Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

ja juz na te kilka h w unczarted mam zaklepanego trojnoga od kumpla, bo przeciez nie bede dla jednej gierki tego brac xddd

To weź pożycz potem mi. :kaz:

Sorry bylem pierwszy.

do uk nie wysyłam bo tam muslimy

Ha haven!

4JsH39a.gif

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

To akurat racja ale o ile na Xone rośnie pomału lista dobrych/bdb ex'ów tak PS4 to nie ma zbytnio wiele do zaoferowania pod tym względem. Nie liczę gierek,których premiery będą za X lat.

Opublikowano

W przyszlym roku za to jest zalew gier niczym uchodzcow z Syrii :obama: Deus, QB, Recore, Scalebound, Crackdown, Piraci od Rare, Mass Effect, Doom, Halo Wars 2, Forza Horizon 3, Gears 4, wszystko do ogrania na konsoli z najlepszym padem i usluga sieciowa w historii gamingu :fsg:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

2016rok to dla mnie Mirror's Ege,Deus Ex,Scalebond(Xone nie mam ale mnie ciekawi co PG zmajstruje) i zobaczy się co jeszcze.

Opublikowano

Zapomniales o mafii, gearsach 4, south parku, unravel i cuphead. :fsg:

Opublikowano

Podejrzewam że jak wyjdzie Uncharted 4 i Horizon, role się odwrócą

U4 czyli czwarty raz to samo tyle tylko,że w super grafice. I tytuł rpg od GG,studia co nawet nie umie wykorzystać potencjału tkwiącego w uniwersum KZ i robiącego średnie strzelanki.No na pewno się role odwrócą.

No, ale trzymam kciuki za Horizon mimo wszystko, wydaje się chociaż trochę oryginalym pomysłem a nie odcinaniem kuponów, ciekawe czy razem z Horizonem i Scaleboundem czeka nas "moda" gry z wielkimi dinozaurami/smokami w rolach glównych bo widzę lekki trend. 

Opublikowano

Mafia 3 nie szanuje bo gra sie mudzynem.

Opublikowano

Nowy SP się robi? A mafia III jakoś mnie nie jara. Choć może się to z czasem zmieni. Jedynki już nic chyba nie przebije.

Opublikowano

możliwe, że Max ma zapełnianie pamięci z czasem jak Bloodborne kiedyś, pisze gdyby ktoś też miał taki problem

jezu jak gardzie robactwem xD

Opublikowano

W przyszlym roku za to jest zalew gier niczym uchodzcow z Syrii :obama: Deus, QB, Recore, Scalebound, Crackdown, Piraci od Rare, Mass Effect, Doom, Halo Wars 2, Forza Horizon 3, Gears 4, wszystko do ogrania na konsoli z najlepszym padem i usluga sieciowa w historii gamingu :fsg:

a klapy będą czekać na remake siódmego finala, ósmy rok czekania na the last guardiana i shenmue z kickstartera

Opublikowano

To akurat racja ale o ile na Xone rośnie pomału lista dobrych/bdb ex'ów tak PS4 to nie ma zbytnio wiele do zaoferowania pod tym względem. Nie liczę gierek,których premiery będą za X lat.

Ja to wiem i Ty to wiesz ;)

PS. Czy mi się wydaje, czy Ficek i Izi z dniem pojawienia się recek Forza 6 zapadli się pod ziemię (CW)? Dziwna sprawa  :reggie:

Opublikowano

tumblr_myacti9uAA1ru5h8co1_500.gif

Opublikowano

W 2016 wyjdzie trochę dobrych gier na Xone, ale z pewnością nie wszystkie zapowiedziane. 

Opublikowano

Ty to kur.wa sobie grabisz ostatnio. Chyba bede cie musiał dojechać z piły w gearsach.

Nowy SP się robi? 

Oczywiście. South Park: A fracture but whole. :D

Opublikowano

możliwe, że Max ma zapełnianie pamięci z czasem jak Bloodborne kiedyś, pisze gdyby ktoś też miał taki problem

jezu jak gardzie robactwem xD

ale może cytuj całość posta tak nie co

dziś gdzieś po 5h odpalonej gry

zamknąłem gre, uruchomiłem jeszcze raz i normalnie stałe 30fps

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

a klapy będą czekać na remake siódmego finala, ósmy rok czekania na the last guardiana i shenmue z kickstartera

tumblr_myacti9uAA1ru5h8co1_500.gif

Fixd

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

A ruszy coś w kwestii tej kompatybilności wstecznej z X360? Czy raczej ta lista co jest obecnie potwierdzona niezbyt szybko się powiększy o nowe pozycje?

Opublikowano

W listopadzie(na start) będzie 100 gier w kompatybilności wstecznej. Potem będą dochodzić kolejne.

Teraz doszły np. Borderlandsy, wiadomo, że cała kolekcja Gearsów będzie. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

A ruszy coś w kwestii tej kompatybilności wstecznej z X360? Czy raczej ta lista co jest obecnie potwierdzona niezbyt szybko się powiększy o nowe pozycje?

Powiększy się jak już będzie udostępiona dla każdego pewnie, zresztą każda gra dodawana do games with gold na 360 ma mieć backward comp a i pewnie do sequeli nowych tytułów bedą dodawali poprzedne części jak w przypadku Fallouta 4 dają F3 na 360 - żaden to gamechanger, ale miło. 

Opublikowano

Ty to kur.wa sobie grabisz ostatnio. Chyba bede cie musiał dojechać z piły w gearsach.

Gearsach Ultiumate Edition czy Czworce? Moze kilka rundek w nowym Doomie albo Halo 5 na dniach? A moze na zgode coop w Scalebound, roz(pipi)anie miasta na drzazgi dzieki power of the cloud w Crackdownie, wspolne pirackie grabierze w Sea of Thieves? Wszystko to na Xbox Elite ''czysty sex'' controller.

Mam metlik w glowie, za duzo tego, problemy pierwszego gmaingowego swiata :banderas:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Z xboxowymi markami problem jest taki, że potrafią być solidne, grywalne, dopracowane, ale nigdy wybitne i przełomowe. Na xboxa nigdy nie będzie takich hitów jak u Nintendo i Sony. Swoją drogą zabawne są gadki w stylu - chcesz się w obecnej generacji najlepiej bawić, to kup xboxa. - Otóż nie bardzo. Bo obecnie najlepsze doznania oferuje Nintendo. Ja osobiście mam w planach zakupić one. Tylko tyle dobrych gier mam do ogrania na ps4 i wii u, że nie spieszy mi się, choć na gwiazdkę chce kupić. Bo posiada ta konsola dużo dobrych gier, takich na mocne 8, ale nigdy nie doczeka się prawdziwych killerów jak u konkurencji.

Opublikowano

"Nigdy wybitne" xd

Za to u sony może takie są? xD

Halo - najlepsze multi na konsolach

FM - najlepsze wyścigi na konsolach

Sony za to ma najlepsze filmy na konsolach. :niedobrze: 

Opublikowano

Bardzo mi przykro ze MS ma 10 solidnych marek zamiast jednej wybitnej ale nie dla kazdego :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.