Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Propozycja dla szanownego mendrka: jako ze obawiam sie teraz nie tylko o twoje zdrowie psychiczne (bo pyerdolisz takie farmazony ze schizofrenia jest pewna), ale takze o twoje zdrowie fizyczne po zdjeciach ktore widzialem proponuje iz za kazdy zrzucony kilogram ja zaplace ci 15zl. Zakladajac ze masz nadwage z 20-30 kg, zarobisz na tym precederze nawet do 450zl. Mam nadzieje ze znajdzie sie jeszcze jedna albo i pare dusz dobrych na forum ktore dorzuca cos od siebie. Za zarobione pieniadze bedziesz mogl w stanie predzej sobie kupic ps4 o ktorym tyle trabisz a widujesz tylko w realu czy auchan'ie.

Pomysl tylko, jesli nie pojdziesz na moja propozycje to jest szansa ze wykitujesz na zawal serca bedac tlusciochem zafajdanym. A dzieki mnie nie dosc ze forum zafunduje ci jakas czesc ps4 to bedziesz wygladal jak czlowiek..

Disclaimer: nie jest to zart. Kasiorke moge wplacic do osoby na forum szanowanej i niezaleznej juz dzisiaj.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Sterowanie w RE 4 jest przynajmniej praktyczne, w W3 i RDR to mix realizmu z grą, jakby twórcy nie wiedzieli co chcą zrobić

Praktyczne? xd

Sterowanie postacią: aby się obrócić zatocz kółko albo wciśnij dwa przyciski, żeby zrobić hop siup do tyłu. Prawy analog jest bezużyteczny. xD

Sterowanie postacią w rok wcześniej wydanym San Andreas: aby się obrócić użyj PRAWEGO analoga.

Japonia. :dafuq:

Niby taki rozwinięty kraj, ale w gierkach(jeśli chodzi o technologię, zastosowania) to są z 10 lat za resztą (pipi). 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Propozycja dla szanownego mendrka: jako ze obawiam sie teraz nie tylko o twoje zdrowie psychiczne (bo pyerdolisz takie farmazony ze schizofrenia jest pewna), ale takze o twoje zdrowie fizyczne po zdjeciach ktore widzialem proponuje iz za kazdy zrzucony kilogram ja zaplace ci 15zl. Zakladajac ze masz nadwage z 20-30 kg, zarobisz na tym precederze nawet do 450zl. Mam nadzieje ze znajdzie sie jeszcze jedna albo i pare dusz dobrych na forum ktore dorzuca cos od siebie. Za zarobione pieniadze bedziesz mogl w stanie predzej sobie kupic ps4 o ktorym tyle trabisz a widujesz tylko w realu czy auchan'ie.

Pomysl tylko, jesli nie pojdziesz na moja propozycje to jest szansa ze wykitujesz na zawal serca bedac tlusciochem zafajdanym. A dzieki mnie nie dosc ze forum zafunduje ci jakas czesc ps4 to bedziesz wygladal jak czlowiek..

Disclaimer: nie jest to zart. Kasiorke moge wplacic do osoby na forum szanowanej i niezaleznej juz dzisiaj.

już było xd ktoś zgłosił mendrka do kickstartera 

Opublikowano

Aby sie obrocic, wystarczy galke do tylu i jeden przycisk. Lepsze i praktyczniejsze niz czekanie jak sie kameeeraaa obróóóciii...

Opublikowano

@Ocelot

Weź lepiej wpłać na jakieś biedne potrzebujące dzieci, a nie będziesz wspierał tego przegrywa, który boi się wystawiać własne cztery litery z domu w obawie przed wzrokiem obcych ludźmi, a jedyne miejsce gdzie wydaje mu się, że potrafi się wykazać, to internet i pisanie o gierkach.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Jakby Mendrek nie chcial skorzystac to ja moge :lapka:

Opublikowano

Wklej zdjecie. Jak jestes yebanym tlusciochem to w zaleznosci od mendrka jestes drugi na liscie.

:reggie:

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Aby sie obrocic, wystarczy galke do tylu i jeden przycisk. Lepsze i praktyczniejsze niz czekanie jak sie kameeeraaa obróóóciii...

A czemu nie wrzucić obu sposobów?

Zapomniałem, że to japonia. :rotfl: 

Opublikowano

Wklej zdjecie. Jak jestes yebanym tlusciochem to w zaleznosci od mendrka jestes drugi na liscie.

