Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

to juz gierka muzyczna na kinecta ma wieksza note a taki mesjasz mial byc z disnageja

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Swoją drogą biednie wygląda to Halo 5. 

Opublikowano

Nowy bundle z CoD

Call-of-Duty-Black-Ops-3-Limited-Edition

:banderas:

Ale i tak gardze Sony, jedynie co mnie trzyma przy tym szrocie to wlasnie CoD. Tymbardziej ze dodatki beda szybciej wychodzic na tym gniocie, Xbox One miesiac pozniej

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Skoro exact dostał bana to może jakieś nowe głosowanko na bezbeka roku?

Opublikowano

Skoro exact dostał bana to może jakieś nowe głosowanko na bezbeka roku?

Patrząc przez pryzmat Experta widzę w tym ukryty plan pozbycia się Mraka. :isee:
Opublikowano

Swoją drogą biednie wygląda to Halo 5. 

biedna to jest twoja dieta

ehehe bóldupki o krasnale halo 4.5 

Opublikowano

Na pierwszy rzut oka szału to nie robi to fakt, HALO ma już taki "dizajn" co do kwestii technicznej i tego co i jak jest wykonane raczej nie można się przyczepić, wszystko ostre, tekstury zacne, oświetlenie konkretne i 60 fpsów.

Opublikowano

Krasnale z podswietlaniem. No tego jeszcze nie grali :dynia:

Opublikowano

Wiem, że to halo etc. ale to już multi w Destiny wygląda przy tym kozacko, a zarazem przystępnie.

Nie wiem, te świecące punkciki i przeciwny to tak trochę jakby gra robiona była dla debili.

Opublikowano

lepszy wallhack i bullet time w mgsie5.. taki skradankowy :banderas:

Opublikowano

lepszy wallhack i bullet time w mgsie5.. taki skradankowy :banderas:

Jaki wallhack? 

Opublikowano

no enemy marking jak chcesz inna nazwe

Opublikowano

Taki na smyczy.

Opublikowano

Podświetlane krasnale to dla mnie za dużo :D Ten temat dostarcza w (pipi) :D

Opublikowano

Kto Ci każe podświetlać albo używać bullettime'a yebany bocie?????

xd

Opublikowano

geniusz kojimy

Opublikowano

Nie no w tym mgsie to już mogli dać ku.rwa snejkowi wizjer jak batmanowi a nie przymusowe podswietlanie ;/

Opublikowano

Lock i MasterSzef chodzą w super zaawansowanych kombinezonach bojowych to cieszcie sie ze nie widza z kilometra przez ściany.

Szkoda ze amstera juz z nami nie ma, może by wam to wytłumaczyl fan robotów i transhumanizmu.

Ciekawe czym snejk widzi przez ściany jak on nawet nie ma jednego oka ja perdole.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Lock i MasterSzef chodzą w super zaawansowanych kombinezonach bojowych to cieszcie sie ze nie widza z kilometra przez ściany.

Szkoda ze amstera juz z nami nie ma, może by wam to wytłumaczyl fan robotów i transhumanizmu.

Halo 1/10 bo nie mozna druzyny stworzyc kolezko.

Opublikowano

Wiem, że to halo etc. ale to już multi w Destiny wygląda przy tym kozacko, a zarazem przystępnie.

Ale Destiny jest w 30 FPS, a Halo w 60 FPS w multi i singlu. A z analiz, które DF ostatnio robiło wynika, że to jest nawet betonowe 60 FPS jak w Forza 6 (przynajmniej w singlu).

Opublikowano

Krasnale z podswietlaniem. No tego jeszcze nie grali :dynia:

pewno lepsze przywiązywanie balonów do kóz i niedźwiedzi :dynia:

"NO ALE TAKA KONWENCJA GRY NIE ROZUMISZ KOJIMY" :dynia:

beka z fanów chińskich guwien

Opublikowano

Wyszło demo FIFY 16 - wpadł znajomy, to akurat mówię "dobra, ściągnę, zobaczymy co tam zmienili".

Odpalam, do końca pozostało 76 godzin. No to pauzuje, wznawiam, pauzuje, wznawiam. I tak leci, 70, 68, 50, 45, 30 - w głębi duszy powtarzam - jeszcze jedna pauza, jeszcze jedna i będzie szybciej! Już zaraz zejdzie poniżej 20 godzin!

A tu (pipi). Wywaliło PSN. Odcięło mnie od sieci. Wściekły restartuje router, restartuje konsole, odpalam ponownie - do końca 99 godzin. 

Więc znowu pauzuje, odpalam, pauzuje, odpalam. Do końca 70 godzin. Wyłączam sprzęt do stanu uśpienia, wychodzę z kumplem. Wracamy godzinę później. Przy necie 80 mb/s, to demo powinno pobrać się w jakieś 10 minut. 

Odpalam sprzęt pełen radości, że przecież demo już MUSI być. A tu... nic nie ruszyło, nie było netu, nie łączy się z PSN. Pytam go czy chce tego szrota za darmo bo nie mogę patrzeć na ten gówniany sprzęt, ale spojrzał tylko przerażony. Nie dziwie się.

Wyłączam ten syf do stanu uśpienia, wracam następnego dnia - jest połowa. POŁOWA. 

Wyłączam. Wracam następnego dnia - pobrało się. EUFORIA! 

Zagrałem dwa mecze i wyłączyłem w cholerę. Życie gracza po zakupie PS4. Piękne, życzę tego każdemu.

Opublikowano

zadzwoń do cenegi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.