Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

ale moja suko zrozum, ze ty posuwasz trupy, zwyklym nekrofilem jestes, to ze nie ogralem jakiegos pedalska z nintendo znaczy, ze mnie ono nie interesowalo

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

w dobrobyt na vicie wierzylem w okolicach premier tearaway i killzone mercenary, jednak sprzedaz tych gier i pozniejsze e3 pozbawilo mnie zludzen, z figaro w ostatnim czasie jest tak samo - nie mam sily juz do tego chlopaka

Dla mnie niczym się nie różnisz od Mazzeo. Jeden kundelek od xboxa, drugi piesek od playstation, oba przestraszone wyjścia ze swej budy. A tyle fajnych nòg do przelecenia i drzew do obsikania. Ale nie, wy wolicie obwąchiwać własne kupy bo mają znajomy zapach.

Figaro wrzucajacy innym ze czegos nie kupuja, bezcenne :dafuq:

Opublikowano

o nekrofilach pisze posiadacz vity

wut?

Opublikowano

Fickowi znowu dupal zaczyna pękać. Za dużo playstation.

Opublikowano

sepleniacy atencjusz broniacy golda gierkami, z ktorej jedna ukazala sie kilka miesiecy wczesniej w plusie, a druga w wersji podstawowej wyladowala sto lat temu w ofercie plusa na ps3, bezcenne XDDD

Opublikowano

cw dzisiaj takie dobre :banderas:

Opublikowano

Co to za hałas? Coś pęka chyba.

Opublikowano

Figaro jestes suka Ficusia?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

a moze ficus jest rudy i kupil figaro wiiu?

Opublikowano

Dzisiejsze CW w pigulce:

Opublikowano

a moze ficus jest rudy i kupil figaro wiiu?

To by wyszlo ze Ficus jest suka Figaro :obama:

Opublikowano

geniusz kojimy

Opublikowano

sepleniacy atencjusz broniacy golda gierkami, z ktorej jedna ukazala sie kilka miesiecy wczesniej w plusie, a druga w wersji podstawowej wyladowala sto lat temu w ofercie plusa na ps3, bezcenne XDDD

Bronie golda pozostałymi gierkami. Podczas gdy baronowie gamingu dostawali obie części Metra, co dostawał plebs? DEMO METRO LAST LIGHT :dynia: :dynia: :dynia: Podczas gdy baronowie gamingu dostawali Just Cause, AC4, Wiedźmina 2, Raymana, Girsy i w hui jeszcze innych bdb gierek, to klapki dostawali gry z NESa albo atari 2600 :dynia: Więc wracaj do budy mały psiaczku, bo Twoje argumenty są tak małe, miałkie i gówniane, tak beznadziejnie nieistotne, jak Chihuahua w porównaniu z Dogiem Niemieckim. TWOJE SONY JEST NICZYM, A GIERKI Z PLUSA TO JUŻ NAWET NIE KOMEDIA TYLKO CZARNA ROZPACZ.

A Ty jeszcze poyebany psychofanie klaperski klapku z białą skarpetką zamiast mózgu jeszcze śmiesz bronić tej złamanego grosza firmy nie wartej?! Zrozumiem jeszcze Vitę, bo nadal ma spoko gierki (pomijając plusa), ale PS4?! Na litość boską Ficuś, w tym momencie jesteś bardziej żałosny niż bluber podwijający ogon przy byle podniesieniu ręki przez jego kobietę! GARDZĘ!! 

Opublikowano

geniusz kojimy

No dobra to w kto w takim wypadku kupil ficusiowi ps4?

Opublikowano

ide po czipsy

Opublikowano

Wybor konsoli przez pryzmat darmowych gier w abonamencie.

Bieda gorsza niz u Figaro.

Opublikowano

rayos jaka hajna xDDDDD czerwone ze zlosci zapieczone dupsko pewnie juz wypiete jak w czasie analu, ktory tak uwielbiasz xDDDDDD wez tego xboxa do selecta, nasram na niego, postawie i zapale swieczke

Opublikowano

Oczywiście, że nie, prezentuję tylko Figaro to, że w kwestii abonamentu (i w zasadzie nie tylko), jego mokry sen jest tak naprawdę gó.wnem

Opublikowano

rayos jaka hajna xDDDDD czerwone ze zlosci zapieczone dupsko pewnie juz wypiete jak w czasie analu, ktory tak uwielbiasz xDDDDDD wez tego xboxa do selecta, nasram na niego, postawie i zapale swieczke

Oho, wyczuwam kolejnego spoilera, tym razem od Ficusia.

Tylko z czego może taki Ficuś zaspoilerować? Uncharteda?

Opublikowano

ordera

:rotfl:

Opublikowano

stąpasz po kruchym lodzie:

7rMJHJ.gif

:shotgun:  :problem:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.