Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano
U nintendo bieda jest od 25 kwietnia 2011 roku.

Wyczuwam opinię eksperta.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

W sumie biedna ta druga połowa roku.

Opublikowano

U nintendo bieda jest od 25 kwietnia 2011 roku.

XZYHM.gif

Opublikowano

Splatoon pierwsze nowe ip nintendo od 1410

Opublikowano

Zapomniałem o dlc do wieśka 3 oczywiście opłacone już. Czyli dodatkowe 10 h minimum. To jeszcze dodam dlc do bloodborne i następne godziny znikają; ). PIĘKNY ROK DLA GRACZY.

Splatoon spoko ale szybko mnie znudziła i już poszła na pchlim a za zarobione pieniążki kupiłem forze 6:)

Opublikowano

A mi właśnie Splatoon uświadomił, jak bardzo pragnę nowych IP. Świeżych pod względem feelingu jak i gameplayu. Mam nadzieję, że jego sukces zachęci Ninny do częstych takich akcji.

Opublikowano

jeszcze ucza sie zachodnich wzorcow bo wypuszczaja gierke za pelna cene w early access

Opublikowano

No więc, istnieje info, że jakaś gra, która będzie miała premierę w tym roku, jest kompletnie zepsuta. Jakaś powtórka z Unity.

Na co stawiamy? Fallout 4? Battlefront? To nowe Assasins coś tam?

Batman arkham knight na pc to nic nie przebije w tym roku, jeszcze od siebie dodam War of the overworld. jescze bugerfiled hardline :lapka:

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

jeszcze ucza sie zachodnich wzorcow bo wypuszczaja gierke za pelna cene w early access

139 zł plus koszulka. Cały content za free i to w dodatku już na płycie więc nie trzeba ściągać :lapka: 

I zero mikrotransakcji.

Opublikowano

ten rok woogle jest dziwny, albo wychodza same kozak gierki albo totalne niewypały.

Battlefront to będzie katastrofa, standard, niedziałające serwery, bugi, to co zawsze ea serwuje na większą premierę.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

A jeszcze się nie skończył.

Choć raczej Wiesława Trzeciego i tak już nic nie pobije. 

Opublikowano

Zwłaszcza że to ostatni bastion konsolowego horroru.

Woot? Przecież ostatnio wyszły TEW, Alien, Outlast, Daylight, SOMA czy Project Zero. Myślę, że fani horrorów nie mają na co narzekać obecnie. Szkoda tylko, że gnoje z konami skasowali silenta i usunęli PT

Opublikowano

Przecież Project Zero to gra na WiiU właśnie.

No i o jakim TEW mówisz?

Jako fan Silent Hill, amator (colui che ama) Project Zero i Forbidden Siren, piewca geniuszu Eternal Darkness i głodny na PT i kolejne REmake'i ze smutkiem stwierdzam, że może wymienione przez Ciebie nie są slabe, ale do króla FPP horrorów (Amnesii) nie mają startu. Nadzieja w WiiU i Capcomie.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Evil Within. No na wiiu, a ty piszesz, że eternal darkness to ostatni bastion

Opublikowano

Evil Within

Opublikowano

Evil Within. No na wiiu, a ty piszesz, że eternal darkness to ostatni bastion

WiiU to ostatni bastion klasycznego, japońskiego horroru i szansa na rozwinięcie Eternal Darkness.

TEW wygląda świetnie, dzieki za tip ;)

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

A mi właśnie Splatoon uświadomił, jak bardzo pragnę nowych IP. Świeżych pod względem feelingu jak i gameplayu. Mam nadzieję, że jego sukces zachęci Ninny do częstych takich akcji.

Soma, sunset overdrive, life is strange, pillars of eternity, world of goo, zaginięcie ethana cartera, bloodborne, ronin, ori, everyone goes to the rapture, fallen enchantress, captain toad, darkest dungeon, sunless sea, prison architect, rocket league.

To są nowe ip z tego roku które mi się podobały, które skończyłem i niekiedy spędziłem grubo ponad 40 h . Pewnie 1/3 zapomniałem przepraszam.

A ty w jakie nowe ip poza splatoon grałeś w tym roku?

Edycja: Grey Goo (pipi)lem się z tytułem

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Ale blantman zaorał stulejarza :obama: 

Opublikowano

z nowych ip to jeszcze

her story

crypt of necrodancer

invisible inc (co za niedoceniony tytył :smutas: )

not a hero

titan souls 

no i evolve miało potencjał [*]

Opublikowano

World of goo i rocket league nowymi ip tego roku? :notsure:

Opublikowano

World of goo to przeciez stara gra. Gralem w to z 5 lat temu, kupione chyba za 20zl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.