Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Się nagle kuhwa świadomi gracze znaleźli. Szkoda, że nie chcieliście najpierw sprawdzić dema Orderka czy innego Until Dałna zanim polecieliście do sklepu po te filmiki za 250 pln.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

A Ty akurat wiesz, kto za te filmy zaplacil i kto je kupil, pomijajac juz fakt, ze najwyzsze noty Order zbieral od czolowego Bota - najmocniejsze 7/10 w historii CW ! xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Się nagle kuhwa świadomi gracze znaleźli. Szkoda, że nie chcieliście najpierw sprawdzić dema Orderka czy innego Until Dałna zanim polecieliście do sklepu po te filmiki za 250 pln.

obwtroT.png

Opublikowano

Zawsze pisałem, że jak ktoś się świadomie przerzuca wyłącznie na konsole Sony, to jakimś dziwnym zrządzeniem losu mu IQ spada. Izi jest przykładem potwierdzającym moją teorię :P

Opublikowano

Izi penetrator jaskiń XD

Opublikowano

A ja zawsze pisalem ze posiadacze szrota i gargamele na pc to podludzie ktorzy napie,rdalaja w te samograje,kapiszony i symulatory otwierania skrzynek w tej bekowej gierce

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

a znalazles juz jakichkolwiek kumpli do Raidu ? xD

Opublikowano

Grać w destiny to już trzeba mieć naprawdę nayebane we łbie. 

Nie rozumiem jak zeratul przegral w to prawie 30h a to wszystko żeby sobie znaleźć buty +3 a nie +2. xD

Tak samo mam znajomego co w diablo ma nayebane ponad 2k h. Jak można robić ciągle kur.wa to samo w celu znalezienia jednego ciut lepszego itema? Przecież to nuda w CH.UJ. 

A najlepsze jest to, że po każdym dodatku do tego ścierwa wszystko co zrobiłeś możesz wsadzić psu w dupe, bo bungie zachciało się zmienić balans. :rotfl:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

30h? Przecież człowieku on łącznie na obie konsole to chyba ma z 1000h xD

Opublikowano

jak ja grałem na konsolach to dema były za darmo

Na PSX i PS2 demka byly platne. Dopiero od Xboxa wszystko sie zmienilo

ja to inaczej pamiętam

Opublikowano

a znalazles juz jakichkolwiek kumpli do Raidu ? xD

Jak gralem to niejednokrotnie znalazlem ludzi do gry w raidy, nie gram bo strata czasu. Jak zasiade do Destiny to pol weekendu zleci, wiec wole pograc w CoDa. Ciach mach, pare meczykow rozegram i wylaczam konsole.

Opublikowano

30h? Przecież człowieku on łącznie na obie konsole to chyba ma z 1000h xD

Kur.wa miało być 30 dni. Co ja dzisiaj odpier.dalam. :rotfl: 

Opublikowano

Ja tam bym nie wytrzymał nawet 30h  :rotfl:

Opublikowano

Jak gralem to jedna postacia rozegralem z ok 120h(Titan) nie mowiac o dwoch pozostalych

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Ja tam bym nie wytrzymał nawet 30h  :rotfl:

no ja po demie mialem dość :rotfl:

Opublikowano

Cześć, jestem XboX fanem, oto moje ulubione gry:

GEARSY HALO FORZA HALO GEARSY HALO FORZA HALO GEARSY GEARSY HALO FORZA HALO HALO GEARSY FORZA HALO GEARSY FORZA GEARSY HALO HALO HALO FORZA GEARSY..........

Jeszcze Sunset podobno dobry, ale nie grałem. 

Cześć, jestem fanem Playstation 4, oto moje ulubione gry:

Jeszcze BB ale nie kupiłem bo za trudny, no ale ta średnia!

:xboss:  :problem:  :kaz:  :daddy:  :obama:  :banderas:

Opublikowano

medal of honor frontline > codziki, battlefildy i inne gówna

Opublikowano

Dokładnie.

Opublikowano

medal of honor frontline > codziki, battlefildy i inne gówna

Moze i tak bylo kiedys. Ciesze sie ze teraz wychodza futurystyczne gierki jak CoD lub Battlefield w czasach wspolczesnych, kiedys sie nagralem tyle w te gierki ww2 ze teraz jakbym mial zagrac to rzygnalbym.

Opublikowano

Ale przecież w ps+ można teraz samemu wybrać!

(Czy dostać kopa w jajka czy w ryło)

Opublikowano

Recki SOMA :banderas: Kolejny zayebisty, nietuzinkowy eks na PS4, który nie polega na pif pafie.

Opublikowano

Q4toknS.jpg

:banderas: :banderas: :banderas:

Opublikowano

Q4toknS.jpg

:banderas: :banderas: :banderas:

No i gdzie ta moc ? Co znowu na tym plejaku ? Spadki, chojowa grafika, okrojone cos ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.