Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Na lekcjach jest, nie przeszkadzaj mu.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Metoda ujął to 10na10. HL3 nigdy nie powstanie, gdyż jest ofiarą własnego hype'u. Nie sprosta oczekiwaniom tak jak nie zrobiło tego Diablo III. Niektóre gry powinne mieć jeden sequel, gdzie zadziała syndrom drugiej części (Diablo2, Silent Hill 2, Uncharted 2, Assassins Creed 2, Chrono Cross, Half Life 2, Resident Evil 2, GTA Vice City jako 3d etc. etc.)

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Vice City to druga czesc jakiej gry?

Opublikowano

Napisał przecież o co mu chodziło.

Jak już chcesz się przyczepić, to można by do Chrono - zapewne chodziło mu o Cross, a napisał Trigger? No ale co możesz o tym widzieć, skoro Twoją pierwszą konsolą była 360tka?

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Twoją pierwszą konsolą była 360tka?

nie byla

Opublikowano

Metoda ujął to 10na10. HL3 nigdy nie powstanie, gdyż jest ofiarą własnego hype'u. Nie sprosta oczekiwaniom/

Skoro Valve ma tyle forsy to mogliby po prostu, zamiast sie silowac nad hl3, dokonczyc Ep 3 i wydac go w takiej samej technologii jak pierwsze dwa epy. Po pierwsze bylby to precedens w branzy - "no jak to, robic gre ze stara grafika?" wiec znow valve byloby jeszcze wspanialsze. Po drugie - fani by jeszcze bardziej ich kochali za taki ruch, czyli wiekszy ruch na steam. Po trzecie - gimbaza i dzieci lola i tak nie kupilyby ani ep3 ani hl3 wiec robiac te pozycje dla fanow i w starej technologii unika sie kosztow marketingu, ktore dzis zzeraja wiekszosc budzetu. Po czwarte - hl3 nie musilaby nigdy wyjsc bo by bylo wiadomo, ze nie sprosta oczekiwaniom wzgledem hl2, a ze fani dostali ep3 to by sie przymkneli na kolejne 20 lat. Same profity. Ja to mam leb.

Opublikowano

Mogą też nic nie robić i zarabiać miliardy na steamie, docie i counter strike

Opublikowano

Gdyby tak gadać, że gry z 3 nie powinny wyjść to blizzard nie zrobiłby W3, nie powstałby wow, custom mapy vel Dota.

Można sobie gdybać, ale prawda jest taka, że nie o numerek przy tytule chodzi, ale samo podejście twórców.

Opublikowano

Póki Valve trzepie kasę na Docie i reszcie tych pierdoł to nie ma pewnie szans na HL3.Ale mogliby chociaż ten EP3 wydać by zamknąć tamtą część opowieści, a nie że urwali ją w takim momencie i olali sprawę.

Opublikowano

Valve wyda HL3, jak juz na rynku(z odpowiednią liczbą na sprzedanych sztuk) bedzie ich pad i google. Na wcześniejsze wydanie gry nie ma co liczyć.

Opublikowano

Jakoś wątpię by ten ich pad zrobił furorę tak samo ten ich Steam Machine.

Opublikowano

Zeratul dobrze mowi i oczywiscie subskrybuje na YT, a z was beka klapy i nintendofagi. Rzadko sie udzielam w CW bo nie zamierzam sie klocic o kawalek plastiku 24/7 z nerdami.

Opublikowano

Need for Speed na PC wiosną 2016. xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Opublikowano

Need for Speed na PC wiosną 2016. xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

może electronici chcą by CD Red im dokończyl grę na pc xddddddddddddddd

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

A co dopiero zrobia z 50% wieszka moca cpu i 20% gpu :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.