Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Propozycja dla szanownego mendrka: jako ze obawiam sie teraz nie tylko o twoje zdrowie psychiczne (bo pyerdolisz takie farmazony ze schizofrenia jest pewna), ale takze o twoje zdrowie fizyczne po zdjeciach ktore widzialem proponuje iz za kazdy zrzucony kilogram ja zaplace ci 15zl. Zakladajac ze masz nadwage z 20-30 kg, zarobisz na tym precederze nawet do 450zl. Mam nadzieje ze znajdzie sie jeszcze jedna albo i pare dusz dobrych na forum ktore dorzuca cos od siebie. Za zarobione pieniadze bedziesz mogl w stanie predzej sobie kupic ps4 o ktorym tyle trabisz a widujesz tylko w realu czy auchan'ie.

Pomysl tylko, jesli nie pojdziesz na moja propozycje to jest szansa ze wykitujesz na zawal serca bedac tlusciochem zafajdanym. A dzieki mnie nie dosc ze forum zafunduje ci jakas czesc ps4 to bedziesz wygladal jak czlowiek..

Disclaimer: nie jest to zart. Kasiorke moge wplacic do osoby na forum szanowanej i niezaleznej juz dzisiaj.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Sterowanie w RE 4 jest przynajmniej praktyczne, w W3 i RDR to mix realizmu z grą, jakby twórcy nie wiedzieli co chcą zrobić

Praktyczne? xd

Sterowanie postacią: aby się obrócić zatocz kółko albo wciśnij dwa przyciski, żeby zrobić hop siup do tyłu. Prawy analog jest bezużyteczny. xD

Sterowanie postacią w rok wcześniej wydanym San Andreas: aby się obrócić użyj PRAWEGO analoga.

Japonia. :dafuq:

Niby taki rozwinięty kraj, ale w gierkach(jeśli chodzi o technologię, zastosowania) to są z 10 lat za resztą (pipi). 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Propozycja dla szanownego mendrka: jako ze obawiam sie teraz nie tylko o twoje zdrowie psychiczne (bo pyerdolisz takie farmazony ze schizofrenia jest pewna), ale takze o twoje zdrowie fizyczne po zdjeciach ktore widzialem proponuje iz za kazdy zrzucony kilogram ja zaplace ci 15zl. Zakladajac ze masz nadwage z 20-30 kg, zarobisz na tym precederze nawet do 450zl. Mam nadzieje ze znajdzie sie jeszcze jedna albo i pare dusz dobrych na forum ktore dorzuca cos od siebie. Za zarobione pieniadze bedziesz mogl w stanie predzej sobie kupic ps4 o ktorym tyle trabisz a widujesz tylko w realu czy auchan'ie.

Pomysl tylko, jesli nie pojdziesz na moja propozycje to jest szansa ze wykitujesz na zawal serca bedac tlusciochem zafajdanym. A dzieki mnie nie dosc ze forum zafunduje ci jakas czesc ps4 to bedziesz wygladal jak czlowiek..

Disclaimer: nie jest to zart. Kasiorke moge wplacic do osoby na forum szanowanej i niezaleznej juz dzisiaj.

już było xd ktoś zgłosił mendrka do kickstartera 

Opublikowano

Aby sie obrocic, wystarczy galke do tylu i jeden przycisk. Lepsze i praktyczniejsze niz czekanie jak sie kameeeraaa obróóóciii...

Opublikowano

@Ocelot

Weź lepiej wpłać na jakieś biedne potrzebujące dzieci, a nie będziesz wspierał tego przegrywa, który boi się wystawiać własne cztery litery z domu w obawie przed wzrokiem obcych ludźmi, a jedyne miejsce gdzie wydaje mu się, że potrafi się wykazać, to internet i pisanie o gierkach.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Jakby Mendrek nie chcial skorzystac to ja moge :lapka:

Opublikowano

Wklej zdjecie. Jak jestes yebanym tlusciochem to w zaleznosci od mendrka jestes drugi na liscie.

:reggie:

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Aby sie obrocic, wystarczy galke do tylu i jeden przycisk. Lepsze i praktyczniejsze niz czekanie jak sie kameeeraaa obróóóciii...

A czemu nie wrzucić obu sposobów?

Zapomniałem, że to japonia. :rotfl: 

Opublikowano

Wklej zdjecie. Jak jestes yebanym tlusciochem to w zaleznosci od mendrka jestes drugi na liscie.

