Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ta, ta pierwsza linijka. Nowy standard graficzny!

Dla Xboxa One.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Czyli dalej góvno.  :kaz:

Opublikowano

I tak wygląda o klasę lepiej od forzy horizon

Korytarzyk do open worlda porownuje :yao:  Jest juz Mocarz 2.0? Endrju chyba go właśnie testuje :kaz:

Korytarzowe wyścigi..... Masz ty godność i rozum człowieka bocie?

funny-dog-pictures-not-sure-if-trolling-

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Widać endrju jestes ograniczony przez racery od Sonego gdzie nigdy nie było konwencji open world :D

Opublikowano

Figaro dobrze kombinuje, endru jak zwykle ograniczony umysłowo.

Kupię specjalnie pada i kartę do Vity by ogrywać ostatniego Wipeouta na telewizorku, ale jak można było zarżnąc taką markę ... tzn. wiem dlaczego to zrobili ale i tak chu.j im dupę.

Opublikowano

Prawie dzisiaj kupiłem telewizorek od sony za 6k (55X8509C) ale wcześniej poczytałem o nim. Jak bardzo mi to przypomina sesyjki updatów i online na ps3, ps4 i vicie:

jedna z wielu negatywnych opinii ze stronki community.sony.pl:

Ogólnie każdego dnia tracę do niego cierpliwość. Od dnia zakupu każdy mój powrót do domu wygląda tak:

1. Włączam TV, sprawdzam co nie działa (10 min.)

2. Szukam nowej aktualizacji, jeśli jest aktualizuję (do 60 min.)

3. Sprawdzam co nadal nie działa (10 min.)

4. Przywracam do ustawień fabrycznych, przechodzę nudną konfigurację początkową (30 min.)

5. Sprawdzam co nie działa (10 min.) Szlag mnie trafia, bo nie działa.

6. Dla odreagowania chcę włączyć jakiś film z serwera DLNA. Nie działa. Sprawdzam dlaczego (10 min.)

7. Ustawiam zegar, na nowo łączę telewizor z siecią, bo oczywiście ją zgubił, restartuję router, odłączam kable, wyłączam zasilanie TV, odprawiam mantrę, na nowo sprawdzam wszystkie ustawienia (30 min.)

8. W końcu włączam upragniony film. Ze zmęczenia po 5 minutach zasypiam. Śnię o nowym telewizorze...

#psexperience w pigułce, a klapy tak zawsze się zarzekają, że oddział od telewizorów nie ma nic wspólnego ze szrotguvnem

Opublikowano

I o każdym modelu są takie negatywne opinie Wiesiu?

Opublikowano

Co za róznica, ta cała seria jest dla ludzi, którzy przesiedli sie z CRTka. Inaczej nie potrafię wytłumaczyć zachwytu takim paździerzem.

Opublikowano

na pewno są też działające dobrze ale ja akurat ten se upatrzyłem w sklepie, trzeba będzie chyba cierpliwie poczekać aż OLED polepszy żywotność bo cenowo już ładnie spadł poniżej 10k

Opublikowano

Sony seria W8 i wszystko jasne :banderas:

Opublikowano

Endrju jak zaorany z rana. :banderas:

A yeti jak minusuje z partyzanta. :pawel:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Sony seria W8 i wszystko jasne :banderas:

Buahahaha, oczywiście że wszystko jasne. Plebejusze wypowiadają się o różnicach w grafice, fapują się nawzajem, a później kupują takie paściarskie telewizory, na których góówno widać, bo tanie xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

FPS>rozdzielczość>grafika

Płynna animacja to większa przyjemność gry, ba człowiek się tak nie męczy grając. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Grajac w eksy sony czlowiek sie bedzie meczyl nawet jakby dzialaly w 120fpsach.

(no, na razie to chyba nie ma zadnego nawet w 60ciu :dynia:)

Opublikowano

A proces dot. FHD w Killzone SF zakończył się porozumieniem ze strony Soony  :yao:

Opublikowano

No pisałem, że 60fps exem Xboxa. :cool:

No i te teksty Endrju, że U2 remaster wygląda lepiej od gow remastera. XDDD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No pisałem, że 60fps exem Xboxa. :cool:

No i te teksty Endrju, że U2 remaster wygląda lepiej od gow remastera. XDDD

Ten remaster jest w niektórych miejsach pozbawiony specjalnego cieniowania i oświetlenia wprowadzonego przez ND specjalnie na potrzeby PS3 xD

Najbardziej mnie śmieszy PPE i te ich newsy "niesamowita grafika w odświeżonej odsłonie uncharted" "Nowe wideo z najlepszego remastera" - wygląda na to, że Sony Polska im płaci ze te nagłówki, bo to nie jest obiektywne dziennikarstwo. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Rozdzielczość > Grafika > FPS

Rozdzielczość - definiuje ramy i odczucia graficzne, więc siłą rzeczy jest itotna, choć z każdym upscale'm coraz mniej.

Grafika - z nią się jest przez cały czas, jeśli coś jest brzydkie, to trudno tego nie zauważyć. Choć po pewnym czasie się po prostu przywyka, chyba że to totalna kaszana.

FPS - grunt to stabilność, do stałej animacji łatwo się przyzwyczaić. Jeśli są spadki, to przecież tylko momentami (chyba że gra to kaszana).

Opublikowano

Przede wszystkim widać, że to tylko biedackie podbicie rozdzielczości do 1080p, w GoW masz zmieniony silnik, wszystko wygląda pięknie, a do tego w multi 60fps, które robi robotę. A ile fpsów w multi uncharted? :rotfl:

Mendrek znowu brednie pisze, jak to na dziecko plejstejszyn przystało. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Rozdzielczość > Grafika > FPS

Ryby, dzieci i Mendrki głosu nie mają.

Jeżeli gracze mają taki priorytet, to nie dziwota że firemki dymają w dupsko. 

Opublikowano

Parówki - definiują bebzon spaślaka ;)

Opublikowano

Mendrek zmazie, skoro rozdziałka jest dla ciebie najważniejsza czemu grasz na tym swoim gównie ? Provident odmówił czy jesteś po prostu głupi ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.