Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

ale moja suko zrozum, ze ty posuwasz trupy, zwyklym nekrofilem jestes, to ze nie ogralem jakiegos pedalska z nintendo znaczy, ze mnie ono nie interesowalo

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

w dobrobyt na vicie wierzylem w okolicach premier tearaway i killzone mercenary, jednak sprzedaz tych gier i pozniejsze e3 pozbawilo mnie zludzen, z figaro w ostatnim czasie jest tak samo - nie mam sily juz do tego chlopaka

Dla mnie niczym się nie różnisz od Mazzeo. Jeden kundelek od xboxa, drugi piesek od playstation, oba przestraszone wyjścia ze swej budy. A tyle fajnych nòg do przelecenia i drzew do obsikania. Ale nie, wy wolicie obwąchiwać własne kupy bo mają znajomy zapach.

Figaro wrzucajacy innym ze czegos nie kupuja, bezcenne :dafuq:

Opublikowano

o nekrofilach pisze posiadacz vity

wut?

Opublikowano

Fickowi znowu dupal zaczyna pękać. Za dużo playstation.

Opublikowano

sepleniacy atencjusz broniacy golda gierkami, z ktorej jedna ukazala sie kilka miesiecy wczesniej w plusie, a druga w wersji podstawowej wyladowala sto lat temu w ofercie plusa na ps3, bezcenne XDDD

Opublikowano

cw dzisiaj takie dobre :banderas:

Opublikowano

Co to za hałas? Coś pęka chyba.

Opublikowano

Figaro jestes suka Ficusia?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

a moze ficus jest rudy i kupil figaro wiiu?

Opublikowano

Dzisiejsze CW w pigulce:

Opublikowano

a moze ficus jest rudy i kupil figaro wiiu?

To by wyszlo ze Ficus jest suka Figaro :obama:

Opublikowano

geniusz kojimy

Opublikowano

sepleniacy atencjusz broniacy golda gierkami, z ktorej jedna ukazala sie kilka miesiecy wczesniej w plusie, a druga w wersji podstawowej wyladowala sto lat temu w ofercie plusa na ps3, bezcenne XDDD

Bronie golda pozostałymi gierkami. Podczas gdy baronowie gamingu dostawali obie części Metra, co dostawał plebs? DEMO METRO LAST LIGHT :dynia: :dynia: :dynia: Podczas gdy baronowie gamingu dostawali Just Cause, AC4, Wiedźmina 2, Raymana, Girsy i w hui jeszcze innych bdb gierek, to klapki dostawali gry z NESa albo atari 2600 :dynia: Więc wracaj do budy mały psiaczku, bo Twoje argumenty są tak małe, miałkie i gówniane, tak beznadziejnie nieistotne, jak Chihuahua w porównaniu z Dogiem Niemieckim. TWOJE SONY JEST NICZYM, A GIERKI Z PLUSA TO JUŻ NAWET NIE KOMEDIA TYLKO CZARNA ROZPACZ.

A Ty jeszcze poyebany psychofanie klaperski klapku z białą skarpetką zamiast mózgu jeszcze śmiesz bronić tej złamanego grosza firmy nie wartej?! Zrozumiem jeszcze Vitę, bo nadal ma spoko gierki (pomijając plusa), ale PS4?! Na litość boską Ficuś, w tym momencie jesteś bardziej żałosny niż bluber podwijający ogon przy byle podniesieniu ręki przez jego kobietę! GARDZĘ!! 

Opublikowano

geniusz kojimy

No dobra to w kto w takim wypadku kupil ficusiowi ps4?

Opublikowano

ide po czipsy

Opublikowano

Wybor konsoli przez pryzmat darmowych gier w abonamencie.

Bieda gorsza niz u Figaro.

Opublikowano

rayos jaka hajna xDDDDD czerwone ze zlosci zapieczone dupsko pewnie juz wypiete jak w czasie analu, ktory tak uwielbiasz xDDDDDD wez tego xboxa do selecta, nasram na niego, postawie i zapale swieczke

Opublikowano

Oczywiście, że nie, prezentuję tylko Figaro to, że w kwestii abonamentu (i w zasadzie nie tylko), jego mokry sen jest tak naprawdę gó.wnem

Opublikowano

rayos jaka hajna xDDDDD czerwone ze zlosci zapieczone dupsko pewnie juz wypiete jak w czasie analu, ktory tak uwielbiasz xDDDDDD wez tego xboxa do selecta, nasram na niego, postawie i zapale swieczke

Oho, wyczuwam kolejnego spoilera, tym razem od Ficusia.

Tylko z czego może taki Ficuś zaspoilerować? Uncharteda?

Opublikowano

ordera

:rotfl:

Opublikowano

stąpasz po kruchym lodzie:

7rMJHJ.gif

:shotgun:  :problem:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.