:reggie:

gabe.jpg

Opublikowano

pyerdole, masz na sobie ralpha laurena - 15zl/kg nie czyni ci roznicy ;p

Opublikowano

Sterowanie w RE 4 jest przynajmniej praktyczne, w W3 i RDR to mix realizmu z grą, jakby twórcy nie wiedzieli co chcą zrobić

Ku,rwa 2015 rok a tworcy dalej nie ogarniaja czegos co ogarnal miyamoto w 1996 roku xd sterowanie w mario 64 głębsze i bardziej skomplikowane od waszych 80 hour long blockbuster cinematic experiences, sp.ierdalajcie klikac x dla szybszego biegu żal mi was bardzo

Ale Wiedźmina 3 i RDR to Ty szanuj. Oczywiście, że Marian 64 to gra pod względem sterowania wciąż idealna. Mi w takim W3 sterowanie jeszcze nie dało się jakoś negatywnie we znaki. System walki dla mnie okazał się zayebisty :banderas:

RE4 to strzelanina jest a Wiedźmin RPG - kminisz różnicę?

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Ale po chvj Mendrkowi PS4, jak konsola będzie stała i się kurzyła, bo grać nie będzie miał w co. Bo przecież w Plusie dają same indie-szajsy :dog:

Opublikowano

Ku,rwa 2015 rok a tworcy dalej nie ogarniaja czegos co ogarnal miyamoto w 1996 roku xd sterowanie w mario 64 głębsze i bardziej skomplikowane od waszych 80 hour long blockbuster cinematic experiences, sp.ierdalajcie klikac x dla szybszego biegu żal mi was bardzo

Ale Wiedźmina 3 i RDR to Ty szanuj. Oczywiście, że Marian 64 to gra pod względem sterowania wciąż idealna. Mi w takim W3 sterowanie jeszcze nie dało się jakoś negatywnie we znaki. System walki dla mnie okazał się zayebisty :banderas:

RE4 to strzelanina jest a Wiedźmin RPG - kminisz różnicę?

Kminię i to nie ja pierwszy porównałem te dwie gry. Tylko Bamber.

Opublikowano

Przecież sterowanie wymagające zatrzymania się by przycelować strzelać w RE 4 to idiotyzm i inwalida. Sam bieganie postacią jakby się kierowało wanną też nie było dobre.

Gra nadrabiała jedynie graficzką na GC i klimatem.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

No ja akurat mam fetysz z tą japońską animacją i dlatego też bardzo mi się spodobało sterowanie w Evil Within xDDD

Opublikowano

Przecież sterowanie wymagające zatrzymania się by przycelować strzelać w RE 4 to idiotyzm i inwalida. Sam bieganie postacią jakby się kierowało wanną też nie było dobre.

Gra nadrabiała jedynie graficzką na GC i klimatem.

Akurat strzelanie w miejscu jest spoko, kamera też jest spoko to wszystko dziala na suspens przed yebanymi urobororoororororoo aj un forastero wiesniakami a sterowanie wanną mi tez nie przeszkadza (trochę drażniło mnie używanie noża l2+r1 i machanie gałką w górę i dól jak inwalida :rotfl: agent szukający córki prezydenta nie potrafi ciachnąć nożem i poruszać się do przodu) bo grało sie dobrze anyway, ale dlatego też nie rozumiem narzekania na sterowanie w RDR własnie fajnie, że postac ma swoją mase itp Przynajmniej nie wygląda to jak w Uncharted

gdzie postaci poruszają się jak jakieś króliki na speedzie bez żadnej wagi

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Grało się dobrze, ale sterowanie było sto lat za murzynami, trzeba się było przyzwyczaić i tyle.

W Rdr było to świetnie rozwiązane, że czułeś ciężar postaci, tak samo w trakcie jazdy koniem.

Przynajmniej postać nie zapier.dalała po otoczeniu jak dziecko z adhd.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

No drake porusza się jak jakiś dałn. Nie dziwne, że joel ma podobnie. 

:kaz: 

Dla przypomnienia:

yA32jX2.jpg

:pawel:

Opublikowano

uprzejmie informuje, ze kupilem w pudelku day one urywajac sie z pracy, w empiku za 199pln

Opublikowano

Doszły mnie słuchy jakoby jeden z jednoplatformowych klapomózgów wysuwał RDR jako przykład fajności konsoli.

Nieśmiało przypominam, że RDR w wersji na szrotguvno 3 niemal nie posiadało antyaliasingu, chodziło w rozdzielczości 640p i wyciągało w większości lokacji oprócz prerii od 20 do 30 klatek, podczas gdy na X360 było 720p, antyaliasing i 30 klatek.

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

No ale kapelusz i złote pistolety.

Opublikowano

NO ALE KEBAB PANIE 

Opublikowano

NO ALE NIE MA NA PC

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.