb sciagal sie chyba z poltorej minuty. U sony stoja dalej serwery z czasow psxa. Zal. 

Dobra, w nocy sciagnal sie tez drajwsrak - pierwsze co rzuca sie w oczy to napyerdalajacy w oczy aliasing, na piecu wszystko jest ostre jak zyleta.

Potem uderza czlowieka plaskacz pod tytulem "30fps". No ciezko jest, ciezko. Potem pobocze z PSXa. O ja yebie. 

Tym grzeje sie moja (pipi) yeti? No suabe w chui. Zobaczymy orderka.

Ale najgorszy ze wszystkiego jest frame pacing w until dawn :( Boze jak to tnie :(

Poza tym wisienka na torcie, 79 pln za 3 miechy plusa. Za co pytam? ZA CO? Wiecie ile to jest gier na PC w skali roku? FCHUI. Nie mowiac o tym, ze na PC gracie bez lagow i nie ma problemow z tym ze spolecznosc gry jest mala. Jesli gra jest dobra to zyje przez dekady.

To tak na goraco.

Jak was nie stac na kompa to sprzedajcie ps4, serio, to jest DRAMAT pod kazdym wzgledem.

Ja trzymam tylko dla guitar hero i rockband.

Opublikowano

Po tym jak w demie Forza 6 odblokowali od razu tryb Rivals i można się pobawić bardziej na własnych warunkach, to jestem skłonny stwierdzić, że gra zmiecie. Boję się tylko o ryzyko wystąpienia zespołu cieśni nadgarstka bo jadąc bez żadnych asyst chwilami boję się, że zmiażdżę pada  :reggie:

Ciekaw jestem co teraz mają do powiedzenia w tej kwestii izi i ficklap, no bo miała być beka z Fołcy, a jak zwykle jest beka z klapków  :yao:

Opublikowano

Szczurek, ale co z tego jak gra jest topem w swojej kategorii?

Bot: te odbicia :obama:

Klap: są nieprawidłowe

Bot 2: no i co z tego, gra jest super!

Opublikowano

Jak wyścigi to tylko crash team racing i burnout.

Opublikowano

Xbox nie ma mocy a yebancy z Turn10 zrobili tak ze odbija sie nawet to co nie powinno i to bez dx12 :obama:

Opublikowano

Jak wyścigi to tylko Riiiiidge Raaaaaaacer!

Opublikowano

Xbox nie ma mocy a yebancy z Turn10 zrobili tak ze odbija sie nawet to co nie powinno i to bez dx12 :obama:

Rocket science level stuff my friend  :sir:

Opublikowano

heh post dejwa jak przeszedł bez echa 

Opublikowano

No bo co maja napisac? Same fakty :)

PS4 jest opcja tylko i wylacznie jesli ktos ma kaprys na ogranie KILKU gier, ktorych nigdzie indziej nie ogra.

Tylko te ceny i abonamenty, matko bosko jak oni was RUCHAJA :frog:

Opublikowano

Szkoda ze twoje nie przechodza :/

tee-700x388.jpg

:teehee:

Opublikowano

Ta druga okej.

Opublikowano

Ta druga okej.

Willy kupił białą :yao:

Opublikowano

Dresiarze.

Opublikowano

Zdecydowanie. Do tego białe ermaksy, snapbak i całe gimnazjum zazdrości.

Jak zwykle kąśliwe uwagi konsolomaniaków :/

Opublikowano

Klapy z kolanami w ustach, nawet nie próbują po poście Czezkiego  :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.