Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 985,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

PES 2016 na PC to port z X360/Ps3

Z Reddit:

only 3 graphics options in the settings. Low, medium and high. No 4K support. Online crashes. Currently 138 negative reviews on steam. Always online required. Direct-x 9 (Yes, in 2015)

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

INTERESUJE SIE TRANSHUMANIZMEM DLATEGO LAKUJE SZTUCZNE (nene)KI

XDDDD

Tam były sztuczne cycki. Nie dorabiam żadnych ideologii, spodobało mi się wykonanie więc zalajkowałem. Zresztą nawet jeśli byłbym stulejmanem to miałbym się od ciebie czuć gorszy z tego powodu? Nadal stulejarz > gunwo > lewak :reggie:

Wielka szkoda, teraz ps4 jest naprawdę w D-U-P-I-E z grami na wyłączność.

Gier multiplatformowych do końca roku pod dostatkiem.

Amsterdramat niniejszym potwierdził to co już 124500789 razy tutaj pisałem: Klapom do końca 2015 roku pozostały FIFA i CoD.

PS: Naprawdę zaczynam się obawiać o Nielubialskiego. Milczy, a to może oznaczać tylko jedno: Poszedł on ci ja palnąć se w łeb po info odnośnie obsuwy P5 :-/

Opublikowano

PES 2016 na PC to port z X360/Ps3

Z Reddit:

only 3 graphics options in the settings. Low, medium and high. No 4K support. Online crashes. Currently 138 negative reviews on steam. Always online required. Direct-x 9 (Yes, in 2015)

To wiadomo od momentu zapowiedzi. Akurat to jest jeden z naprawdę niewielu powodów dla których warto zastanowić się nad zakupem konsoli.

Opublikowano

pajgi bierzesz pesa? ja już mam troche pozmieniali w myclubie gra sie wybornie póki co

Opublikowano

Ten PSN to jest karwa kpina, człowiek na steamie pobiera doto 2 w 20-30min, a tu 17gb ściąga się już prawie 9 godzinę i końca nie widać...

Soony bierze taki hajs za to (pipi), (pipi)a bycie konsolowcem w tych czasach to serio wstyd.

Opublikowano

Raczej byc plejstejszynowcem :reggie:

Opublikowano

xbox lepsza konsola, ale co z tego jak prawie zerowe community w każdej grze opartej na multi. 

Opublikowano

xbox lepsza konsola, ale co z tego jak prawie zerowe community w każdej grze opartej na multi. 

xDD

Proszę cię. Nigdy nie miałem problemów z multi, już nie wspomnę, że w takie Gearsy ciągle ktoś gra w multi. W GTA na liście znajomych grają, w Forze ciągle. 

Opublikowano

Od dwóch generacji siedzieć w tak zyebanej usłudze sieciowej, co się dziwisz, że inaczej świat postrzegają.

Opublikowano

Od dwóch generacji siedzieć w tak zyebanej usłudze sieciowej, co się dziwisz, że inaczej świat postrzegają.

Miałem x360, mam ONE'a - problem jest taki, że znajomi grają tylko na plejsiewie ;x

Opublikowano

XD

Opublikowano

Miałem x360, mam ONE'a - problem jest taki, że znajomi grają tylko na plejsiewie ;x

Zmień znajomych? 

Gram generalnie tylko z ludźmi z forumka i czasem zdarzy się coś z ludkami z OC. Polecam ten styl życia. :lapka: 

Opublikowano

Ten PSN to jest karwa kpina, człowiek na steamie pobiera doto 2 w 20-30min, a tu 17gb ściąga się już prawie 9 godzinę i końca nie widać...

Soony bierze taki hajs za to (pipi), (pipi) bycie konsolowcem w tych czasach to serio wstyd.

ustawiamy DNS googlowskie, podłączenie kabel i max łacza gogo, 10mb/s confirmed ;)

8.8.8.8

8.8.4.4

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Ależ trailer tego konsolowego exa na PS4:

I to w 2015 roku! Tzn prawie, bo styczeń 2016, czyli bez różnicy.

Będzie grane.

Opublikowano

No jak Ty chcesz grac na Xone zludzmi ktorzy nie maja konsoli to tu bym upatrywal problemu :Coolface:

Opublikowano

Będzie grane.

NO ALE PEWNIAK NA 2015 BYŁ. 

XDDD

Opublikowano

ciekaw jestem co by klapy mówiły, jakby w listopadzie 2013 roku by się im powiedziało że przez 2 lata dostaną jedną gierkę i samochodówkę z rocznym opóźnieniem. Pewnie by się pukali w głowę.

niestety sonowskie lewaki robaki dalej będą wmawiać sobie że jest dobrze bo parę pikseli więcej mają w multiplatformach i że ps4 schodzi dobrze finansowane z pożyczek z wongi.

jeszcze tak gdzieś rok temu myślałem sobie że pewno to ps4 kupię sobie jako dodatkową konsolę, a teraz? z chujem na rozum bym się musiał zamienić by kupić to (pipi)e ścierwo i imitację konsoli.

Opublikowano

Na liscie jetiego to ona sie od2014 pewijala, heh.

Opublikowano

Wszystko rozumiem, tylko wytłumacz mi jak można grać na konsoli bez gier? :yao:
Opublikowano

Starh nawet nie masz podanego GamerTagu i marudzisz o community xD.

Opublikowano

Będzie grane.

o, nowa wersja:

nokia-3310-2.jpg

smutne te gry na tym szrocie4  :)

Opublikowano

Soony bierze taki hajs za to (pipi), (pipi) bycie konsolowcem w tych czasach to serio wstyd.

ustawiamy DNS googlowskie, podłączenie kabel i max łacza gogo, 10mb/s confirmed ;)

8.8.8.8

8.8.4.4

Dzięki Faniu.

Starh nawet nie masz podanego GamerTagu i marudzisz o community xD.

Na XO gram głównie offline, ale parę osób tutaj ma mój GT.

Prawda jest taka, że nie mam aż tyle czasu aby grać na obydwu konsolach równocześnie (ale jak wyjdzie Halo+Lara, to pewnie przerzuce się w pełni na klocka).

Edytowane przez Starh

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.