Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Daddy sam masz jakąś zje.bana żabę w avatarze i jarasz się sku.rwialym dizajnersko halo :rotfl:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

A to nie jest żaba z battletoadsów przypadkiem? 

Opublikowano

To światełko i głośnik to najgłupsza rzecz jaka istnieje na tej planecie. :lapka:

Akurat głośnik się całkiem przyjemnie sprawdza w Transistorze.

Opublikowano

jak można jarać się splatoonem 

Starczy zagrać.

No nic, wracam do Mass Effecta 2, a wy dalej traćcie życie w tym bagnie o 1 w nocy :lapka:

Opublikowano

Chłopaki proponuje na jeden dzień zapomnieć o ps4 i xboxie one i specjalnie dla mwndrka stworzyć utopie i powrót do wojenek z okresu ps3 vs 360.

Mysle, ze to będzie piękny pożegnalny prezent dla niego, przed wrzuceniem jego persony do folderu ignorowani użytkownicy.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Daddy sam masz jakąś zje.bana żabę w avatarze i jarasz się sku.rwialym dizajnersko halo :rotfl:

Za takie stwierdzenia powinno się rozstrzeliwać bez sądu...
Opublikowano

Czemu? Bo napisał prawdę?

Bo napisał głupotę nawet biorąc pod uwagę panujące standardy w CW...

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Ale du.pa eksplodowala bo avatar z zaba obrazili xDDDDDD

Opublikowano

Żaba to obecnie maskotka xboxa zaraz wam zaczną obrażać waszą maskotkę ps4 czyli knacka ;)

Opublikowano

Były designer RDR, potwierdził na twitchowym streamie, że nie dla psa (pc-ta) kiełbasa, i RDR nawet w planach nie był na PC. Był bardzo zaakoczony, że Rockstar w ogóle wydał GTA V na PC, co tylko pokazuje obecny stosunek (bardzo analny) branży do szmelceta.

http://www.twitch.tv/robertsmania/v/18099876?t=26m19s

Kris Roberts: I don't think was ever an intention to have a PC version of Red Dead Redemption . I was honestly very shocked when they did a PC version of Grand Theft Auto V. Obviously in development, we were all PC based and had it running for win32 clients for the entire development. But as far as licensing for the console and stuff, it was always going to be a xbox 360 and ps3 title. To the best of my recollection, we never even seriously talked about optimising for PC.

Opublikowano

:yao:

Opublikowano

To by wiele tłumaczyło:)

Poranna Beka z Berlinka jest bardzo dobrym umilaczem spie.rdolonego poniedziałku.

Opublikowano

Kutewa, i pomyśleć że o mało co a bym pcta kupił w zeszłej generacji, i nie ograł RDR-a który był tak kozacki, że go kupiłem na premierę.

W CS-a bym skórki z nudów kupował... :yao:

Opublikowano

Kazdy normalny z pc kupilby sobie konsole i ogral tego rdra.

No ale zapomnialem ze masz zaprogramowane zeby kisic sie z jedna platforma. :yao:

Jak dobrze ze jestem nornalnym graczem i pod koniec roku kupuje wiiu aby ograc najlepsze exy na tej generacji konsol. :fsg:

Opublikowano

No dokładnie, kupno konsoli to podstawa dla każdej blaszki.

Dla posiadacza konsoli, pc zbędny. To od zawsze wiadome. Lepiej przeznaczyć sobię kasę na coś innego - np. inna konsolę ;)

Opublikowano

Zabawnie to czytac akurat w twoich postach.

Opublikowano

dokładnie. kosmiczne karły, człowieko-raptory z irokezami i kolorowe master chiefy, to wyżyna dizajnerskiego geniuszu prawdziwych artystów, którą docenić potrafią jedynie koneserzy stuki wyższej. :banderas:

Opublikowano

Dla posiadacza konsoli, pc zbędny. To od zawsze wiadome. Lepiej przeznaczyć sobię kasę na coś innego - np. inna konsolę ;)

Gdybyś Ty Merdek jeszcze te Swoje teorie przekładał na praktykę, to może ktoś nawet brał by Cię na poważnie. A tak jesteś tylko przewidywalną maskotką tego forum. W dodatku uosabiasz najgorsze cechy stereotypowego gracza. Wpj.erdalasz kebaby i machasz michałkiem, którego nawet nie widzisz do jakiejś japońskiej bajeczki o małych dziewczynkach.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

dokładnie. kosmiczne karły, człowieko-raptory z irokezami i kolorowe master chiefy, to wyżyna dizajnerskiego geniuszu prawdziwych artystów, którą docenić potrafią jedynie koneserzy stuki wyższej. :banderas:

Nie to co persona i 12-letnie dziewczynki. :pawel:

Opublikowano

Tylko nie wiem w co bym mogl zagrac na innych konsolach? Na xklocu w gearsy bo one mnie tylko jakos jaraja, ale zje.bany d-pad skutecznie odrzuca mnie od tej konsoli. Na wiiu jedynie Mario Kart 8 mi podchodzi reszta to jakies nieporozumienie. DualScreen i Aliens, Vita i Killzone. Jak bede mial za duzo kasy i nie wiedzial co z nia robic to pokupuje konsolki dla jednej gry, poki co tylko Sony i rozbudowa PieCa dla strategii zrecznosciowych. Bo nie wiem jak mozna grac w CSa, toz to gownianne (pipi) gorsze niz CoD dla podludzi. Jazda na szynach i strzaly co do milimetra XD

Opublikowano

W padzie od xo d-pad juz jest dobry. Zdecydowanie lepiej go uzywac niz analoga gdy np. trzeba cos przelaczyc czy lazic po menu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.