Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

no rzeczywiscie, nie kumam. Ja ostatnio tez wpyerdolilem verbatima kupionego jeszcze na stadionie dziesieciolecia z ff7 do ps3 i pacz, (pipi) nie dziala ... yebac konsole ide na kompa. Logika niemalze identyczna ...

Widzisz, a na oryginale byś pograł. Taka karma.

Edit:

Zapiekło, co?

nie bardzo. ale jakies te twoje teskty suche ku.rwa ze postanowilem minusa ktory mi zostal ci dac w nagrode.

Suche, może i tak, bo po kiego mam się silić na pisanie linijek do kogoś, kto:

1. nie potrafi czytać ze zrozumieniem, wyłapać ironii itp

2. jako najmocniejszego argumentu używa "yebać konsole"

3. powinien liczyć piksele z resztą ścierwa na pc labie

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

widzę, że kolejny nieogar z wkp się tutaj zaczął udzielać, powodzenia xD

Opublikowano

Bądźcie milsi dla nowych bo zaniedługo pozostanie tylko wspominanie cytryn, pand i reszty oraz lekko wewnętrzna wojna między pc i x

Opublikowano

Japonia wreszcie wstanie z kolan jak wyjdzie Scalebound na XOne, jedyna gierka z tego gatunku ktora mnie jara.

Opublikowano

zbyt ogolnikowe pytanie. Zalezne jest to od preferencji jegomoscia. choc przynajmniej w spraiwe rts'ow jest to proste - pc. Bijatyki pewnie ps4/xone. Reszta jest subiektywna wzgledem upodoban/preferencji.

A to dziwne, bo od dawna odnoszę (i nie tylko ja) wrażenie, że jedyne co byś polecał to PC, jak typowy blachobeton, który w dodatku zarzuca innym zaślepienie.

No dobra, ale to coś tam rokuje dobrze, więc uściślijmy.

Powiedz, jakie są Twoim zdaniem największe zalety PS4, i komu byś polecił w takim razie (skoro to subiektywna sprawa). Jeśli jesteś blachobetonem, to nie przejdzie Ci przez palce ani jedna superlatywa, albo napiszesz coś w stylu: "no ładna obudowa" ;)

Opublikowano

ladna obudowa, szkoda ze z najtanszych materialow.

Opublikowano

ladna obudowa, szkoda ze z najtanszych materialow.

Pad tez jest ladny.. szkoda ze bateria dziala niecale 6h, spust mi sie zepsul,skrzypi,analogi chojowe. No szkoda

Opublikowano

6h, patologia. 6h to ja mam na pro controllerze jak mi już umiera.

Opublikowano

6h mam po 40h grania na eneloopach pro xD

Serio kalpy współczuje wam takiego kiepskiego pada, kiepskiej konsoli i kiepskiej firmy, mam nadzieje ze zdechną i zostanie tylko MS i Nintendo

A no i pececik ze swoimi kozackimi grami

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Żeby po 2 latach od premiery najjaśniejszym punktem skłaniajacym mnie do zakupu konsoli sony był lepszy PES. Ja pie,rdole. To już prędzej bym do XO wrócił.

Opublikowano

Żeby po 2 latach od premiery najjaśniejszym punktem skłaniajacym mnie do zakupu konsoli sony

2440229-ps4_controller_move_light_bar.jp

A to?

Opublikowano

Bloodborne. Koniec zalet.

Opublikowano

zbyt ogolnikowe pytanie. Zalezne jest to od preferencji jegomoscia. choc przynajmniej w spraiwe rts'ow jest to proste - pc. Bijatyki pewnie ps4/xone. Reszta jest subiektywna wzgledem upodoban/preferencji.

A to dziwne, bo od dawna odnoszę (i nie tylko ja) wrażenie, że jedyne co byś polecał to PC, jak typowy blachobeton, który w dodatku zarzuca innym zaślepienie.

No dobra, ale to coś tam rokuje dobrze, więc uściślijmy.

Powiedz, jakie są Twoim zdaniem największe zalety PS4, i komu byś polecił w takim razie (skoro to subiektywna sprawa). Jeśli jesteś blachobetonem, to nie przejdzie Ci przez palce ani jedna superlatywa, albo napiszesz coś w stylu: "no ładna obudowa" ;)

co ty bredzisz znowu? Jaki typowy blachobeton? w sumie ide rada ludzi z tego tematu i juz nie ciagne dalej z toba konwersacji - jesli po wszystkim co do teraz pisalem nadal nie zrozumiales ze w porownaniu do ciebie nie  jestem zapyzialym fanboyem bedacym w stanie umrzec za jakikolwiek sprzet, to niestety juz to do ciebie nie dotrze. 

Opublikowano

Bloodborne. Koniec zalet.

szkoda, ze frame pacing lezy na (pipi)e i nie da sie grac, zwlaszcza jak czlowiek wychowal sie na tekkenie 3 czy soul caliburze w betonowych 60 fpsach :/

No i obok stoi NASA piec ktory wszystko odpala w >60 fps :/

Opublikowano

I te światełko, synonim sony. Doje,bać pierdołę i zapomnieć o niej za 2 miesiące.

Opublikowano

To światełko i głośnik to najgłupsza rzecz jaka istnieje na tej planecie. :lapka:

Opublikowano

co ty bredzisz znowu? Jaki typowy blachobeton? w sumie ide rada ludzi z tego tematu i juz nie ciagne dalej z toba konwersacji - jesli po wszystkim co do teraz pisalem nadal nie zrozumiales ze w porownaniu do ciebie nie jestem zapyzialym fanboyem bedacym w stanie umrzec za jakikolwiek sprzet, to niestety juz to do ciebie nie dotrze.

Czyli supertlatywa nie przeszła. Typowy snob-fanboj. Myśli, że jak ma wszystkie sprzęty to z automatu stanie się obiektywny i wiarygodny.

Beton to nie stan posiadania platform, to stan umysłu. Wpisałeś się w to idealnie, panie "boję się podać PSN ID" :)

Resztę betonów żal komentować, dobrze że ludzie takich nie słuchają, i już prawie 25 milionów sztuk PS4 zeszło. Rynek zmądrzał ;)

Opublikowano

:yao:

Opublikowano

Wy też macie problem z odróżnieniem postów Ocelota, Papaja i Wezyra?

Opublikowano

Osoba, ktora ma wiele platform>zapyzialy jednoplatformowiec teoretyk

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.