Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No Moldar ladna fange zasadzil.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Konsolki. :yao:

Ale będę napierdałal w tego Unreala :) Kupię specjalnie "biurko" i odpowiednią myszkę i klawierkę pod tą grę :)

Trójca święta FPS'ów dla mnie:

1. Quake 3 Arena

2. Halo 1/2

3. Unreal Tournament

Opublikowano
Sony’s PlayStation VR headset will be priced similarly to a new gaming consoles, according to CEO Andrew House.

Speaking with Bloomberg at TGS 2015 (thanks, MCV), House didn’t reveal a specific price, but if his comment is anything to go by, the headset cost around $399.99. That’s the price of a standard 500GB PS4 in the US. In the UK, the standard console’s suggested retail price is around the £350 mark.

The SRP is listed above because depending on the retailer, the console can run quite a bit less.

The firm expects ten titles to launch alongside the headset when it hits the market next year.

Czyli Sony chce sprzedawać sprzęt za grube dolary, na które wyjdzie w ciągu paru lat gdzieś ze 3 gry warte ogrania?

w sumie może się udać, bo już to zrobili dwa razy

sonyps3consolealone580.jpg

ps4-hrdware-large18.jpg

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

400 dolcow zeby poogladac virtualne cycki virtualnych dziewczynek? Lepsze to nic lajkowanie gumowych lal na yt, amster juz szykuje pieniadze.

Opublikowano

Nie no je.błem na garba jak przeczytałem, że ten ch.ujowy cod na vite z MC 33 poszedł w 1mln kopii. JEDEN MILION TEGO GUWNA.

:rotfl:

Co te klapersy to ja nawet nie. 

No, ale niby xboty to bezguścia. xDDD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

xboty największe bezguścia branży. 

PS. to prawda.

Opublikowano

FPS na padzie to tylko przeciwko innym konsolowym biedakom. Kazdy chociaz troche kompetetny ziomek z myszka i lawa zrobi cie jak bedzie chciał. 

Unreal zacnie wyglada, fajnie że wyjdzie tylko na PC to nie beda musieli tego downgreadować żeby pociągnely to te przeplacone tostery Xbonem i Ps4 zwane. 

Opublikowano

A co sie bedzie dzialo jak powstaną gry na nowe dx? O kurfa, bedzie grafa jak na playstation 6 :obama:

Opublikowano

O kurfa, bedzie grafa jak na playstation 6 :obama:

Mam nadzieje ze Sony zgnije i nigdy nie powstanie ten gniot. Marzenia.. Pewnie jeszcze TLG zalapie sie na PS5 w wersji remastera no i oczywiscie remastery remasterow z poprzedniej gen.

:rofl2:

Opublikowano

Wszystko fajnie, ale wypjerdalaj z tą sygnaturą ...

Dave, PS6 ? Błagam. Przecie ledwo co PS7 pociągnie to w takiej jakości jaka teraz jest na PC.

Opublikowano

Szkoda, że YETI nie może tego zobaczyć. Może skończyłby te swoje majaki o PS4 wyznaczającym nowe standardy graficzne. Jak napisałem, że grafikę KZ4 miały PC już z BioShock:Infinite i Metro to mu z żalu dupa pękła i posypał się deszcz minusów.

Opublikowano

To Xbox ile 9 ?  :shieeet:

Opublikowano

Spoko poczekajcie az ogarna dx12, moc chmury, druga strone gpu, dual pipe, move engines, esram :obama::fsg: 

Opublikowano

Tak samo ogarną jak Sony swoje exy  :yao:

Opublikowano

A blacharze juz sobie ogarneli mapy do tego Unreala. by chyba sami musicie sobie robic?  :Coolface:

Opublikowano

Pecetowcy wszystko muszą sami robić, nawet składać sobie sprzęt do grania xD

Opublikowano

chce zobaczyc jak szybko bedziecie uciekac od UT bo za trudny, dave czekam z niecierpliwoscia na stream a w miedzy czasie moze pograsz QL

Opublikowano

Pawcio skladka na Szemnu 3 i nowy Projekt CARS juz wplacona?  :Coolface:

Opublikowano

Blacharze ogarną, mapka konsolorzy pewnie by wyglądała tak:

pb_sq_40690_sm.gif

albo tak:

HMIXx92.png

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ktoś tu chyba nie grał na konsolach  :reggie:  :reggie:

Opublikowano

Wiadomo ze walka o Xboxa jest celem najwazniejszym ale pisac ze Ins nie gral w Halo to xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.