Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

ale jest duzo gier na PS4 :obama:

3SsIOyN.jpg

Zaorane! Teraz w samej kolekcji Rare dojdzie jeszcze 30 gier + wsteczna kompatybilność  :)

Co do AMD to oczywiste że jeśli kupi ich MS, to dalej będą produkować dla Nintendo i Sony, zyska na tym XO który będzie tańszy w produkcji.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano
Currently Microsoft has $95.3 billion in cash, which could easily offer AMD a perfect deal, only being capitalised at $1.81 billion.

:obama:

a sony nawet 2 mln musi zbierac na kickstarterze xd

Opublikowano

Rdr jedyna gra R* której próbowałem 5 razy i za każdym razem po 15minutach wyłączałem, nudny gunplay i ten niezdarny tryb cover xd

Opublikowano

RDR 10/10 xDDDDDD

Opublikowano

Jak ktos lubi nudne z gry z 2minutowa akcja co 15 minut, to faktycznie nie ma lepszego szpila.

aha jeszcze zapomniałem, że jarałeś się gierkami pokroju Walking Dead xdddd totalnym raku branży, zero gameplayu, tragedia jesli chodzi o optymalizacje, na gównianym silniku z tragicznymi dropami i do tego firma klepie te znane licencje nic nie zmieniając w grze tylko wrzucając reskiny i nową historyjkę a ludzie te gó.wna kupują. BEKA.

Opublikowano

Bartoszek to czasami troche schizuje, najpierw sie jara po katach wolf among us, a potem TTgames zakala gamingu itd. musisz sie zdecydowac, bo stajesz sie malo wiarygodny :(

Opublikowano

RDR 10/10 xDDDDDD

DMC 4 6/10 :lapka:

Opublikowano

:obama:

Dalej o RDR rozprawiacie. Chyba gier na konsole brak ze w 2015 roku w CW wracacie do PS3.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Bartoszek to czasami troche schizuje, najpierw sie jara po katach wolf among us, a potem TTgames zakala gamingu itd. musisz sie zdecydowac, bo stajesz sie malo wiarygodny :(

No wolf ma dobrą historie i na tym kończą się zalety. Reszta to kibel.

Opublikowano

Akurat Wolf Among Us miał dużo zalet - od fajnego stylu komiksowego (noc + neony), dobry voice acting, ciekawą fabułę (chociaż końcówka trochę poniżej oczekiwań dla mnie), świetną muzykę i gameplay który zrezygnował z dziwnych puzzli na rzecz bardziej naturalnego dochodzenia detektywistycznego. TWD to przy tym flaki z olejem.

Teraz niedawno kupiłem sobie jeszcze Tales from the Monkey Island i zobaczę jak wyglądały dawne gry TT ;)

Opublikowano

Microsoft prowadzi rozmowy z AMD w sprawie ich kupna.

http://www.vg247.com/2015/06/30/microsoft-in-talks-to-buy-amd-report/

Mogliby odciąć Sony od procesorów.

(choć nie sądzę, że Sony nie posiada odpowiedniej umowy z AMD, która uniemożliwiła by taką operację nawet po przejęciu ich przez Microsoft).

Opublikowano

lol po co mieli by odcinac sony od prockow, za sterami MS siedzi Nadella a nie Daddy

Opublikowano

Wystarczy jak odetną Sony od nowszych generacji chipów - mniejszych, bardziej energooszczędnych, tańszych.

Opublikowano

Microsoft prowadzi rozmowy z AMD w sprawie ich kupna.

http://www.vg247.com/2015/06/30/microsoft-in-talks-to-buy-amd-report/

Mogliby odciąć Sony od procesorów.

(choć nie sądzę, że Sony nie posiada odpowiedniej umowy z AMD, która uniemożliwiła by taką operację nawet po przejęciu ich przez Microsoft).

Gdybs tylko potrafila sprawdzic,,ze ten news byl 3 strony temu.

http://www.psxextreme.info/topic/110561-console-wars-9-pluj%C4%85-na-was-a-wy-si%C4%99-cieszycie/page-71?do=findComment&comment=3474818

Opublikowano

Czemy piszecie do wieslawy per ona? xD

Rozpyerdala mnie to za kazdym razem :pawel:

Opublikowano

Czemy piszecie do wieslawy per ona? xD

Rozpyerdala mnie to za kazdym razem :pawel:

Nie wiemy w ktorej fazie zmiany plci jest,moze juz chce zeby do niego mowic ona :P

Opublikowano

Nie przeszkadza mi jak piszecie, jestem w 100% za wolnością hejtu.

Opublikowano

mama wie że udajesz kobiete na forum o gierkach dla dzieci?

koper - :* zona nie musi nic wiedziec

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Szczerze mówiąc to sporo ludzi z tego forum to wie od 2007 roku jak założyłam konto żeby sprawdzić - czy agresja słowna ludzi zależy od płci czy od tego co się pisze?

Rezultat jest taki - pisząc te same rzeczy ale jako kobieta dostajesz 5% hejtu, który zbierasz pisząc jako dumny waginoentuzjasta.

I dlatego na tym forum będę pisać jak kobieta mimo, że z natury rzeczy jestem heteroseksualną fanką Jezusa.

ps. żeby nie było offtopa - TYLKO PLAYSTATION 4

2edtyfq.jpg

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

MS kupi AMD i wtedy zwrot "nie dla psa kiełbasa" pasuje jak ulał. :pawel:

Opublikowano

Pecetowcy takie psychole że udają kobiety na forum. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.