Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Zmień dnsy, Fanek poleca leci full łącza :yao:

Może jak Fanek ma 6 Mb jak ja to i mu leci full ;) Generalnie to z tego co wiele razy czytałem, wywnioskowałem, że PSN może narzucać automatycznie jakieś ograniczenia na co szybsze łącza.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Macio blacharz zamiast grać w mesjasza arenowych strzelanek o imieniu Unreal Tournament to ściąga demko Fify xD. Co to jest za podgracz, ja perdole dobrze ze juz nie ma Xboxa.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Mi jeden gościu powiedział, że najlepiej podczas spoczynku konsoli pobierać patche. demka et.

Opublikowano

jak jeszcze jakis czas temu pauzowanie/wznawianie po chwili pomagalo, sam batelizowalem ten problem bo po kilku probach download ruszal z kopyta to od jakiegos czasu (u mnie z miesiac/dwa miesiace) nawet te pauzowanie/wznawienie za duzo niepomaga - czasem z 20/30 robie by zaskoczylo i dalej nic, kiedy wczesniej z 2-3 razy wystarczalo

przerazajace jest to, ze liczba ps4 i graczy w sieci rosnie z miesiaca na miesiac w zastraszajacym tempie i to w okresie kiedy na ta konsole na dobra sprawe nie ma zadnych systemsellerow - strach sie bac co sie bedzie dzialo z psn gdy zaczna wychodzic kosy

Opublikowano

Macie blacharz zamiast grać w mesjasza arenowych strzelanek o imieniu Unreal Tournament to ściąga demko Fify xD. Co to jest za podgracz, ja perdole dobrze ze juz nie ma Xboxa.

Świadomy gracz pady rozgrzewa przy każdym gatunku. 

Pizza już zamówiona? 

Opublikowano

Mi w becie FW 3.0 pobiera 4-8 MB/s :dunno:

Pewnie jak wypuszczą 3.0 dla wszystkich, to prędkość pójdzie się je.bać :kaz:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

miej ps4, przeskocz na xbona i pc nasa przekonując się że lepsze, potem wróc do ps4 i znów płacz że chuyowe

just macio things

Opublikowano

Świadomy gracz wie ze fifa jest zyebana.

Tak samo jak ps4 i granie na pc.

Tylko macio o tym nie wie XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Macie blacharz zamiast grać w mesjasza arenowych strzelanek o imieniu Unreal Tournament to ściąga demko Fify xD. Co to jest za podgracz, ja perdole dobrze ze juz nie ma Xboxa.

Świadomy gracz pady rozgrzewa przy każdym gatunku. 

Pizza już zamówiona? 

Pizza > pasjans 

xD

macie ty też jestes z gejonly nie? 

czemu kur.wa przekręca mac.io na macie? xdd

Opublikowano

Mam takie zasadnicze pytanie - dlaczego w 2015 roku ludzie, którzy siedzą już na jednym forum i tam się kłócą o gry wideło, zakładają JESZCZE JEDNO konto na innym portalu i robią to samo.

Po ch,uj? Czy mogą stąd iść? Kto jeszcze został?

Opublikowano

Blubi to mi słownik w telefonie przekreca ale dzieki za obronę pizzy. Następna jaka zamówię będzie z kalafiorkiem :lapka:

Opublikowano

Nie no, to enemy marking w

halo wyglada obrzydliwie. To samo swiecace potworki w nowym doomie, ohyda.

Opublikowano

miej ps4, przeskocz na xbona i pc nasa przekonując się że lepsze, potem wróc do ps4 i znów płacz że chuyowe

just macio things

No to trzeba być mną, żaden normalny człowiek nie mógłby popełnić tak wielu błędów w tak krótkim czasie :/

Opublikowano

Macio nie ma już xboxa? A to nie macio skakał na youtube przed kinectem i to nie on jechał po ps4 rok temu:)

Opublikowano

Macio

faktycznie mi tez się zrobiło macie i myslałem, że przekręca

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Tak ale najpierw jechał po ONE, a teraz znowu po PS4, oby znowu mu się nie zmieniło, niech sobie dalej płyta w tym szambie :cool::lapka:

Spencer drzwi ma już zamknięte :daddy:

Opublikowano

Macio nie ma już xboxa? A to nie macio skakał na youtube przed kinectem i to nie on jechał po ps4 rok temu:)

zielone gatki :)

Opublikowano

Soul coś o tym wie, już sam stał na granicy  :Coolface:

Opublikowano

Macio myli mi sie zawsze z Pawcio, nie wiem ktory machal lapami w gifie.

Opublikowano

Ja ONE miałem i mam od początku nigdy nie powiedziałem, że ta konsola to kibel, nie latałem po każdym temacie tego forum i nie wmawiałem ludziom bredni.

Opublikowano

Ja wierny niebieskim Mejm.

Opublikowano

Po avatarem masz na zielono a juras mysli, że jesteś wtedy botem. 

Opublikowano

przerazajace jest to, ze liczba ps4 i graczy w sieci rosnie z miesiaca na miesiac w zastraszajacym tempie i to w okresie kiedy na ta konsole na dobra sprawe nie ma zadnych systemsellerow - strach sie bac co sie bedzie dzialo z psn gdy zaczna wychodzic kosy

no Sony ma jeszcze sporo czasu do 2019 roku :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.