Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

:dynia:

Opublikowano

Amsterdam ban za spoilery?

Opublikowano

Tak, psychika klapków jest słaba jak exy sony  :xboss:

Opublikowano

Nie ma to jak ogrywać gry z 10 letnim lagiem i później stękać, że "TAKICH GIER TO JUŻ SIĘ DZISIAJ NIE ROBI!!".

No jak się nie kupowało, to się już nie robi  :Coolface:

o matko, ale mnie triggeruje takie gadanie :fsg:

no ja tam nie wiem, ja tam jestem dzieckiem lat 90 i urodziłem się w tych latach i rodzice niechętnie kupowali mi nowe gry jak wychodziły :reggie: wszytsko co miałem to 2 może max 3 gry w trakcie roku na PSX później PS2 + prasa growa dzieki ktorej mogłem chociaż sobie poczytać o tych wszytskich sztosach co wychodziły. mała liczba znajomych z konsolą też nie pomagała. potem jakoś w liceum jakimś cudem dostałem przerobione PSOne na którym mogłem w końcu zacząć ogrywać te wszytskie hiciory dajmy na to Squaresoftu i bawiłem się za(pipi)iście pomimo że był to 2006 rok :reggie: oczywiście teraz jestem już samodzielny finansowo i problem nie istnieje i zdobywam te wszytskie gry ktore chciałem ograć. muszę powiedzieć że to naprawde fajne uczucie odpalić i sprawdzić na własnej skórze po tylu latach czy gra rzeczywiście jest tak dobra jak ci się wydawało, tym bardziej jeśli jest to coś co od zawsze chcieliśmy ograć. polecam taki styl życia, ale wiem że nie ma zbyt wielu zwolenników :kaz: oczywiście nowe gry jakie mnie interesują tez raczej kupuję na premiere, no ale jak na mój gust to nie ma tego za wiele także co zrobisz :sorcerer:

także trochę rozumiem Figaro

ale oczywiście go nie bronię, bo  zazwyczaj przewraca mi się żołądek od jego pościków

Edytowane przez Mace

Opublikowano

Wybor konsoli przez pryzmat darmowych gier w abonamencie.

Bieda gorsza niz u Figaro.

stąpasz po kruchym lodzie:

7rMJHJ.gif

:shotgun:  :problem:

Ten gif powinien sie zaczynac w momencie jak ona zaczyna odwracac glowe. Sama koncowka.

Opublikowano

ale oczywiście go nie bronię, bo zazwyczaj przewraca mi się żołądek od jego pościków

W sensie masz motylki w brzuszku?

Opublikowano

Stoję na przystanku i śmieję się do fołna XD

Opublikowano

ale oczywiście go nie bronię, bo  zazwyczaj przewraca mi się żołądek od jego pościków

Przeczytałem "pocisków" i wybuchnąłem śmiechem. 

Opublikowano

Mace, też tak mam, ale figar to patologia. Czekam już tylko na posta jak w wieku 30 lat odkrywa warcaby Hue hue

Opublikowano

uuu

amster

lem

iras

juras

boban

exact

yeti

guernica

dominacja jak za czasów X360

Opublikowano

uuu

amster

lem

iras

juras

boban

exact

yeti

guernica

dominacja jak za czasów X360

Pandy brakuje, czasem bywał śmieszny.

Opublikowano

Przecież jest. 

Opublikowano

Mace, też tak mam, ale figar to patologia. Czekam już tylko na posta jak w wieku 30 lat odkrywa warcaby Hue hue

Wiadomo, najlepiej grać tylko w nówki z 2015, a nie jakieś lamerskie starocie. Wczoraj odpaliłem Morrowinda, podobno od twórców Skyrima, wiec na pewno zayebiste. Ale jak zobaczyłem tę animacje i brak fast travela, to wyłączyłem to guwno w mig. Od teraz kupuje tylko najnowsze eksperiensy.

Gra ma wyluzować, jak film, a nie męczyć.

Opublikowano

Uważasz, że nowe gry męczą? 

Opublikowano

Zadałem pytanie. Odpowiedz. 

Opublikowano

Lol co innego grać w starocie z SNESa i czepać z tego przyjemniść we własnym zaciszu a grać te gry i przy okazji być atencjuszem, potem wchodzić na forum o gierkach i pisać pierdy typu: " ale jestem fajny, bo gram w starocie, a wy tylko CoD i Halo". Jakby obecnie na rynku nie było naprawdę wyjątkowych gier.

Edytowane przez Papaj

Opublikowano

Zamieszczam zakupy growe na prośbe kolegi bo sie wstydzi, tak sie przechowuje Xboxy?

2zo9n51.jpg

Opublikowano

Fanek robisz to źle :/

Opublikowano

Lol co innego grać w starocie z SNESa i czepać z tego przyjemniść we własnym zaciszu a grać te gry i przy okazji być atencjuszem, potem wchodzić na forum o gierkach i pisać pierdy typu: " ale jestem fajny, bo gram w starocie, a wy tylko CoD i Halo". Jakby obecnie na rynku nie było naprawdę wyjątkowych gier.

Mało się "chwalę" graniem w stare gry (chwalenie się graniem xdd), bardziej karcę te nowe.

Dziwne że po tyyylu minusach od Ciebie, dalej nie wrzuciłeś mnie po prostu do ignora. Może czerpiesz jakąś masochistyczną przyjemność z mouch postów?

Opublikowano

Japap mowi jak jest

Mało się "chwalę" graniem w stare gry (chwalenie się graniem xdd), bardziej karcę te nowe.

Wcale xD

Stajesz na jakis moralny piedestal gamingowy mowiac ze grasz w Klonoe 2 czy Super Metroida i jak ktos ci napisze ze gral w nie 10 lat temu to mu nie wierzysz xD

Opublikowano

Bansai, jakie stanie na piedestale, co Ty ćpiesz ;f wymieniłem wtedy gry w ramach odpowiedzi na Twój post, wróć i ochłoń.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.