:reggie:

gabe.jpg

Opublikowano

pyerdole, masz na sobie ralpha laurena - 15zl/kg nie czyni ci roznicy ;p

Opublikowano

Sterowanie w RE 4 jest przynajmniej praktyczne, w W3 i RDR to mix realizmu z grą, jakby twórcy nie wiedzieli co chcą zrobić

Ku,rwa 2015 rok a tworcy dalej nie ogarniaja czegos co ogarnal miyamoto w 1996 roku xd sterowanie w mario 64 głębsze i bardziej skomplikowane od waszych 80 hour long blockbuster cinematic experiences, sp.ierdalajcie klikac x dla szybszego biegu żal mi was bardzo

Ale Wiedźmina 3 i RDR to Ty szanuj. Oczywiście, że Marian 64 to gra pod względem sterowania wciąż idealna. Mi w takim W3 sterowanie jeszcze nie dało się jakoś negatywnie we znaki. System walki dla mnie okazał się zayebisty :banderas:

RE4 to strzelanina jest a Wiedźmin RPG - kminisz różnicę?

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Ale po chvj Mendrkowi PS4, jak konsola będzie stała i się kurzyła, bo grać nie będzie miał w co. Bo przecież w Plusie dają same indie-szajsy :dog:

Opublikowano

Ku,rwa 2015 rok a tworcy dalej nie ogarniaja czegos co ogarnal miyamoto w 1996 roku xd sterowanie w mario 64 głębsze i bardziej skomplikowane od waszych 80 hour long blockbuster cinematic experiences, sp.ierdalajcie klikac x dla szybszego biegu żal mi was bardzo

Ale Wiedźmina 3 i RDR to Ty szanuj. Oczywiście, że Marian 64 to gra pod względem sterowania wciąż idealna. Mi w takim W3 sterowanie jeszcze nie dało się jakoś negatywnie we znaki. System walki dla mnie okazał się zayebisty :banderas:

RE4 to strzelanina jest a Wiedźmin RPG - kminisz różnicę?

Kminię i to nie ja pierwszy porównałem te dwie gry. Tylko Bamber.

Opublikowano

Przecież sterowanie wymagające zatrzymania się by przycelować strzelać w RE 4 to idiotyzm i inwalida. Sam bieganie postacią jakby się kierowało wanną też nie było dobre.

Gra nadrabiała jedynie graficzką na GC i klimatem.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

No ja akurat mam fetysz z tą japońską animacją i dlatego też bardzo mi się spodobało sterowanie w Evil Within xDDD

Opublikowano

Przecież sterowanie wymagające zatrzymania się by przycelować strzelać w RE 4 to idiotyzm i inwalida. Sam bieganie postacią jakby się kierowało wanną też nie było dobre.

Gra nadrabiała jedynie graficzką na GC i klimatem.

Akurat strzelanie w miejscu jest spoko, kamera też jest spoko to wszystko dziala na suspens przed yebanymi urobororoororororoo aj un forastero wiesniakami a sterowanie wanną mi tez nie przeszkadza (trochę drażniło mnie używanie noża l2+r1 i machanie gałką w górę i dól jak inwalida :rotfl: agent szukający córki prezydenta nie potrafi ciachnąć nożem i poruszać się do przodu) bo grało sie dobrze anyway, ale dlatego też nie rozumiem narzekania na sterowanie w RDR własnie fajnie, że postac ma swoją mase itp Przynajmniej nie wygląda to jak w Uncharted

gdzie postaci poruszają się jak jakieś króliki na speedzie bez żadnej wagi

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Grało się dobrze, ale sterowanie było sto lat za murzynami, trzeba się było przyzwyczaić i tyle.

W Rdr było to świetnie rozwiązane, że czułeś ciężar postaci, tak samo w trakcie jazdy koniem.

Przynajmniej postać nie zapier.dalała po otoczeniu jak dziecko z adhd.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

No drake porusza się jak jakiś dałn. Nie dziwne, że joel ma podobnie. 

:kaz: 

Dla przypomnienia:

yA32jX2.jpg

:pawel:

Opublikowano

uprzejmie informuje, ze kupilem w pudelku day one urywajac sie z pracy, w empiku za 199pln

Opublikowano

Doszły mnie słuchy jakoby jeden z jednoplatformowych klapomózgów wysuwał RDR jako przykład fajności konsoli.

Nieśmiało przypominam, że RDR w wersji na szrotguvno 3 niemal nie posiadało antyaliasingu, chodziło w rozdzielczości 640p i wyciągało w większości lokacji oprócz prerii od 20 do 30 klatek, podczas gdy na X360 było 720p, antyaliasing i 30 klatek.

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

No ale kapelusz i złote pistolety.

Opublikowano

NO ALE KEBAB PANIE 

Opublikowano

NO ALE NIE MA NA PC

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.